legalább a GPU-t is feltolták volna úgy 850-re
extra
legalább a GPU-t is feltolták volna úgy 850-re
extra
A HDMI kimenet tetszik...
A Powercolor is kezd felnőni...
KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..
gondolom a dobozon lathato grafikat is a kartyaval rendereltek...
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

Feltolták volna legalább 830-ra és akkor gyári oc verzió miatt többen vennék.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Ehh, igen, sok gyártónál már a +2% is OC verziónak minősül. 
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy itt mennyit gyorsít a GDDR4. Ez a kártya már jobban kihasználja, mint pl. a 2600XT, de ha a sebességelőny elveszik a rosszabb késleltetések miatt, akkor gyakorlatilag semmi jelentősége nincs a gyorsabb ramoknak. 
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

hát ez nem éppen referencia 
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••
szerintem fog hozni a konyhára a gyorsabb memória, kíváncsi leszek...
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

nem semmi kis kari.... örülne szerintem bárki ha ilyen dobogna a gépében 
DOWNLOAD ██████████████ 105%

Mostanában a pw-nél marketingesek sokat dolgozhatnak. Gondolom a technikai személyzet nagy és kitörő örömére. A tesztet azért megnézném. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Elég nagyot üt a cucc 
arra lennék kíváncsi hogy az a három dvi+hdmi mind él? magyarul lehet játszani a 30"-os moncsin miközben megy a másik kettőn a filmkódolás, és a hdtv-re is tudok valamit küldeni hogy asszony csöndben legyen? ilyen karit miért nem dobnak ki egy pcb-n három moncsi már érdekes lenne 
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Videokódoláshoz minek monitorkimenet, főleg kettő?
Si vis pacem, para bellum.

30" -> 2560x1600pixel -> duallink dvi -> mindjárt két dvi ugrott. 
pecs2100.hu

Dolgozgatnak szépen, és még az ára is rendben van. Elég jónak néz ki a hűtője, remélhetőleg elég is lesz rá.
A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...

Nekem a hűtője nagyon hasonlít a 8800GTX referenciahűtőjéhez.
Egyébként a GDDR4 szerintem is sokakat fog vonzani...
ezt most viccből mondtad, vagy komolyan?
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Elég brutálisan néz ki ezzel a hűtővel...
Szép vagyok és okos, ügyes és aranyos...

az ára már kevésbé
bár szerintem így is sokkal olcsóbb lesz mint a gx2
workworkwork...
7900GTXet akartál írni
A 8800GTXé teljesen más.
A GDDR4 meg semmit sem gyorsít rajta szerintem. De hypenak elmegy..
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Én ezt vártam! Hót zicher, hogy jobb lesz tőle! A 2900XT-t is valszeg azért adták ki úgy! Az AMD valszeg az árak lejjebb nyomása miatt használtak GDDR3-at...

3850 x2 nem lesz?
720 mhz-es gpu-val olcsón 
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
Láttál már 2900XT GDDR3-GDDR4 összevetést? Semmivel sem lett gyorsabb.
Azért adták ki GDDR3mal, mert nem volt elegendő GDDR4 chip valszeg.
Vagy egyszerűen még csak feleslegesen drága volt, nem érte volna meg a minimálisan kisebb fogyasztás miatt ekkora többletköltség.
Bundás22
Kizárt dolognak tartom, értelme se sok lenne..no nem mintha a 3870X2nek lenne akármi is..kizárólag akkor jobb megoldás, ha az embernek szüksége van a 3870CF teljesítményére de nincs lé egy nem 16/4es PCIeXel rendelkező lapra.
Részemről a 3850/256CF a nyerő, árban ~G92 GTS, teljesítményben meg.. ![;]](/dl/s/v1.gif)
ps.: még mindig nem AllAMDs a géped, nFos chipes a lapod 
[ Szerkesztve ]

miért 3850 X2 512 rammal racionális lenne 60K-ért és verné a 88GTS 512-est 
lehetne a 3870X2-es nyákja csak nem válogatott chippekkel kevesebb+olcsóbb ramokkal, talán kisebb hűtővel(kicsi fejlesztési költség)
ha az R670-es chip úgyis olyan olcsó
nem is kéne r700
csak vicc, de ha kiadnak ilyesmit vennék egyet 
még mindig nem AllAMDs a géped, nFos chipes a lapodhagyjál már ezzel AMD CPU+GPU ami számít, egyébként az nforce4 ultra rohadtul nem fos 
[ Szerkesztve ]

Igen a 7900 GTX/GTO nak volt hasonló hűtése, csendes is volt.
Ennél kicsit furcsálom, hogy nem az egész nyákot fedi a hűtés, van itt egy kis borda is szabadon.
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

"az nforce4 ultra rohadtul nem fos"
De, rohadtul az. Főleg azon a lapon...

miért is?

Melegedik mint állat, lassú és megbízhatatlan lemezalrendszer. És ez csak a két legkomolyabb probléma.
[ Szerkesztve ]
Ajánljuk figyelmedbe
http://en.wikipedia.org/wiki/DVI
[ Szerkesztve ]
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD
memória órajeleken emelhettek volna még.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

[link]
1.nálam borda nélküli ventivel tunningolva(+20%) 27 fok átlagban, passzívan is elmegy
2.semmi baj nincs vele RaiD-et is csinálhatnék ha akarnék, igazából tökmindegy nem ezen múlik a teljesítmény vagy igen?
bár ha visszalapozol a linken leveri a kortársait ez a fos
idézet flesstől:
A tesztek után elég egyértelmű, hogy az nForce4-re nem igazán lehet rosszat mondani.
Te jobban benne vagy a témában, mi az a lemezalrendszer? 
[ Szerkesztve ]

hmmm nemrossz!ha lehetőség nyílik rá,jól esne egy teszt! 

ez még mindig nem pcie 2.0-ás? 
Mac Mini (2011)

két sima 3870 GDDR4-es kártya (X38 lapban) nem jobb mint egy darab dupla kártya?

ezen sokat gondolkoztam én is, teszteket nézve kicsivel jobb és árban hasonló, szivesen kiprobálnám!! 
Mac Mini (2011)

ez de ciki.
abban hitben éltem, hogy csak a quadrokon, firegl-eken van dual-link dvi.
pecs2100.hu

Lehet. Viszont oda kell egy min 40k-s x38-s lap. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
"borda nélküli ventivel" Nem fordítva inkább?
A hőmérséklete pedig biztos lehetsz benne, hogy nem annyi, csak annyit mutat. Volt nekem is nF4U lapom.
Vinyókezelés terén az RD580 chipes A8R32 nekem kész felüdülés volt anno.
Ha lesz lehetőséged, próbáld ki, enyhén más kategória mint az A8N-E.
Szerencsére ma már az akkori 50ks lapok is 10k körül kaphatók..

csak a memoria kezelétől dolgozik kevesebbet a hdd.
a nforce4 jó, csak forrofejű mint a többi ált, nem egy VIA a hőleadási szintje.
(#39) VaniliásRönk válasza [CS]Blade2 (#38) üzenetére

Volt neked nF4? Vagy csak régen? 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Ez nem egészen igaz. A GDDR 4-es RAM-ok, magasabb késeltetéssel, de nagyobb órajelen üzemelhetnek.
Vagyis ha tuningolni akarod, messzebb jutsz ezekkel a modulokkal. lsd.
Persze gyári órajeleken valóban elenyésző (ha van egyáltalán) a különbség...
ps.: eléggé "mutánsnak" tűnik ez a hűtés, bár lehet hogy baromi hatékony.
[ Szerkesztve ]
╒═════════════════════════════════════════════════╕ ──────────────────────►´Ρςiοn◄────────────────────── ╘═════════════════════════════════════════════════╛

borda nélküli ventivel igen a chipen simán van egy venti semmi bordával, aktív hűtés
miért ezt honnan veszed? Honnan tudod h rossz a hőmérőm? Vagy az nvidia csalafinta hőmérőt tett bele? Ugyanmár! Lári-fári
nekem egy winyóm van és azt faxán kezeli és abszolút elégedett vok vele az A8n-e pedig árához képest nagyon jó, semmi gond nincsen vele
miben volt felüdülés? 28 fok helyett 26 fokos volt? 2X olyan gyors lett a géped? nem értem hisz teljesítményben nem az alaplap számít sőt semmit se dob rajta ha kicseréled
#42: kevesebbet fogyaszt hát ja lehet, ha az én gépem alaplapját kicserélnék egy deluxe alaplapra , amíg meg nem nézed az everestet észre sem veszed
zárt gépben persze
[ Szerkesztve ]
Kicsit talán kevesebbet fogyaszt.
gyúrunk vazze
(#43) [CS]Blade2 válasza VaniliásRönk (#39) üzenetére

még nforce2-m is. Az nem is megy normálisan passivban. Jó ha alap 40°C volt etől már csak feljebb ment a 4cm 5200rpm aktiv nb fantól.
[ Szerkesztve ]

Itt [link] még a 2600XT-n is volt ahol 10%-ot gyorsított. Bízom benne hogy min. 5% itt is lesz.

A szoba mondjuk 25°C, és a chip 26°C? Az szép lenne. Megnézném mit mutatne egy lézeres mérővel...
Amugy az elég gáz, ha tényleg nem lesz előnye a gddr4-nek, csak felesleges + költség lesz, olyan mint a 512mb hd3850, amin a 256 bőven elég...

most perpill 29 fok és a szoba 21 fokos kábé
nálunk nincs akkora melegség
25 fokos akkor volt amikor nem fűtötte alulról a radeon sis videókártyával amin még passziv borda sincs 
ez gagyi duma másnak is ennyi, nem az én hőmérőm sz*r
[ Szerkesztve ]
A 2600XT a 128bit miatt nagyon sávszéllimitált, persze, hogy gyorsult.
De az RV670 enyhén jobb memvezérlővel rendelkezik, plusz 256bites.
#40 __Psion__ "ha tuningolni akarod, messzebb jutsz ezekkel"
És
Nagyobb órajel, de nagyobb késleltetés. Teljesítmény meg ~egál.
Kizárólag a fogyasztás és a nagyobb integritás az előnye a GDDR4nek.
Bundás22
Ha passzív borda helyett inkább ventit használsz, gratulálok..
A hőmérsékletről pedig bárki számára nyílvánvaló hogy hibás.
Egy 25W körül disszipáló chip nem deltaT=5°on fog üzemelni.
Az RD580 9Wot fogyaszt, emellett 2x16xPCIe sávot nyújt.
A vinyókezelés nyűgjeit nem 1 vinyóval fogod megtapasztalni.
Hagyjuk, kár volt kifejteni..az aláírásod továbbra is kamu

Ha furcsa a 3 dvi kimenet akkor ez mi?
A hd 2600 xt -nek is volt egy kétmagos változata, 4 dvi csatival. Kíváncsi lennék rá hogy miként tudnám használni őket. Lehet vennem kéne egyet.. Ha már erre nem futja. 
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance
(#49) VaniliásRönk válasza [CS]Blade2 (#43) üzenetére

Kevés vagy, nekem nForce 1 óta csak nForce alaplapjaim voltak (na jó, volt két kitérő, ALi M1543C és SiS 745, meg vendégségben volt egy VIA KT880
)
Az nForce 4 Ultrám a HR-05-öt is felfűti, pedig egy gyári AMD cooler ventije van rajta 7V-on.
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

[I]Ha passzív borda helyett inkább ventit használsz, gratulálok..gyári megoldás leszarom halk és hűvös
A hőmérsékletről pedig bárki számára nyílvánvaló hogy hibás.mások is ilyen eredményeket kapnak, mit okoskodsz, nyilvánvaló h nincs igazad
Egy 25W körül disszipáló chip nem deltaT=5°on fog üzemelni.
van rajta egy venti
Az RD580 9Wot fogyaszt, emellett 2x16xPCIe sávot nyújt.lehet viszont hányszor is került többe? van nforce4 sli
A vinyókezelés nyűgjeit nem 1 vinyóval fogod megtapasztalni.
Hagyjuk, kár volt kifejteni..az aláírásod továbbra is kamukár volt kifejteni ezt a féligazságot egyetértek
ez az egész kamu, egy szava sem igaz 
osztod az észt titokban kicserélnénk a lapodad eggyel sz*rabbra 3 hónapig fel se tűnne ha nem nézegetnéd az everestet, nincs jelentősége hogy milyen lapod van és milyen chiped, alig van eltérés, a tesztben le lett írva amit linkeltem hogy fasza kis chip, olcsó és jó nem halok bele, látható h kortársainál jobb a tesztben, előbb olvasd el utána okoskodj
[ Szerkesztve ]