25 MHz-el túlhajtott OC, nem sámli 
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

25 MHz-el túlhajtott OC, nem sámli 
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

Remélem idővel lesz 1-2 teszt is ,hogy mit tudnak a kicsikék a (G92) GT / GTS 512-esek ellen felmutatni.
Bár még odéb lesz mert ahogy a cikkben is van : nincs megfelelő driver még.....
Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !

Viccelsz? GT GTS ellen az középkategória, ne keverd a szezont a fazonnal!
Majd a GX2 és az új GTX ellen már lehet mérlegelni!
Eddig számomra egy tápzabábó szörnyeteg ez a kari és alig gyorsabb egy GTS-nél!
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!

Elég elvetemültnek kell lenni ahhoz, hogy valaki kihasználjon 4 DVI-I csatlakozót. Személy szerint nem sok értelmét látom a vakításon kívül... 
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

Egy 70eFt-os GTS mióta középkategória?
Ha kevesebb hülyeséget vegyítenél bele, hatásosabban éltetnéd a zöldeket

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

Hol lehet rendelni? 
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐
(#8) Rabbitf_24
hát igen, vazze akkorák ezek a karik, hogy már házat is kéne cserélni... 
Fringe addict.

az asus kicsit odabaszta magát 
Ha félórán belül nem tudod eldönteni, hogy ki a fish az asztalnál, akkor te vagy!

ha figyelmesen olvasol azt írta h. az ellen márminta a 3870 x2 ellen kicsit talán költői volt, 1kis túlzással.. azért 1 tesztet énis megnéznék
Ha félórán belül nem tudod eldönteni, hogy ki a fish az asztalnál, akkor te vagy!

Szerintem meg az a hülyeség ha valaki 1 és 2GPU-s karit egy kalap alá vesz!
GTS pedig felső középkategóriának indult és annyira szépen teljesített, hogy a felsőben végezte!

közép felső
felső kat.: inkabb.. 88ultra meg 88gtx ha az árakat nézzük de... nézőpont kérdés
OMG!!!!!!!!!
Nézzen már be valaki a HD3690/HD3850/HD3870/HD3870X2 topikba!!! Már egy hete egyfolytában nyomják befele a teszteket. 
Sárpac : Igaz... hisz csak megfelelő driver nélkül az Ultrát veri...
Amugy igazad van...felesleges egy 2magos karit összemérni egy 1magossal. Kiváncsi leszek a GX2-re...bár ugy se nV-t veszek.
(#14) GReddy: Igen...ez egy CF 1nyákon. Crysis alatt annyit megy mint a 8800Ultra. 
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? - Ez akkor most egy egybetokozott CF?? Vagy mégsem? Vagymi.. mit megy Crysis alatt?
Éééééérted!
Dominate the woods... The Bowhunter.

Crysis nem CF barát, gondolom ezzel tisztában vagy.
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

alig gyorsabb egy GTS-nél
Mennyi az annyi? Anandtech -nél 3 játékot kivéve, azért nem olyan kevéssel gyorsabb. Bazi nagy felbontásnál az X2 -nek most még nincs ellenfele, ha jól látom.
Ezt helyesbíteném arra, hogy a Crysis nem ATi barát. 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
a gecube eléggé durva hűtőt pakolt rá, a 4dvi sem kutya
nem értem minek aggódnak a hátsó szellőztető slotok miatt, majd a 3 kártyahelyre kerül az is
(ha már kettőt a dvi kimenetek foglalnak el)
True Success is Blonde
furcsa hogy sokan a crysist inkább teszt proginak vélik mint játéknak
a mérete meg elépesztő látam képet amin a 3850 mellé tették kb a negyedével nagyobb a X2 [link]
azt a képet nem találom de ebből lehet következtetni
[ Szerkesztve ]
"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"

Igen, így van. Remélem a GX2-t is sikerül valamennyire megszorongatni. Ez azért az Ati-n is múlik, kell egy ütős driver a 3870X2-höz.
[ Szerkesztve ]
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
Elvileg az X2 akkora, mint az Ultra... 
Ez a Gecube hűtő nagyon durva. Jó sok rézgyűrűt lehetett volna belőle csinálni. 
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Most mondjam erre megint hogy 512MB nem 1GB?Vagy, hogy 256bit nem 512?
Intenzív shader használatnál megdöglik az ATI ezt már észrevehetnétek!
Ezt nem tudom, hogy hogy számolják...de ahogy te számolod, ugy a GX2 fog jönni. 
A X2 nem 256+256, hanem, csak szimplán 256bites és a memóriákat sem tudom, hogy hogy számoltad....egy nyákon vannak, onnantól nem 512MB+512MB, hanem egyszerűen 1GB. 
Arról meg hosszasan lehetne beszélgetni, hogy melyik arch. hol döglik ki.
A 88-as sorozatnak egy tagja sincs, ami tudna kezelni egy igazi DX10-es játékot. 

[link]
2x256bit 2x512MB csak egy nyákon!
"88-as sorozatnak egy tagja sincs, ami tudna kezelni egy igazi DX10-es játékot."
Jah csak lealázza az atit majdnem minden game-ban végül is!
[ Szerkesztve ]

hivatalos tesztre gondoltam.. nem crysis teszt létezik csak 

rossz driwer sztem.. meg ami most dx10 mennyi különbséget látsz dx9 és dx10 között szabadszemmel..nemsokat

Komplexebb kódoknál nem olyan erős mint az NV (mad, mul, ne kérdezd nem értek hozzá
) Egyenlőre csak az andandtech -re támaszkodva, szvsz megéri az árát. Intenzív shader? Oblivion az milyen?, ott lepipál "mindenkit". 
Egyébként fura hogy az opengl-s etqw-ban nem volt valami gyors, pedig Ati egyre jobb lett opengl-ben, illetve kezdte beérni az NV-t.
[ Szerkesztve ]

Mi is szeretünk.
Azt is, hogy ilyen szépeket irol amd/ati totyikokban. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Persze, hogy jobb ha minden gamet Nvidiára írnak.
Itt kisebbségben vagy
Vigyázz a szidással 
[ Szerkesztve ]
PowerColor oldalán kint vannak az adatok... a 256+256-ért elnézést kérek, de az 1GB akkor is 1GB... nem tudom, hogy a GX2-es megoldáson kívül, hogyan másként lehetne 512+512... 
MOD: A 8800-as család viszonyát a DX10-el szemben igazából egy hozzáértő tudná elmagyarázni. Majd, ha Abu megjelenik, akkor te is megvilágosulsz. 
(#26) pok.tom : Hol írtam neked crysis tesztet????
itt egy teszt
[ Szerkesztve ]
Ezek, egyszerűen gyönyörűek! nV mérnökök biztos nem mennek nyaralni a közeljövőben céges pénzen....

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

ezen vitázni
sztem a végeredmény 1nem?
Leviske te nem írtad, de benéztem az álltalad megadott topikba és ott keményen ezzel dobálóznak.. amúgy számomra ez sem hivatalos kicsit áttekinhetőbb tesztet ha kérhetném 
mod:ez ma azé valami
[ Szerkesztve ]

nem értelek benneteket.... miért ne hasonlithatnánk össze egy 1 gpu-s vga-t egy 2 gpu-ssal?
nálatok nem az ár és teljesitmény a lényeg, hanem a fizikai felépités?
azt hittem ennél több eszetek van 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
Ez mitől áttekinthetőbb, mint amit én linkeltem???
Kevesebb játékkal tesztelik és csak a sima HD3870 ellen. 
(#34) Ősember: Az igazi harc akkor is a GX2 és közte fog folyni...
(szvsz)
És remélem hasonló lesz a helyzet, mint a régi 1950XTX és 7950GX2 közt. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

átekinhetőbb egy1szerü polgár számára.. meg sztem sok embert érdekel h. sima 3870-nél mennyivel jobb az x2es válltozat a többi teszt minek oda.. rengeted teszt van hol van 3870, 3850, 88 gt,gts stb..
1jó kis teszt a lényeget mutatja
ez
Szerintem ez ugyan ugy áttekinthető...
Bár az igaz, hogy a 3DMark-ot kihagyták....de azzal ki játszik? 

Tippre a GeCube X-Turbo Dual -ja talán ezek közül a legjobb hűtés. Azért kíváncsi lennék a ref. hűtésnél mire a levegő az utolsó gpu bordájához ér, az mennyire meleg már...
a másik x2-es hírnél is kérdeztem már, de nem válaszolt senki:
ehhez cf-t támogató chipsetes lap kell? vagy akármilyen pcie-s lapba jó?
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

"A 88-as sorozatnak egy tagja sincs, ami tudna kezelni egy igazi DX10-es játékot."
Ezzel csak az az "apró" bibi, hogy az "igazi" DX10-es játékoknak még se hírük, se hamvuk.
Az első (Alan Wake?) amennyire tudom az év második felében jön ki, addig mindez csak elméleti előny a Radeonok javára. 
SC2 ID: Peter 1714

ez mar jobban tetszik
hátt igen a 3dmark azért fontos.. én csak úgy hasonlítok kártyát h. 3dmark
van akinek persze elég h. a game több fps el fut.. mondjuk nekem is elég lenne ha csak játszanék
Nem kell hozzá cf-es lap .
Az élet kegyetlen .
én pár napja azért vettem sli-os deszkát, egy 8800gt-vel, mert akarok majd venni még egy vga-t, hogy a 2 monitorom mellé egy lcd tv-t is rá tudjak dugni. erre meg jönnek ezek 4 dvi-jal... kíváncsi leszek, mi lesz gyorsabb: 2x8800gt sli, vagy egy ilyen. tudja valaki pontosan milyen hosszú lesz a gecube?
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
"ez mar jobban tetszik"
Ez ugyan az, mint amit először linkeltem...csak tovább lapoztam. 
(#43) szab.tam: 88GT SLI is a legtöbb tesztben szerepel. Egyelőre még veri a X2-t (nem mindenhol), de ha azt tekintjük, hogy még nincs X2-höz driver... 
Bár az biztos, hogy a jelenlegi játékokban nem fog jelentősen javulni az ATi kártyák teljesítménye...de remélem, hogy sok játékfejlesztő fog ugy dönteni, hogy az AMD oldalára állnak és igazi DX10-es játékokat kezdenek el kiadogatni. 
[ Szerkesztve ]

bocs
kb 10óra meló utan elfárad az ember és az 1szerü dolgat veszi csak észre 

sli tudást nem mindenhol lehet kamatoztatni teljeseb valahol csak 20% valahol 40% is lehet v. több
sztem érdemesebb a 3870 2magos kiszerelést választani.. v. még várni jön még az nvidia válasza..

de ez akkor is hülyeség
mármint az alapján megitélni valamit, hogy egyik gyárto a másik gyárto melyik terméke ellen adta ki... mindegy, ezt rátok hagyom
én maradok az árfekvésnél 
Andre1234: a táblázat azért csaloka, mert most még egy éppen premierjét megélö termék árát viszonyitjuk olyanokéhoz, amik már kaphatoak egy ideje 
[ Szerkesztve ]
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Egy ilyen "vaskos" rézhűtő láttán biztosan beindul a metal-businessben utazó egyének fantáziája... 
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html