Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

25 MHz-el túlhajtott OC, nem sámli :Y

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#2) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Jó nagyok. :D
:U

[ Szerkesztve ]

(#3) Borisz76

Borisz76
(senior tag)

Remélem idővel lesz 1-2 teszt is ,hogy mit tudnak a kicsikék a (G92) GT / GTS 512-esek ellen felmutatni.

Bár még odéb lesz mert ahogy a cikkben is van : nincs megfelelő driver még.....

Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !

(#4) Sárpac válasza Borisz76 (#3) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Viccelsz? GT GTS ellen az középkategória, ne keverd a szezont a fazonnal!:DDD
Majd a GX2 és az új GTX ellen már lehet mérlegelni!

Eddig számomra egy tápzabábó szörnyeteg ez a kari és alig gyorsabb egy GTS-nél!:DDD

[ Szerkesztve ]

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#5) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

Elég elvetemültnek kell lenni ahhoz, hogy valaki kihasználjon 4 DVI-I csatlakozót. Személy szerint nem sok értelmét látom a vakításon kívül... :(

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#6) Foglalt név válasza Sárpac (#4) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Egy 70eFt-os GTS mióta középkategória?

Ha kevesebb hülyeséget vegyítenél bele, hatásosabban éltetnéd a zöldeket :C ;] :DDD

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#7) Youri

Youri
(PH! addikt)

Hol lehet rendelni? :D

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#8) Rabbitf_24

Rabbitf_24
(őstag)
LOGOUT blog

hát igen, vazze akkorák ezek a karik, hogy már házat is kéne cserélni... :DDD

Fringe addict.

(#9) pok.tom

pok.tom
(senior tag)

az asus kicsit odabaszta magát :C

Ha félórán belül nem tudod eldönteni, hogy ki a fish az asztalnál, akkor te vagy!

(#10) pok.tom válasza Foglalt név (#6) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

ha figyelmesen olvasol azt írta h. az ellen márminta a 3870 x2 ellen kicsit talán költői volt, 1kis túlzással.. azért 1 tesztet énis megnéznék:)

Ha félórán belül nem tudod eldönteni, hogy ki a fish az asztalnál, akkor te vagy!

(#11) Sárpac válasza Foglalt név (#6) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Szerintem meg az a hülyeség ha valaki 1 és 2GPU-s karit egy kalap alá vesz!:DDD
GTS pedig felső középkategóriának indult és annyira szépen teljesített, hogy a felsőben végezte!:DDD

(#12) pok.tom válasza Sárpac (#11) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

közép felső:)
felső kat.: inkabb.. 88ultra meg 88gtx ha az árakat nézzük de... nézőpont kérdés

(#13) leviske válasza pok.tom (#10) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

OMG!!!!!!!!! :Y Nézzen már be valaki a HD3690/HD3850/HD3870/HD3870X2 topikba!!! Már egy hete egyfolytában nyomják befele a teszteket. :(((

Sárpac : Igaz... hisz csak megfelelő driver nélkül az Ultrát veri... :B Amugy igazad van...felesleges egy 2magos karit összemérni egy 1magossal. Kiváncsi leszek a GX2-re...bár ugy se nV-t veszek. :DDD

(#14) GReddy: Igen...ez egy CF 1nyákon. Crysis alatt annyit megy mint a 8800Ultra. :)

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#14) GReddy

GReddy
(fanatikus tag)

Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? - Ez akkor most egy egybetokozott CF?? Vagy mégsem? Vagymi.. mit megy Crysis alatt? :DDD Éééééérted!

Dominate the woods... The Bowhunter.

(#15) Bon3ss válasza GReddy (#14) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Crysis nem CF barát, gondolom ezzel tisztában vagy.

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#16) rollins válasza Sárpac (#4) üzenetére

rollins
(őstag)

alig gyorsabb egy GTS-nél
Mennyi az annyi? Anandtech -nél 3 játékot kivéve, azért nem olyan kevéssel gyorsabb. Bazi nagy felbontásnál az X2 -nek most még nincs ellenfele, ha jól látom.

(#17) leviske válasza Bon3ss (#15) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt helyesbíteném arra, hogy a Crysis nem ATi barát. :(

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#18) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a gecube eléggé durva hűtőt pakolt rá, a 4dvi sem kutya

nem értem minek aggódnak a hátsó szellőztető slotok miatt, majd a 3 kártyahelyre kerül az is :DDD (ha már kettőt a dvi kimenetek foglalnak el)

True Success is Blonde

(#19) krómX

krómX
(őstag)
LOGOUT blog

furcsa hogy sokan a crysist inkább teszt proginak vélik mint játéknak :)
a mérete meg elépesztő látam képet amin a 3850 mellé tették kb a negyedével nagyobb a X2 [link]
azt a képet nem találom de ebből lehet következtetni

[ Szerkesztve ]

"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"

(#20) Bon3ss válasza leviske (#17) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Igen, így van. Remélem a GX2-t is sikerül valamennyire megszorongatni. Ez azért az Ati-n is múlik, kell egy ütős driver a 3870X2-höz.

[ Szerkesztve ]

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#21) leviske válasza krómX (#19) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elvileg az X2 akkora, mint az Ultra... :F

(#22) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez a Gecube hűtő nagyon durva. Jó sok rézgyűrűt lehetett volna belőle csinálni. :)

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#23) Sárpac válasza rollins (#16) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Most mondjam erre megint hogy 512MB nem 1GB?Vagy, hogy 256bit nem 512?
Intenzív shader használatnál megdöglik az ATI ezt már észrevehetnétek!:DDD

(#24) leviske válasza Sárpac (#23) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt nem tudom, hogy hogy számolják...de ahogy te számolod, ugy a GX2 fog jönni. :)

A X2 nem 256+256, hanem, csak szimplán 256bites és a memóriákat sem tudom, hogy hogy számoltad....egy nyákon vannak, onnantól nem 512MB+512MB, hanem egyszerűen 1GB. :)

Arról meg hosszasan lehetne beszélgetni, hogy melyik arch. hol döglik ki. :U A 88-as sorozatnak egy tagja sincs, ami tudna kezelni egy igazi DX10-es játékot. :)

(#25) Sárpac válasza leviske (#24) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

[link]
2x256bit 2x512MB csak egy nyákon!

"88-as sorozatnak egy tagja sincs, ami tudna kezelni egy igazi DX10-es játékot."

Jah csak lealázza az atit majdnem minden game-ban végül is!:DDD

[ Szerkesztve ]

(#26) pok.tom válasza leviske (#13) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

hivatalos tesztre gondoltam.. nem crysis teszt létezik csak :W

(#27) pok.tom válasza Sárpac (#25) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

rossz driwer sztem.. meg ami most dx10 mennyi különbséget látsz dx9 és dx10 között szabadszemmel..nemsokat

(#28) rollins válasza Sárpac (#23) üzenetére

rollins
(őstag)

Komplexebb kódoknál nem olyan erős mint az NV (mad, mul, ne kérdezd nem értek hozzá :) ) Egyenlőre csak az andandtech -re támaszkodva, szvsz megéri az árát. Intenzív shader? Oblivion az milyen?, ott lepipál "mindenkit". :)
Egyébként fura hogy az opengl-s etqw-ban nem volt valami gyors, pedig Ati egyre jobb lett opengl-ben, illetve kezdte beérni az NV-t.

[ Szerkesztve ]

(#29) Gyuri27 válasza Sárpac (#25) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Mi is szeretünk. :K
Azt is, hogy ilyen szépeket irol amd/ati totyikokban. ;)

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#30) Tomate válasza Sárpac (#25) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze, hogy jobb ha minden gamet Nvidiára írnak.
Itt kisebbségben vagy :P Vigyázz a szidással :DDD

[ Szerkesztve ]

(#31) leviske válasza Sárpac (#25) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

PowerColor oldalán kint vannak az adatok... a 256+256-ért elnézést kérek, de az 1GB akkor is 1GB... nem tudom, hogy a GX2-es megoldáson kívül, hogyan másként lehetne 512+512... :F

MOD: A 8800-as család viszonyát a DX10-el szemben igazából egy hozzáértő tudná elmagyarázni. Majd, ha Abu megjelenik, akkor te is megvilágosulsz. :K

(#26) pok.tom : Hol írtam neked crysis tesztet???? :Y itt egy teszt

[ Szerkesztve ]

(#32) wwenigma

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezek, egyszerűen gyönyörűek! nV mérnökök biztos nem mennek nyaralni a közeljövőben céges pénzen.... :Y :R

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#33) pok.tom válasza leviske (#31) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

ezen vitázni :W sztem a végeredmény 1nem?
Leviske te nem írtad, de benéztem az álltalad megadott topikba és ott keményen ezzel dobálóznak.. amúgy számomra ez sem hivatalos kicsit áttekinhetőbb tesztet ha kérhetném :U
mod:ez ma azé valami

[ Szerkesztve ]

(#34) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

nem értelek benneteket.... miért ne hasonlithatnánk össze egy 1 gpu-s vga-t egy 2 gpu-ssal? :F nálatok nem az ár és teljesitmény a lényeg, hanem a fizikai felépités? :Y azt hittem ennél több eszetek van :D

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#35) leviske válasza pok.tom (#33) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez mitől áttekinthetőbb, mint amit én linkeltem??? :F Kevesebb játékkal tesztelik és csak a sima HD3870 ellen. :F

(#34) Ősember: Az igazi harc akkor is a GX2 és közte fog folyni... :) (szvsz)
És remélem hasonló lesz a helyzet, mint a régi 1950XTX és 7950GX2 közt. ;]

[ Szerkesztve ]

(#36) pok.tom válasza leviske (#35) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

átekinhetőbb egy1szerü polgár számára.. meg sztem sok embert érdekel h. sima 3870-nél mennyivel jobb az x2es válltozat a többi teszt minek oda.. rengeted teszt van hol van 3870, 3850, 88 gt,gts stb..
1jó kis teszt a lényeget mutatja
ez

(#37) leviske válasza pok.tom (#36) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem ez ugyan ugy áttekinthető...

Bár az igaz, hogy a 3DMark-ot kihagyták....de azzal ki játszik? :DDD

(#38) rollins

rollins
(őstag)

Tippre a GeCube X-Turbo Dual -ja talán ezek közül a legjobb hűtés. Azért kíváncsi lennék a ref. hűtésnél mire a levegő az utolsó gpu bordájához ér, az mennyire meleg már...

(#39) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a másik x2-es hírnél is kérdeztem már, de nem válaszolt senki:
ehhez cf-t támogató chipsetes lap kell? vagy akármilyen pcie-s lapba jó?

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#40) Tuco Ramirez válasza leviske (#24) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)

"A 88-as sorozatnak egy tagja sincs, ami tudna kezelni egy igazi DX10-es játékot."

Ezzel csak az az "apró" bibi, hogy az "igazi" DX10-es játékoknak még se hírük, se hamvuk. :( Az első (Alan Wake?) amennyire tudom az év második felében jön ki, addig mindez csak elméleti előny a Radeonok javára. :U

SC2 ID: Peter 1714

(#41) pok.tom válasza leviske (#37) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

ez mar jobban tetszik :C
hátt igen a 3dmark azért fontos.. én csak úgy hasonlítok kártyát h. 3dmark:)
van akinek persze elég h. a game több fps el fut.. mondjuk nekem is elég lenne ha csak játszanék:)

(#42) lsc válasza szab.tam (#39) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem kell hozzá cf-es lap .

Az élet kegyetlen .

(#43) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én pár napja azért vettem sli-os deszkát, egy 8800gt-vel, mert akarok majd venni még egy vga-t, hogy a 2 monitorom mellé egy lcd tv-t is rá tudjak dugni. erre meg jönnek ezek 4 dvi-jal... kíváncsi leszek, mi lesz gyorsabb: 2x8800gt sli, vagy egy ilyen. tudja valaki pontosan milyen hosszú lesz a gecube?

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#44) leviske válasza pok.tom (#41) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"ez mar jobban tetszik"

Ez ugyan az, mint amit először linkeltem...csak tovább lapoztam. :D

(#43) szab.tam: 88GT SLI is a legtöbb tesztben szerepel. Egyelőre még veri a X2-t (nem mindenhol), de ha azt tekintjük, hogy még nincs X2-höz driver... :P

Bár az biztos, hogy a jelenlegi játékokban nem fog jelentősen javulni az ATi kártyák teljesítménye...de remélem, hogy sok játékfejlesztő fog ugy dönteni, hogy az AMD oldalára állnak és igazi DX10-es játékokat kezdenek el kiadogatni. :)

[ Szerkesztve ]

(#45) pok.tom válasza leviske (#44) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

bocs :W kb 10óra meló utan elfárad az ember és az 1szerü dolgat veszi csak észre :C

(#46) leviske válasza pok.tom (#45) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD

(#47) pok.tom válasza szab.tam (#43) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

sli tudást nem mindenhol lehet kamatoztatni teljeseb valahol csak 20% valahol 40% is lehet v. több
sztem érdemesebb a 3870 2magos kiszerelést választani.. v. még várni jön még az nvidia válasza..

(#48) Andre1234 válasza Ősember (#34) üzenetére

Andre1234
(fanatikus tag)

[link]
[link]
[link]

Kollegák már megtalálták.

Nem rosz kis kari

[ Szerkesztve ]

Ha x tart végtelenbe, akkor a prímek reciprok szorzatának negáltja 0-hoz tart...

(#49) Ősember válasza leviske (#35) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

de ez akkor is hülyeség :D mármint az alapján megitélni valamit, hogy egyik gyárto a másik gyárto melyik terméke ellen adta ki... mindegy, ezt rátok hagyom :K én maradok az árfekvésnél :R

Andre1234: a táblázat azért csaloka, mert most még egy éppen premierjét megélö termék árát viszonyitjuk olyanokéhoz, amik már kaphatoak egy ideje ;)

[ Szerkesztve ]

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#50) Kriza

Kriza
(őstag)

Egy ilyen "vaskos" rézhűtő láttán biztosan beindul a metal-businessben utazó egyének fantáziája... :DD

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.