Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) mukibuci

mukibuci
(PH! addikt)

Hang nélkül nem jött át :( Miről ismeri fel a digitális keretet?

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#2) h-yle válasza mukibuci (#1) üzenetére

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Erre én is kíváncsi lennék, mert hanggal sem jött át.

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#3) mukibuci válasza h-yle (#2) üzenetére

mukibuci
(PH! addikt)

Akkor várunk tovább :K Mert a nagyanyám fényképeit szerintem hiába pásztázom, nem fogja újranyomtatni a kedvemért ;]

[ Szerkesztve ]

(#4) Forchalad

Forchalad
(tag)

Lehet én vagyok a hülye, de ennek nem nagyon látom értelmét, bár lehet hogy ez valakinek jó:) De engem annyira nem hozott lázba:)

"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde

(#5) mukibuci válasza Forchalad (#4) üzenetére

mukibuci
(PH! addikt)

Arra jó lehet, hogy nem kell leszedni a falról a keretet, ha képet akarsz rátölteni. Engem az érdekelne, hogy miről ismeri fel :F

(#6) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Jaj gyerekek, nem akkora meló ez:
Augmented Reality alapján felismeri (tudja hogy néz ki, tudja hol vagy, és tudja merre nézel - GPS és digitális iránytű a két kulcsszó), hogy melyik képkeretet nézed az eszközzel, és WiFi-n vagy akármi máson keresztül átküldi rá a képet.

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#7) h-yle válasza domi007 (#6) üzenetére

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

De a képkeret nem egy fix pont a térben, mint mondjuk egy étterem. Vagy abban is van GPS és küldi vissza a koordinátákat a telefonnak?

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#8) KaaBoo

KaaBoo
(újonc)

Sziasztok!

Ha a legjobb ingyenes és megbízható képmegosztó, képfeltöltő oldalakra vágytok, akkor erre nézzetek rá! Itt van minden rendszerezve, ami a témában megtalálható.

http://kepmegosztas.lap.hu/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.