Hang nélkül nem jött át
Miről ismeri fel a digitális keretet?
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

Hang nélkül nem jött át
Miről ismeri fel a digitális keretet?
Erre én is kíváncsi lennék, mert hanggal sem jött át.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

Akkor várunk tovább
Mert a nagyanyám fényképeit szerintem hiába pásztázom, nem fogja újranyomtatni a kedvemért ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Lehet én vagyok a hülye, de ennek nem nagyon látom értelmét, bár lehet hogy ez valakinek jó
De engem annyira nem hozott lázba
"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde

Arra jó lehet, hogy nem kell leszedni a falról a keretet, ha képet akarsz rátölteni. Engem az érdekelne, hogy miről ismeri fel 
Jaj gyerekek, nem akkora meló ez:
Augmented Reality alapján felismeri (tudja hogy néz ki, tudja hol vagy, és tudja merre nézel - GPS és digitális iránytű a két kulcsszó), hogy melyik képkeretet nézed az eszközzel, és WiFi-n vagy akármi máson keresztül átküldi rá a képet.
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys
De a képkeret nem egy fix pont a térben, mint mondjuk egy étterem. Vagy abban is van GPS és küldi vissza a koordinátákat a telefonnak?
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven