Tetszetős Design 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
extra
Lehet nem leszek népszerű, de ezeknek a gamer laptopoknak miért adnak mindig olyan design-t, ami maximum egy lanpartyn vállalható?
Teljesen jó lenne az alapdesign és a formavilág (még a színek is bejövősek, vörös+fekete rulz), erre elkummantják az idióta díszítésükkel. Mint egy farmernadrág, aminek a lábszárán lángcsóvák vannak...
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies

Inv1sus
(őstag)
Hehe jól néz ki
Én elfogadnám ajándékba 
DESIGNER, FRONT-END DEVELOPER --- DOTA 2 ACCOUNT ELADÓ

Typhoon47
(senior tag)
rendesen odabasz 
tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -

he7edik.
(őstag)
Akinek van pénze erre annak van pénze valami drága 12"-os subnotira is.
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

.mf
(PH! addikt)
Azt a két hangszórót ha lehagyták volna vagy másképpen dizájnolták volna, még egész pofásan is nézne ki. De így... 
Kíváncsi lennék, hogy mennyit bír az akksi...
i9000 + CM9 nightly 04.22 + Devil 0.72

Gave
(senior tag)
Egyet kell ertsek ...en nagyritkan azert játszom is a notival bar lanozni eddig egyszer voltam csak ott dicsertek is az XPS kinezetet , egy Qosmio X300 -al szerintem nem igazan mennek kiulni a padra a foterre vagy egy jobb pelda : nem villodznek vele a suliban.
[ Szerkesztve ]
Es Lenovo mit szol a nevhez? X300. En mar rohannek perelni.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

sNORh
(PH! addikt)
de ez jobban néz ki, énmeg rohannék a boltba
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
ez valami igazán bűn ronda lett
gondolom az akku itt is csak a szünetmentes szerepét tölti be 
szellőzésről valami? mert tutira melegszik, a kis ventik vajon hogyan boldogulnak vele 
True Success is Blonde

Viktor77
(MODERÁTOR)
Az ATI-ról nem is beszélve. De szerintem ilyenért nem szokás perelni.
Ahogy az egyik új Audi nevében is van Evo megjelölés, a Mitsubishi mégsem perel.
Bazinga!
sőt, itt a Ph!-n is van Evo nevű fórumtárs 
True Success is Blonde
Instant nyet.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Integra
(Jómunkásember)
egyszer majd a lenovo is szépen csöndben összedob egy grafikus erőművet és akkor..
de addig pszt!

Integra
(Jómunkásember)
na azon eldurrantam én is!!!

bocsika
(fanatikus tag)
Kinézet: HŰHA
Ár: HŰHA 
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

Siera
(senior tag)
nice one ! 
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

hyperspace
(fanatikus tag)
meg szerencse, hogy lehet ilyet is venni... 
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
Abszurd ár, a ráköltött pénzből kijön egy jóval-jóval-jóval erősebb asztali gamer konfiguráció. Én még mindig csak munkára használom a laptopot, ezért is nem tud vonzani az ilyesmi....
--R.I.P JuanG--

Ricco_hun
(senior tag)
Nagyon bejövős a laptop, megdobhatnának eggyel. Egyébként a csúcskonfig átszámítva 722 ezer forint. Amilyen csúcshardverek vannak benne, ahhoz képest nem is olyan drága. Láttunk már gémer laptopokat bőven másfél milka felett is. Úgyhogy szerintem nagyon jó vétel lehet annak, akinek van rá pénze. Nekem momentán nincs
.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Alchemist
(senior tag)
Kinézetre kb. olyan elegáns, mint egy vasárnapi vásárra kiöltözött romacsalád...
de a belseje figyelemre méltó.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
Nem az volt a kérdés, hogy van-e pénzem subnotira, hanem az, hogy "izomnotit" miért csak olyat lehet venni, ami 15 éveseknek készített design-al van megáldva?

Ricco_hun
(senior tag)
Azért mert, azt akarják, hogy kívülről is egyből látszódjon: abban nem egy intel atom , meg egy integrált intel videóvezérlő van, hanem ahogy írtad egy "izomnoti". Abban igazad van, hogy elegánsabb dizájnnal is készíthetnének ilyen csúcsnotikat.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
Nagyon dögös desing, bár gamer laptopot a büdös életbe se fogok venni
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Szerintem egy Dell XPS 2010-en is látszik, hogy nem Intel Atom van benne, de nincsenek rajta lángcsóvák, na 
Én nem azt mondom, hogy ne legyen ilyen, mert lehet. Csak legyen más fajta is 

990
(kvázi-tag)
Én inkább vennék egy gamer PC-t 270k-ért, meg egy használt kispolskit vagy trabit 500k-ért, és akkor meg vannak oldva a lanpartyk 
u.i: vagy fordítva, nem tudom mennyi lehet a legolcsóbb használtautó. 
[ Szerkesztve ]

lumber_hw
(lelkes újonc)
Szerintem a korábbi Qosmio notik sokkal jobban néztek ki a fényes fekete (zongoralakk?) bevonattal. Ez kifejezetten ronda hozzájuk képest... meg úgy egyébként is 
Azt betyár! Nagyon überül néz ki!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

twollah
(PH! nagyúr)
Egy a baj ezekkel a lentre helyezett hangszorokkal, hogy a felhasznalo keze lefedi azokat.

smc
(tag)
Gépelésnél igen, de játék közben legalább az egyik biztosan szabad marad. Gépelni meg ki akar egy ilyenen? Sztem a vevőkör írni sem tud.. :|
(PC(G620-4GB-EAH4830)+(225BW).(D610(P1.6M-2GB-X300).(i9000)

he7edik.
(őstag)
Pl. az ASUS G-sorozata szerintem jóval visszafogottabb
[ Szerkesztve ]
Azok is világítanak, mint egy karácsonyfa.
Nekem ez a gép bejön (a kisebb testvére), de fújják le a tetejét feketére (vagy vörösre), és azokat a gusztustalan hangszóródíszeket cseréljék le valami emberire. Meg mondjuk ott a billentyűzet felett is van pár gyanús elem, de az már lehet, hogy csak káprázat 
No mindegy, a lényeg, hogy lángokkal és hangszóródíszekkel csórikám inkább Quasimodo X300 

he7edik.
(őstag)
akkor egyezzünk meg egy VAIO-ba azt kész 
Na az jó 

dokesz007
(fanatikus tag)
Kvazimódóóóóó
akinek ez tetszik az vegye meg, de az nem nóóórmális....
a design meg...pffff....egy kalap....túlcsicsázott műanyag vacak...
akármilyen drága és hipi-szupi lehet, de én nem nagyon mutatkoznék vele mások előtt...
[ Szerkesztve ]
---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---

Prof01
(PH! addikt)
Jajjj, mi ezzz?

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Általában a visszafogottabb cuccokat kecvelem, de ezt azért megtudnám szokni. 
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu