Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Ismételten, tápok a tucat kategóriából, hőcső silver fokozat mellett?Na jó kis marketing fogás 10-ből 8-an harapni fognak rá....

(#2) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Baromi felesleges :(

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#3) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem kellene.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#4) Angel1981 válasza Móci (#3) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Már valóban van jobb ebben a kategóriában.
És a 21 centis hossz ormótlanná teszi - ezt a teljesítményt már illene 16-18 centi körül kihozni.

(#5) DEJVID

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

1000W mellé komolyan ennyi PCI-E csatit tesznek? Vicces.

Én vagyok a PH! királya.

(#6) bartucc válasza Dyno (#1) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Zalman, drága, hőcsöves, mi kell még a marketinghez?

Nekem pl kezd vicces lenni ezeken a tápokon a Floppy csatlakozó... Már nem is gyártják. (bezzek pci kártya van még forgalomban, és kezd eltűnni a lapokról...)

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#7) TK36

TK36
(tag)

Azt a rézfán hüvelyét... ;]
Majdnem annyiba került a gépem anno, mint ezek a tápok külön-külön.

bartucc: én láttam még floppy-t boltokban, de azok csatlakozója már újabb volt, tán sata.

[ Szerkesztve ]

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#8) GrotESC

GrotESC
(tag)

Egy képet azért meglesnék erről a hőcsöves hűtésről. Hirtelen nem tudom elképzelni, hogyan is csinálták.

Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!

(#9) DEJVID

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

Én vagyok a PH! királya.

(#10) 14adam válasza bartucc (#6) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Minden tápos hírnél megemlítem annak akinek nem jön be a floppy kábel,hogy nem csak a floppy meghajtón van floppy csatlakozó hanem hangkártyákon is ami felsőbb kategóriás pl xfi pro. Én úgy vagyok vele,hogy elfér :U

Abu85 a táblázatnál elírtátok. Nem ht a neve hanem hp.

Pár kép

Illetve az első tippemet is leadnám ami Fsp

[ Szerkesztve ]

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#11) bartucc válasza 14adam (#10) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó, ez való igaz. Valamiért a hangkariknél molex rémlett, de akkor rosszul emlékeztem. :B

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#12) MMIX válasza 14adam (#10) üzenetére

MMIX
(őstag)

Jó tipp, de a tény, hogy Enhance mint a Tagan Piperock III

(#13) 14adam válasza MMIX (#12) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nah jah ezért is volt annyira ismerős. ezen a képen látni,hogy fel van tekerve a kábel a gyűrűre ez is enhance szokta csinálni.

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#14) Taky válasza TK36 (#7) üzenetére

Taky
(senior tag)

"én láttam még floppy-t boltokban, de azok csatlakozója már újabb volt, tán sata."

Létezik még hagyományos 4 pines is a boltokban és hidd el, viszik is, bár jelentéktelen mennyiségben...

pl könyvelők, rendőrök

Mondjuk azt kétlem, hogy aranyárú Zalman tápok hajtják! :))

[ Szerkesztve ]

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#15) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Újításnak nem rossz, de amúgy nem nagy szám. :N

(#16) DEJVID válasza 14adam (#10) üzenetére

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

Sőt a táblázatból az is kiderül, hogy nem 2-2, hanem 3-3 PCI-E csati van a nagyobbikon.

Én vagyok a PH! királya.

(#17) radi8tor1 válasza bartucc (#6) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Én meg olyan perifériát láttam (vagy nem is periféria a neve) aminek a tápját floppy táp adta.

TRON addict

(#18) Archer

Archer
(őstag)

A Zalman adott magáról valami életjelet. Régebben voltak jó cuccaik de mára nagyon leeresztettek, a cuccaik ár/érték aránya szörnyű.
Lassan már Dunát lehet rekeszteni ezekkel a batár tápokkal. A régi ZM APS tápjaik jók voltak (FSP) és nagyon halkak, inkább abban a 350-500W-os kategóriában próbálkoznának, ott úgysincs valami hű de nagy választék.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#19) ceaser

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Szép meg jó ez az új táp duó, de megint csak tömeg cucc.
Ahogy olvasom a szakiktól, pont semmi értelme ennek a hőcsöves megoldásnak.
Mondjuk én az első olvasásra úgy képzeltem el, hogy a venti alatt egy több hőcsőből álló batár hűtő van, aztán a képeket látva megmosolyogtam.....

Viszont amit én hiányolok ezekből a tápokból: a full moduláris kábel elrendezés. Egy Zalman kaliberü cég simán megcsinálhatná azt, hogy a tápjait full modulárisra tervezné, a szokásos vezetékeket mellékelné, de külön gyártana speckó kábeleket, ami minden termékéhez passzolna (táp felöli csatalakozó) , és utólag megvásárolható lenne.

Itt főleg a hosszal, és a csatalakozó kiosztásokkal lehetne variálni...

A Seasonic, és a Silverstone már jó úton halad ez ügyben....

(#20) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Szépnek szép, zalman, drága és bitang nagy :DDD

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#21) MMIX

MMIX
(őstag)

Zalman ZM1000-HP PLUS 1000W teszt: Playwares.com

[ Szerkesztve ]

(#22) BraveHeart

BraveHeart
(tag)

Hi All! :R

A következő kérdéssel, problémával fordulok Hozzátok:

A konfigomat látjátok az adatlapomnál, ezért nem is írnám le, a 2 vga karim okozta a fejfájást, amikor a cf rendszerem létesült 3-4 hete... a 750-es tápomat cseréltem zalman 1000-es tápjára.. nálam minden vízzel van hűtve, így az átlag hőmérsékletek 30-40°C között voltak eddig terhelésnél (vga-cpu-alaplap külön nem ecsetelve) ... a lényeg, hogy kb. 20 perc full terhelés után +20°C-al megnőttek az értékek, s el nem tudtam képzelni, hogy mi lehet a gond, aztán a kezem a táphoz tévedt... iszonyat meleg... nagy házam van, a tetejében a tripla radi, a táp hője meg pont arra megy...
Normális, hogy tök forró lesz a táp??? eddig a 750-esem volt (Corsair TX-es) a legnagyobb tápom, de soha ilyen dolgot nem tapasztaltam.. minden 1kwattos táp melegszik? :F

Válaszotokat előre is köszönöm, remélem a topik nem halt ki 2011-re! :B :R :R

★�◄╣███♪♫★♪♫███╠►�★

(#23) Alu

Alu
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy azzal ki lehet nyírni egy Zalman zm500-hp-t, hogy nem a megfelelő 12V ATX csatlakozót csatlakoztatom bele az alaplapba, hanem a másikat? (ezen ugye 2db 4pines atx csati van, a tuning lapok számára)
A lapon a zöld led akkor is világított, amikor a rosszat csatlakoztattam és az után is, hogy kicseréltem a kábeleket.
A tápban nagyon lehet hallani azt a jellegzetes hangot, amikor áramot vesz fel.
Amikor összeérintem a PWRSW csatit a lapon, hallani, hogy a táp meg akar indulni, de nem indul el.. megpróbáltam másik táppal úgy, hogy nem dugtam rá az atx 12-t, elindultak a ventik, de meg is álltak. Utána rádugtam az atx 12-t és rendesen működött... Mi lehet a baj a Zalmannal? Tudnátok segíteni?

Válaszokat előre is köszönöm! :R

Üdv.
Dani!

Gives you power Like HELL... λŁƯ™

(#24) Drizzt01

Drizzt01
(kvázi-tag)

sziasztok, lenne egy kérdésem.vettem 1 Zalman ZM600-Hp tápot és nem akar elindulni a gép. Minden működik, a ventik a vinyó a vízpumpa , de csippan be a proci.Megnéztem a 24-es csatit , olyan mintha hiányozna belőle 1 kábel. Létezik ilyen?

Ha adok , elvárom a pirosat :)) A biblia arra tanít , szeresd felebarátodat. A Káma-Szutra pedig megmagyrázza , hogyan

(#25) radi8tor1 válasza Drizzt01 (#24) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Szia!

Tedd fel itt szerintem ugyanezt a kérdésedet: [link]

Jóval többen olvassák azt a topicot. :K

[ Szerkesztve ]

TRON addict

(#26) MMIX válasza Drizzt01 (#24) üzenetére

MMIX
(őstag)

Létezik.
Az az évekkel ezelőtt megszűnt -5V helye. Pontosabban az újabb ATX szabványok tiltják, hogy legyen.
Hogy mitől nem indul, nem tudom.

(#27) Drizzt01 válasza radi8tor1 (#25) üzenetére

Drizzt01
(kvázi-tag)

ok köszi.

Ha adok , elvárom a pirosat :)) A biblia arra tanít , szeresd felebarátodat. A Káma-Szutra pedig megmagyrázza , hogyan

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.