Ismételten, tápok a tucat kategóriából, hőcső silver fokozat mellett?Na jó kis marketing fogás 10-ből 8-an harapni fognak rá....
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Sicilian
(őstag)
Baromi felesleges 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Nem kellene.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Angel1981
(PH! addikt)
Már valóban van jobb ebben a kategóriában.
És a 21 centis hossz ormótlanná teszi - ezt a teljesítményt már illene 16-18 centi körül kihozni.
1000W mellé komolyan ennyi PCI-E csatit tesznek? Vicces.
Én vagyok a PH! királya.
Zalman, drága, hőcsöves, mi kell még a marketinghez?
Nekem pl kezd vicces lenni ezeken a tápokon a Floppy csatlakozó... Már nem is gyártják. (bezzek pci kártya van még forgalomban, és kezd eltűnni a lapokról...)
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

TK36
(tag)
Azt a rézfán hüvelyét... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Majdnem annyiba került a gépem anno, mint ezek a tápok külön-külön.
bartucc: én láttam még floppy-t boltokban, de azok csatlakozója már újabb volt, tán sata.
[ Szerkesztve ]
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

GrotESC
(tag)
Egy képet azért meglesnék erről a hőcsöves hűtésről. Hirtelen nem tudom elképzelni, hogyan is csinálták.
Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!
Én vagyok a PH! királya.
Minden tápos hírnél megemlítem annak akinek nem jön be a floppy kábel,hogy nem csak a floppy meghajtón van floppy csatlakozó hanem hangkártyákon is ami felsőbb kategóriás pl xfi pro. Én úgy vagyok vele,hogy elfér 
Abu85 a táblázatnál elírtátok. Nem ht a neve hanem hp.
Illetve az első tippemet is leadnám ami Fsp
[ Szerkesztve ]
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Jó, ez való igaz. Valamiért a hangkariknél molex rémlett, de akkor rosszul emlékeztem. 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

MMIX
(őstag)
Jó tipp, de a tény, hogy Enhance mint a Tagan Piperock III
nah jah ezért is volt annyira ismerős. ezen a képen látni,hogy fel van tekerve a kábel a gyűrűre ez is enhance szokta csinálni.
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Taky
(senior tag)
"én láttam még floppy-t boltokban, de azok csatlakozója már újabb volt, tán sata."
Létezik még hagyományos 4 pines is a boltokban és hidd el, viszik is, bár jelentéktelen mennyiségben...
pl könyvelők, rendőrök
Mondjuk azt kétlem, hogy aranyárú Zalman tápok hajtják! 
[ Szerkesztve ]
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

Boxi88
(őstag)
Újításnak nem rossz, de amúgy nem nagy szám. 
Sőt a táblázatból az is kiderül, hogy nem 2-2, hanem 3-3 PCI-E csati van a nagyobbikon.
Én vagyok a PH! királya.

radi8tor1
(PH! nagyúr)
Én meg olyan perifériát láttam (vagy nem is periféria a neve) aminek a tápját floppy táp adta.
TRON addict

Archer
(őstag)
A Zalman adott magáról valami életjelet. Régebben voltak jó cuccaik de mára nagyon leeresztettek, a cuccaik ár/érték aránya szörnyű.
Lassan már Dunát lehet rekeszteni ezekkel a batár tápokkal. A régi ZM APS tápjaik jók voltak (FSP) és nagyon halkak, inkább abban a 350-500W-os kategóriában próbálkoznának, ott úgysincs valami hű de nagy választék.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
Szép meg jó ez az új táp duó, de megint csak tömeg cucc.
Ahogy olvasom a szakiktól, pont semmi értelme ennek a hőcsöves megoldásnak.
Mondjuk én az első olvasásra úgy képzeltem el, hogy a venti alatt egy több hőcsőből álló batár hűtő van, aztán a képeket látva megmosolyogtam.....
Viszont amit én hiányolok ezekből a tápokból: a full moduláris kábel elrendezés. Egy Zalman kaliberü cég simán megcsinálhatná azt, hogy a tápjait full modulárisra tervezné, a szokásos vezetékeket mellékelné, de külön gyártana speckó kábeleket, ami minden termékéhez passzolna (táp felöli csatalakozó) , és utólag megvásárolható lenne.
Itt főleg a hosszal, és a csatalakozó kiosztásokkal lehetne variálni...
A Seasonic, és a Silverstone már jó úton halad ez ügyben....
Szépnek szép, zalman, drága és bitang nagy 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

MMIX
(őstag)
Zalman ZM1000-HP PLUS 1000W teszt: Playwares.com
[ Szerkesztve ]

BraveHeart
(tag)
Hi All! 
A következő kérdéssel, problémával fordulok Hozzátok:
A konfigomat látjátok az adatlapomnál, ezért nem is írnám le, a 2 vga karim okozta a fejfájást, amikor a cf rendszerem létesült 3-4 hete... a 750-es tápomat cseréltem zalman 1000-es tápjára.. nálam minden vízzel van hűtve, így az átlag hőmérsékletek 30-40°C között voltak eddig terhelésnél (vga-cpu-alaplap külön nem ecsetelve) ... a lényeg, hogy kb. 20 perc full terhelés után +20°C-al megnőttek az értékek, s el nem tudtam képzelni, hogy mi lehet a gond, aztán a kezem a táphoz tévedt... iszonyat meleg... nagy házam van, a tetejében a tripla radi, a táp hője meg pont arra megy...
Normális, hogy tök forró lesz a táp??? eddig a 750-esem volt (Corsair TX-es) a legnagyobb tápom, de soha ilyen dolgot nem tapasztaltam.. minden 1kwattos táp melegszik? 
Válaszotokat előre is köszönöm, remélem a topik nem halt ki 2011-re!

★�◄╣███♪♫★♪♫███╠►�★

Alu
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy azzal ki lehet nyírni egy Zalman zm500-hp-t, hogy nem a megfelelő 12V ATX csatlakozót csatlakoztatom bele az alaplapba, hanem a másikat? (ezen ugye 2db 4pines atx csati van, a tuning lapok számára)
A lapon a zöld led akkor is világított, amikor a rosszat csatlakoztattam és az után is, hogy kicseréltem a kábeleket.
A tápban nagyon lehet hallani azt a jellegzetes hangot, amikor áramot vesz fel.
Amikor összeérintem a PWRSW csatit a lapon, hallani, hogy a táp meg akar indulni, de nem indul el.. megpróbáltam másik táppal úgy, hogy nem dugtam rá az atx 12-t, elindultak a ventik, de meg is álltak. Utána rádugtam az atx 12-t és rendesen működött... Mi lehet a baj a Zalmannal? Tudnátok segíteni?
Válaszokat előre is köszönöm! 
Üdv.
Dani!
Gives you power Like HELL... λŁƯ™

Drizzt01
(kvázi-tag)
sziasztok, lenne egy kérdésem.vettem 1 Zalman ZM600-Hp tápot és nem akar elindulni a gép. Minden működik, a ventik a vinyó a vízpumpa , de csippan be a proci.Megnéztem a 24-es csatit , olyan mintha hiányozna belőle 1 kábel. Létezik ilyen?
Ha adok , elvárom a pirosat :)) A biblia arra tanít , szeresd felebarátodat. A Káma-Szutra pedig megmagyrázza , hogyan

radi8tor1
(PH! nagyúr)
Szia!
Tedd fel itt szerintem ugyanezt a kérdésedet: [link]
Jóval többen olvassák azt a topicot. 
[ Szerkesztve ]
TRON addict

MMIX
(őstag)
Létezik.
Az az évekkel ezelőtt megszűnt -5V helye. Pontosabban az újabb ATX szabványok tiltják, hogy legyen.
Hogy mitől nem indul, nem tudom.