Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) Sanyix válasza lenox (#49) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért, hogy ne legyen olyan hogy xy videocard required to run this game, hanem s3trio64-el el is megy a fizika csak akkor gpu helyett procit használ... Vagy akár ha van normális gpu és cpu, azok között eloszthatja a feladatokat -> 100%-os gpu használat 100%-os cpu használat mellett, sokmagnál is (már ha szükség van akkora teljesítményre.

Tehát mondjuk ha egy hd4600 al akarsz játszani übergrafika, überfizika játékkal amire az a gpu nem elég egyszerre, akkor ha erős a cpu azon tolja a fizikát.
Szóval mondjuk übergrafizika játékkal hd46xx-el és egy 4 magos ph2-vel ugyanannyira lesz játszható, mint mondjuk egy 48xx-el, de csak 2 magos procival, mert kihasználja ami van.
És gondolom mivel az amd magának csinálja nem csak sse4-et fog használni, hanem mondjuk 3Dnow!+-t is, meg olyanokat ami az intelben nincs, tehát az amd procit maximálisan kihasználva.

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#52) marcee

marcee
(PH! addikt)

Kicsit eltértetek a témától.
Itt a ph!-n nagyon pozitív az OpenCL, Stream, Compute Shader fogadtatása, de más hírekben nem ezt látom sajnos. Hobbi 3d-s vagyok, és mostanában állandóan GPU-render engine-ekről lehet hallani mindenfelé. Itt a Chaos group megoldása VrayRT-hez, ma jelentette be a Mental Images az iray-t, stb. Nos ezek mind CUDA-ra alapoznak. :( Valahogy nem látom a nyílt szabványok győzelmét.

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#53) Tolkarius válasza marcee (#52) üzenetére

Tolkarius
(kvázi-tag)

Sztem mivel még friss a dolog azért nem jött be a köztudatba. Mindesetre a kapmány mellette erős, és sztem, az ötlet is jó, szóval véleményem szerint sikeres lesz

(#54) Depression válasza Abu85 (#6) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Addigra szinte kihal a pc-s játékipar is. Kíváncsi vagyok, hogy mit kezdenek majd azokkal az erős rendszerekkel az átlagfelhasználók.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.