Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nekem nem tetszik a gép,túl van misztifikálva.Semmi szükség rá.

(#2) laleh

laleh
(fanatikus tag)

Jó gép, de 70 ezer ft-ot nem ér meg...

Válszolni luxus?

(#3) ch003067

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért a 4magos cpu és a 4magos GPU nem semmi :Y :Y

De 70k az sok.

★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

(#4) Peterson_ válasza Duree (#1) üzenetére

Peterson_
(fanatikus tag)

a kérdés, hogy kinek.
Engem kifejezetten meggyőzött, annak ellenére, hogy ennyi pénzt nem adnék érte.

Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...

(#5) errorcode06 válasza laleh (#2) üzenetére

errorcode06
(fanatikus tag)

a legolcsóbb változat ára kb 70k huf lesz (ha nem több)... + játék + kiegek + memóriakártya, simán 100k+

[ Szerkesztve ]

Aki felvesz Diablo partnerlistára, írja oda hogy PH-ról, máskülönben nem igazolom vissza!

(#6) zeroo5ux válasza errorcode06 (#5) üzenetére

zeroo5ux
(fanatikus tag)

az meg már vicces ezért a gépért... (plusz a warez is necces lesz a sony saját memória kártyája miatt [amit egyszer úgy is meg kell venni])

(#7) laleh

laleh
(fanatikus tag)

legalább esik tovább a psp ára telán újra beszerezek egyet.

Válszolni luxus?

(#8) Angel1981 válasza Duree (#1) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Egy kicsit nekem is ilyen érzésem van...

(#9) Remusz911

Remusz911
(őstag)

lenyűgöző gép

ha tettek volna bele gsm modul-t, minden kisiskolás ilyet akarna(így is)

Angel1981 30 évesen még jó hogy nem hoz lázba

[ Szerkesztve ]

SGS "Smúsz lájk Jagger" receptem: gyári JW5, Semaphore 2.74 : 1200mhz overclock, gov smartassv2, simple I/O, low mem killer: 32mb, SD Card Read ahead 256-64kB, Ext+Journaling OFF(Tonyk írása 1.hsz), launcher pro+M22-3D ikon pakk xD

(#10) big-J válasza laleh (#2) üzenetére

big-J
(tag)

fele ien erős telefon 130k ... és azt is van aki megveszi ... hogy a csudába ne érné meg ...persze nem annak van kitalálva aki libazsíron él :D

(#11) Sundesz

Sundesz
(őstag)
LOGOUT blog

PSP mennyi is volt? Na ugye, hogy ennyi. Nagyon jó adottságokkal rendelkező gép ez, nincs miért szégyenkeznie. Aki tapizáson kívűl komolyabb irányításra és játékokra vágyik, annak jó lehet egy Vita.

Hörcsög Powa'

(#12) Qbász

Qbász
(fanatikus tag)

Bírom hogy mindenki az árán lovagol. Ennyi pénzért hol máshol kapsz ilyen hardvert? Hasonlítsuk össze a telefonok árával. 70000 forintért ehhez közeli teljesítményt nem kapsz. De még 130000 forintért sem. Vagy azok megérik az árukat mert tudnak telefonálni? Meg a hordozható konzol nem csak arról szól hogy az utcán játszunk vele. Én a saját PSP-met kb. 2-3 alkalommal használtam buszra várakozva. Leginkább otthon az ágyban fetrengve tolom vele a játékokat... :) Nekem nagyon megéri egy Vita az árát, PS3-al játszok havonta 3-4 órát, abból fél óra csak a különböző játékok patchelése... Még a PSP-vel majdnem minden nap. Csak előkapom betölti magát 2 másodperc alatt 20 másodperc múlva már játszok is. Aztán ha végeztem félredobom. Nekem a Portable ezt jeleneti. :)

Designed by Motorola in Illinois

(#13) nebulo válasza Qbász (#12) üzenetére

nebulo
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Igaz, mit kell az áron pattogni, most komolyan? Ezt a hardvert több évre veszi meg az ember. A teljesítménye pedig megfelelő, a konzol nem PC (meg okos telefon), hogy mega-brutál legyen, a programozás konkrét hardverre készül.

Nekem személy szerint egyre jobban tetszik a Vita, és speciel én kihagytam volna a 3G-t meg a kamerákat (az előlapit mondjuk), mert akinek van igénye Vitára, biztosan rendelkezik más kütyüvel is. Talán az árat jobban leszorította volna, ha csak konzol és nem svájci bicska, de hát manapság a vásárlói igények amiket mesterségesen generálnak... :D

(#14) beni18 válasza Qbász (#12) üzenetére

beni18
(tag)

:R Teljesen egyetértek veled, anno mikor volt a régi fat pspm kb ugyanúgy használtam ahogy te :D

Samsung S8530 Wave II, Huawei Ideos S7

(#15) dani3l válasza nebulo (#13) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

Egyetértek, bár gondolom ezért van belőle wifi only változat is, mást meg azért nemigen lett volna érdemes kihagyni. Telon ott a mobilnet meg a wifi hotspot, bármikor meg tudom osztani, ha szükség van rá, az bőven elég szerintem. Kamera pedig filléres dolog, és lehet, hogy lesz valami plusz funkciója is az érzékelésben, kitudja..
Bár nem vagyok nagy gémer, és tudom, hogy nincs szükségem ilyesmire, de amint lemegy 50k alá az ára (akár használtan), lehet, hogy benevezek egyre, már csak próbaképpen is. PSP annyira nem fogott meg, nekem pl kifejezetten idegesítő volt, hogy ott a bazinagy kijelző, és nem taperolhatom, pedig azért sokmindent megkönnyít az olyan beviteli mód is. Mondjuk ennek az akkuideje kicsit soványnak tűnik, a külön felszerelhető külső akksi meg gondolom minimum még egy 20as lesz..

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#16) Qbász válasza dani3l (#15) üzenetére

Qbász
(fanatikus tag)

Akksi 8700 Ft

(#17) dani3l válasza Qbász (#16) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

Nemszóltam. :R Annyi pénzért viszont nem rossz, ha tényleg jó. :D

Egy apró észrevétel, mostanra sikerült végignézni a tesztet: 0,3 megapixel az nem 320x240-es felbontás, hanem 640x480-as!
A videokimenet hiánya viszont tényleg elég gáz, minimum egy microHDMI egy ilyen eszközön szerintem. Gondolom majd pár év múlva a rev2-be már beleteszik azt is..

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#18) PHM válasza dani3l (#15) üzenetére

PHM
(őstag)

"Kamera pedig filléres dolog, és lehet, hogy lesz valami plusz funkciója is az érzékelésben, kitudja.."
Augmented reality? Ha jól emlékszem a nevére.

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#19) Apika

Apika
(PH! addikt)

Látszik, hogy készülnek rá sokféle játékkal, de drága mulatság lesz... :U

(#20) Angel1981 válasza Remusz911 (#9) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Szerinted ez az oka? :P :D

(#21) thesoma13

thesoma13
(kvázi-tag)

a két joy-t jónak látom,az érintő is ma már nem különleges,4 mag ütős, de a hátuljára minek az a touchpad??:O

(#22) speed3456 válasza thesoma13 (#21) üzenetére

speed3456
(tag)

nekem nagyon bejön lehet itt az ideje leváltanom a fat psp-t :D remélem a vitán is menni fognak a psp gamék vmi emuval vagy vmi mert sok olyan van amit ma is előveszek.

Array Technologies Incorporated (1985-2010) :'( Leslie Nielsen (1926-2010) :'(

(#23) doktordrog

doktordrog
(fanatikus tag)

Szerintem meg kne győzniük a From Softwaret, hogy adják ki rá a Dark Soulst. Biztos rendesen beindulna a biznisz :)))

http://www.csajbaj.hu/

(#24) Polllen válasza dani3l (#17) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha lenne rajta micro hdmi, megeshet konzol helyett ilyet vennék.:)

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#25) nebulo válasza speed3456 (#22) üzenetére

nebulo
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Azt hiszem úgy van, hogy ha van egy PSP címed, és azt valahogy igazolod, akkor minimalis ellenpénzért letöltheted majd a Vitára.

Továbbá az ígéretek szerint a letöltött változatok olcsóbbak lesznek a dobozosaknál. Erre is kíváncsi vagyok.

Dark Souls nem lenne semmi Vitara!!! :DD

[ Szerkesztve ]

(#26) Maxentius

Maxentius
(őstag)
LOGOUT blog

Jóféle kütyü, csak valamiért nem tudok megbarátkozni ezzel a kijelzővel, ha nem lenne érintős, az lenne a baj, mert ugye elég nagy ez, de így meg marha szokatlan lehet az irányítás (nyilván csak elsőre), hogy van kontroller (rögtön 2) is + hátsó tapipad + érintőkijelző... :)

Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7

(#27) nuke7 válasza laleh (#2) üzenetére

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

csak 70k?!
omg, azt hittem, h vmi 110lesz...
most vettem mondjuk ipad2 3g-t... lehet, hogy amellé nincs erre szükség, bár a ps exkluziv játékok, meg a kisebb méret... :U

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#28) arty

arty
(senior tag)

óriási hiba, hogy nem használható telefonként :( szvsz nagyon sokan vennék telónak, egy eszközben meglenne gyakorlatilag minden ...

(#29) Maximum1

Maximum1
(senior tag)

Majd ha feltörik, akkor veszek egyet. :DDD

(#30) ducsidu

ducsidu
(senior tag)

Szerintem ilyen képességekkel egyáltalán nem rossz a 70k-s ár :) már várom,hogy lecserélhessem a PSP-met egy ilyenre

Légy önmagad, más már foglalt

(#31) Torry válasza arty (#28) üzenetére

Torry
(PH! addikt)

Csak ugye ott van az elég gyér üzemidő. Idle-ben talán elmenne egy napot, de ha használnád is fél napot sem bírna kb.

(#32) nuke7 válasza Torry (#31) üzenetére

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

igen, nagyon-nagyon kevés sajnos ez az üzemidő, pedig milyen vastag a készülék... :U
(szerintem ezért nem fogok ilyenre beruházni...)

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#33) arty válasza Torry (#31) üzenetére

arty
(senior tag)

basszus, erre nem is gondoltam :) jogos.

(#34) errorcode06 válasza Torry (#31) üzenetére

errorcode06
(fanatikus tag)

Valaki egy topikban linkelt egy videotesztet, ahol egy psp, egy 3ds, meg egy vita volt üzemidőben összehasnolítva(asztalon a készülékek, bencsmark v. demó futott rajtuk, a kamera meg merőlegesen rájuk fókuszált, úgy 30-40centiről). 3. a vita volt valami 3óra 40perccel.

Aki felvesz Diablo partnerlistára, írja oda hogy PH-ról, máskülönben nem igazolom vissza!

(#35) Qbász válasza errorcode06 (#34) üzenetére

Qbász
(fanatikus tag)

[link] PSP kb. 9 óra, Vita kb.3:45, 3DS 2:35 perc.

(#36) ldave válasza Qbász (#35) üzenetére

ldave
(senior tag)
LOGOUT blog

Ilyen aksi nekem is kéne a PSP-be, soha az életben nem ment az enyém 9 órát egy felöltéssel.

www.tsw.hu - Dark Days are Coming

(#37) whited válasza Qbász (#35) üzenetére

whited
(őstag)

9 óra? :Y :Y

(#38) Qbász válasza ldave (#36) üzenetére

Qbász
(fanatikus tag)

Van hozzá battery pack. Azthiszem akkora mint a fat psp akksija 1800 mAh. Nekem fat 1001 van ugyanazzal az akksival mint amit adtak hozzá de még mindig elmegy vele 5 órát. 3000-res meg ezek szerint barátságosabban fogyaszt.

(#39) ducsidu válasza Qbász (#38) üzenetére

ducsidu
(senior tag)

Nekem a Slimem kb 3-4 óra játékot bír UMD-rõl (1200 mAh). Szóval szerintem az a ~3ó 45p a Vitától nem rossz

Légy önmagad, más már foglalt

(#40) toturi

toturi
(senior tag)

többnek gondoltam mint 70ezer. persze még így is drága itt. de világban elég reális ár lehet.
ami sokkal aggasztóbb az aksi. az előző psp is lefeküdt max 4 óra után. nem aról van szó hogy minimum 7-8 órát játszik egyszerre valaki de én utáltam mikor leraktam később elővettem azt nagy játszás közbe jött elő hogy ja tényleg ma már játszottam nemsokára lemerül.

(#41) nebulo

nebulo
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Elegáns megoldás lenne a Sony-tól, ha kiadnának valami bölcsőt hozzá. Én speciel nem játszanék vele napi 3-4 órát, max. napi 2-t jobb esetben. Amíg beérek suliba meg vissza illetve lefekvés előtt már takaró alól! Otthon bölcsőbe beteszed, az meg USB-s lehetne, hogy összekösd a sz.gép-pel. Elegáns-egyszerű és baromi drága a kiegészítő árakat ismerve! :))

[ Szerkesztve ]

(#42) 30z.Samu

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rossz kütyü! Engem egyre jobban meggyőz, lehet, hogy PS3 helyett egy ilyenre ruházok be. :C

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#43) hitvanyalak

hitvanyalak
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Annyira XX. század a menüje...

"Mi az, hogy nem vagyok normális?! Vedd tudomásul, hogy én egyenesen ŐRÜLT vagyok!!!"

(#44) Lezl válasza nebulo (#41) üzenetére

Lezl
(újonc)

Létezik hozzá dokkolós usb-s töltő és (hivatalos) külső hordozható aksi is van hozzá.

[ Szerkesztve ]

(#45) Shrike7973

Shrike7973
(senior tag)

Nem volt még PSP-m, gondolkozok egy Vita-n, kérdezném, hogy általában mennyibe kerül egy-egy játék hozzá? Vannak a playstation store-n is Steam-hez hasonló 50-75%-os leárazások, hogy baráti áron lehessen a játékokhoz jutni?

(#46) Silenzio

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért vegyétek figyelembe, hogy a konzol újdonságok szinte mindig veszteséggel kerülnek forgalomba - a jogdíjakból pótolják a hardveres fejlesztések miatt kiesett pénzt. Gondoljátok, ha egy mocskos, otromba, stílustalan, ráadásul nyílt forráskódú rendszerrel szerelt kétmagos, oktondi telefonért elkérnek 180-at (igen, egy tetszőleges Androidos csúcsmodellről beszélek), a PSP Vita mérföldekkel erősebb hardveréért a 70 az sok? Az előállítás lehet 120 is vagy több. Jahhogy a telefon nem konzol, lehet vele telefonálni is? A 2000 Ft-os Penny Marketes alap Samsunggal is.

"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes".

(#47) arty válasza Silenzio (#46) üzenetére

arty
(senior tag)

láttad a samsung 2011es eredményeit (telefon üzletág) ?
esetpeg az apple-ét?

nem az előállítási költség miatt 180 ezer egy csúcsteló...

(#48) dani3l válasza arty (#47) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

Így van, ahogy ennek sem 120 ezer az előállítási költésge.. A több éves fejlesztés költségét kell megfizetni általában mindenhol, nem a(z árhoz képest) filléres előállítási költséget.

(#49) Sundesz

Sundesz
(őstag)
LOGOUT blog

Csak az alkatrészekre vetítve 160 USD a 3G-s Vita, ehhez jön még a gyártás, logisztika, csomagolás.

Hörcsög Powa'

(#50) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem a 70k egész baráti nyitóár, a PSP is ekörül kezdett anno. Más kérdés hogy a tartozékok biztos drágák lesznek, illetve a játékok is olyasmi árban vannak, mint az asztali konzolos címek, így szerintem én várok 1-2 évet a beszerzéssel (addigra játékokból is biztos elég nagy választék lesz, az alapgép ára is megy lentebb valamennyit, talán a régebbi címek olcsóbbak lesznek, hátha jön kevesebbet fogyasztó -vagy nagyobb aksis- rev., stb).

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.