Nemaztért, de ebay-en olcsóbban lehet hozzájutni a "normális" játékokhoz, mint ezekhez a platinumos cuccokhoz... most mi kell, csúnya dobozban drágán játék, vagy szép dobozban olcsó??? Tudom a játék a fontos, de azért ha már lehet akkor már mutasson is szépen, azon a fránya polcon a doboza.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Biztosan hosszas, izzasztó tárgyalássorozattal tudták meggyőzni. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
(#3) asadasad22

asadasad22
(PH! addikt)
asszem meglepem magam egy 80 gigás cumóval amint elérhető lesz 

Tel Elek
(PH! addikt)
" csúnya dobozban drágán játék, vagy szép dobozban olcsó"
Nem inkább fordítva? Vagy neked a platinum a szép?
"de ebay-en olcsóbban lehet hozzájutni"
Csak bírd fizetni a postaköltséget.... Meg ugye nem mindenki postáz "magyar parasztnak".

mcwolf79
(őstag)
Az a nagyon nagy probléma,hogy még postaköltséggel együtt is olcsóbb,mint itthon. És ugyebár a Platinum címek kint is olcsóbbak lesznek. Azért lagalább 5-ből 1 eladó postáz mifelénk a balkánra.
Amúgy ebből a videósdiból szvsz még legalább 3/4-1 évig nem kap Európa,és ugye ezzel még az amcsi regekkel sem lehet "trükközni",mivel régiózárasak lesznek a filmek

i5-2500K 4 Ghz CPU + Corsair H80 + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + Gigabyte GTX 680 2GB VGA + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

MobilosFeca
(kvázi-tag)
én olyanokról beszéltem amik postaköltséggel együtt olcsóbbak mint ez... és postázzák magyarba. AZ összes új játékot meglehet szerezni max 6e Ft-ért (postaköltséggel együtt) ezalól csak a GTA IV a kivétel, ami 8k (szintén pk-val együtt)

mcwolf79
(őstag)
Új,fóliás játékokat Te szerintem nem tudsz megvenni 6k-ért. 9,5-10k körül vannak az új,fóliás játékok.
De még így is olcsóbb, mint a legtöbb hazai bolt.
i5-2500K 4 Ghz CPU + Corsair H80 + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + Gigabyte GTX 680 2GB VGA + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Tel Elek
(PH! addikt)
Használtan itt is meglehet olcsóbban venni...

MobilosFeca
(kvázi-tag)
Ratchet: [link1] 4500HUF
[link2] 6000 HUF
Assassin’s Creed: [link] 6000HUF
Resistance: [link] 5000 HUF
Heavenly Sword: [link] 7000 HUF
Mind új, fóliás... van olcsóbban is, csak az használt.. Kül én akárhogy próbáltam
nem sikerült semmi kárt tennem egyik játékomban sem, (mármint a lemez felületén) úgyhogy nem hiszem, hogy gáz lenne a használt lemez rendelésével...
[ Szerkesztve ]
(#10) asadasad22 válasza MobilosFeca (#9) üzenetére

asadasad22
(PH! addikt)
"this item is PAL format. Will play on all u.k and european ps3 consoles."
csak én élek abban a tévhitben, hogy a PS3 játékok nem régiózárasak? 
(#11) MobilosFeca válasza asadasad22 (#10) üzenetére

MobilosFeca
(kvázi-tag)
Region free az összes, csak a BD filmek régiózárasak. Ezt azért írják oda, hogy a kedves tudatlan vevők ne kérdezzék meg minden második lemeznél, hogy menni fog e a ps3-ukban.

GaBBoR
(tag)
Neharagudj, de ezek nem új játékok, úgy értem nem mai darabok. Most rendeltem pl. BF-Bad Company-t 8500-ért, és ennél olcsóbban nem volt még.
Mutathatsz még 6k-ért MGS4-et, Condemned 2-őt, Civilization Revolution-t.

MobilosFeca
(kvázi-tag)
Az itt felsorolt ''platinumos"címeket akartam megmutatni, hogy ennyiért (vagy inkább olcsóbban) már most is meg lehet őket venni.
ettől még kevés játék jelnik meg ps3 ra éazok is drágák
egy box még mindig jobb választás

Balli
(őstag)
Civilization Revolution-t hol lehet legolcsobban beszerezni? Ebay-t modnjuk egyenlore meg kerulnem, sose rendeltem meg onnan...
Athens 2004

mcwolf79
(őstag)
Ez egy baromi nagy tévhit.
Akkor "drágák" PS3-on a játékok, ha az X-en másolt játékokkal tolod .
Amúgy kb. 1 árban vannak.