Csinos kis masinának tűnik. Üzemidő?
Ha elfogadható áron lesz, akkor lehet beruházok egy ilyenre. Már régóta szerettem volna egy projektort
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S (@ ICS CM9 nightly 4.0.4 + Devil kernel 2.0.72)

Csinos kis masinának tűnik. Üzemidő?
Ha elfogadható áron lesz, akkor lehet beruházok egy ilyenre. Már régóta szerettem volna egy projektort
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S (@ ICS CM9 nightly 4.0.4 + Devil kernel 2.0.72)
A gugli első dobása 3500 dollár körüli árat hoz. Gondolom óriási kereslet lesz rá. 
gyúrunk vazze

Az Én 2000-esmben 3000 óra után kell lámpát cserélni, gondolom ennek is hasonlóan alakul az üzemideje.
[ Szerkesztve ]
◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

Az elég rendes, mert a 2000-est 600k HUF-és árulják mostanában és kezdő ára több mint egy millió volt.
◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

Előre szólok: nem értek hozzá!
Felkeltette a figyelmemet egy szó, mégpedig az LCD!
Hogy lehet egy projektor LCD, ha a képet egy normál vászonra vetíti?
Vagy itt az LCD nem a folyadék kristályos kijelzőt jelenti?
Az a baj, hogy sok mindenhez értek egy kicsit, de semmihez sem nagyon.

[ Szerkesztve ]

Köszi! 
Mostmár nagyjából világos!
Az a baj, hogy sok mindenhez értek egy kicsit, de semmihez sem nagyon.

Húúha, érdekes ez a technológia!
.::www.megadanceradio.hu::.
Kinézetre elég randa 
...de amit tud, az tetszik 
Mostanában nem figyeltem a projikat, mi történt, hogy egy LCD-snek ekkora a kontrasztja??? (vagy ez is valami dinamikus kontraszt, mint a monitoroknál?)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

mozizáshoz kell a 24fps és a motion blur!
ettől (is) lesz picit álomszerü a hatás.
ugyan mire jó az ha interpolál még képkockákat?
sebaj, vigye csak lejjebb az 1280-asok árát! 
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

HI!
csak nem L3C07U-85G11???:- )))
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Mondjuk arra, hogy ne 10 centis ugrások legyenek a képen... illetve van akinek az MB-től megfájdul a feje (gyanítom nem vagyok vele egyedül).
...és közben látom, tényleg dinamikus kontraszt. Remek, már itt is csak marketing-értékeket lehet látni 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

LCD ... jóval olcsobban kapni 1080p dlp-t, nagyobb ansi kontraszttal (értsd: VALÓDI kontraszttal)
most, h kipukkadt a d-kontraszt lufi, jön a 100hz, 200hz sokszáz hz képfrissités ...
ezek az interpolálós technologiák eddig csak erontották a képet, gondolom most sem történik más 
pláne érdekes lesz, amikor a 720p 60fps HD sportadást ez majd 100hz-re interpolálja: 1-1 frame kimard, h a 120 képkocka beférjen a 100(hz)-be?
panasonic (is) élen jár már régota a népbutitásban 
Male: moziban is fáj a fejed? (nem irigyellek, neked akkor nem való a vetitett kép, ennyi)
[ Szerkesztve ]
Azért a DLP-nek se csak előnye van...
Ahogy olvastam elég intelligens... tehát: 24->96fps, 25->100fps, stb... a 60-nal nem hinném, hogy bármit is csinálna a megjelenítésen kívül.
Igen, moziban is... egy film a moziban -> egész estés fejfájás utána
3LCD-s régebbi projit használok itthon, attól nem fáj... az nem trükköz semmit.

pedig a motion blur egy természetes dolog.
este ha sötét szobában pl. csak egy piros led világit, és azt figyelem majd elkapom a fejem oldalra, olyan szép piros vonalat látok 
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!
Akkor máshogy működünk