Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) .mf

.mf
(PH! addikt)

Látom a múltkori Innováció 2011 témában érkezett kéréseknek máris lett foganatja, köszi Daywalker! :R Remélem továbbra is lesznek ilyen rövid "Programajánló" bejelentések.

Menni viszont sajnos erre sem tudok :)) hétfőn egy rendszerleállás miatt keddig dolgozni fogok... nem értem, hogy miért nem szervezik ezeket péntek-szombatra. Bár az is lehet, hogy az időpont alapján nem a dolgozó emberek a célcsoport :)

(#2) Boxi88 válasza .mf (#1) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Igen, sajnos nekem is az időponttal van bajom... kár, hogy nem hétvégére rakták! :(((

(#3) Mercutio_ válasza .mf (#1) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Van ahol a nagy rendszerleáll(ít)ásokat/migrálást hétvégére ütemezik, lehet HP-éknál is ez a szokás ezért tették hétköznapra, meg talán az egyetemistákat célozzák elsősorban :U

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#4) Silverss

Silverss
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem tudom, hogy el tudok-e menni. Jó lenne. Vinném az egeremet is. :D
Hogy férnek el az emberek egy ekkora helyen? :O

6970 Owner

(#5) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Ez az egeres dolog több, mint talányos.... :U

Alléz Olympique de Marseille!

(#6) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Milyen egeret kell vinni?
Vezetékes vagy vezeték nélkülit?

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#7) Taky válasza banhammer (#6) üzenetére

Taky
(senior tag)

....golyósat, optikait vagy lézereset? :DD

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#8) banhammer válasza Taky (#7) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Ennyire már nem akartam belemenni a dologba.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#9) yakuza.tora válasza banhammer (#6) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Mindegy, mert a végén úgysem lesz rajtad sapka... :DDD
Mellesleg tegnap döglött meg az egerem. Két hét alatt a második. Van valami a levegőben! ;]

(#10) .mf válasza yakuza.tora (#9) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Úgy tudtam, hogy a patkány- és rágcsálóírtó nem levegőben szokott lenni... macskák sem repülnek... esetleg sólyom?

(#11) yakuza.tora válasza .mf (#10) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Ez egy teljesen új, világméretű összeesküvés. Látod, már a HP is benne van! :DDD

(#12) utax

utax
(fanatikus tag)

Akkor menjetek hétvégén a Hungaroringre, ott van a HP kamionja.

Use the force, Dude !

(#13) Gabesz84

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem a hűtőben van a HP, jóféle. ;]

(#14) Taky válasza Gabesz84 (#13) üzenetére

Taky
(senior tag)

erre big LIKE! :))

[ Szerkesztve ]

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#15) Kiki18

Kiki18
(senior tag)

Köszönjük szépen,hogy tájékoztatót kiírtatok!Ott is leszek! :R

B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )

(#16) Daywalker válasza .mf (#1) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Igyekszünk-igyekszünk :C :R

(#17) .mf válasza Gabesz84 (#13) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Hűtőben? Minek? A legtöbb HP már eleve romlott, tehát azt már hiába. Bár a feldarabolást azért jól tetted, most már van mire felvágniuk :DDD

Milyen más HP rövidítéseket tudunk még? :DDD Hit/health points, home pron, ;]

(#18) sata1500

sata1500
(újonc)

Az ELTE-s létesítményből kihozzátok, h a BME közelében. Gratu sok lóvét kaphattok onnan :D

[ Szerkesztve ]

(#20) csimpok

csimpok
(fanatikus tag)

Uhh nekem a végén esett le hogy az egér az számítógépes egér :D Mondom egérszépségverseny, wtf?? :DD

[ Szerkesztve ]

(#21) Mercutio_ válasza .mf (#17) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

H*lye p*csa?:)

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#22) .mf válasza Mercutio_ (#21) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Azt már kilőttem, a már romlott és felvágós hp arra a rövidítésre utalt ;)

(#23) nyunyu válasza sata1500 (#18) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Az ELTE-s létesítményből kihozzátok, h a BME közelében

Terkepen az IQ epuletek koze van rajzolva, azokhoz nem sok koze van az ELTEnek :DDD

Mondjuk ez tenyleg pontatlan:
(a Lágymányosi híd budai hídfôjénél, a BME Informatikai karának szomszédságában)

BME-n Villamosmernoki es Informatikai Kar van.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#24) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Eger szepsegverseny?

Mennyisegire siman neveznek. :DDD

Van itthon barmikor hadrafoghato allapotban:
L MX Revo
L RX1500
MS WMO1.1A
MS Explorer
IBM Travel Keyboard with UltraNav (ezt szamolhatjuk 2 egernek is, mert van rajta pocok is, tapi is. :DD)

Ossze kene rakni, mukodokepes:
L MouseMan+

Darabokban, mukodeskeptelen:
L MX700
L MX1000
L MX Revo
L Cordless Wheel Mouse

BT-s MX Revomat melohelyen felejtettem, igy azt most nem szamoltam, anyamnal hagyott MX500-at sem.

[ Szerkesztve ]

(#25) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Na, megneztem ezt az egerszepsegversenyt magamnak.

Halomban allt egy rakat leharcolt 2 gombos default eger (MS BOM 1.0A, MS WMO 1.1A, L S96/U96, Genius EasyScroll), meg egy rakat dekoracios eszkoz (ragaszto, ollo, ilyen szinu kreppapir, olyan szinu festek, dekorgyongyok, muanyag szemek)
Aztan hajra, pingald ki az egeret a sajat izesed szerint.

Mivel a huseges MouseMan+-omat nem akartam elcsufitani, igy inkabb lemondtam a mozijegyrol. :DDD

Ja: ki volt rakva a kamionban egy rakat netbook, laptop, workstation, tapikepernyos egybegep, aztan lehetett oket nyomkodni.
Masik satorban meg par multifunkcios nyomtato kellette magat.
Volt par Xbox is, de az engem hidegen hagy.

Vakon gepeles tesztet meg jol elszurtam, 76mp lett.
Hiaba, nem kellett volna menet kozben a lefestett gombu billzetet nezni, monitort bamulva erzesbol joval nagyobb hatekonysaggal eltalaltam a gombokat.

(#26) Kiki18

Kiki18
(senior tag)

Alig 1 órája láttam a kiállítást.Én se pingáltam ki az egerem,de volt,aki nekiugrott. :D
Ahogy az előttem szóló leírta,worksation,laptop hegyek ,minibook,stb...játékot is ki lehetett próbálni,és volt két Xbox is.

Valamint kihirdették a csocsóversenyt is,ami negyed órával az eljövetelem után kezdődött.
Mintha lett volna valami nyereményjáték is(ezt a hátsó sátorban hallgattam meg,de csak félfüllel)
Ez nagyjából most kezdődött el,állítólag értékes nyeremények várták a jelentkezőket. :R

Szó mi szó,egy kamionhoz képest egészen sokmindent fel tudtak mutatni.Köszönöm,hogy szóltatok és elmehettem. :R

B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.