Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Eagle16

Eagle16
(PH! addikt)

Már a hír elején sejtettem, hogy aranyáron fogják adni :))
90000Ft-ot biztosan nem adnék érte... Amúgy nekem nagyon tetszik, eddig hiányzott a Logitech kínálatából egy ilyen komplett szett, csak a Saitek árult hasonlót.

---

(#2) Misi 007

Misi 007
(senior tag)

Mikor még csak a fél címet olvastam el hírtelen azthittem megjött a G25 utódja... :DD
Komoly lehet egy ilyennel a HAWX-ot tolni de ez nem az én pénztárcámhoz való!

(#3) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

kell hozzá 3x 30" tft és kész az otthoni pilótafülke!

(#4) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Úgylátom minőségi, repcsis-testvért kap a G25 :)

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#5) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Húú ez nagyon brutál, profi kivitelezés, nem semmi. :Y
Csak kár, hogy baromi drága.

PC-STYLE.hu

(#6) Eagle16 válasza Misi 007 (#2) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

A H.A.W.X-hoz elég két gomb is, az egyik amivel tüzelsz, a másik meg amivel befogod a célt :))
Ahhoz bőven jó egy gamepad is, ez komolyabb játékokhoz van, amiket a hírben is megemlítenek.

Ha ezzel játszol H.A.W.X-t, az kb. olyan, mintha Need for Speed-eznél egy G25-tel :D

---

(#7) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Hú vaze nekem kell egy ilyen. Jól jönne a Lock On-hoz az a kedvencem :D
Főleg azt értékelem hogy végre komplet felszerelést adnak botkormány, tolóerő szabályzó, pedálok :C Egyedül az ára az ami húzós :Y de megy ez még lejjebb is gondoljunk csak a G25-re az is 100k körül indult és ma már a feléért megveheti az ember.. De ha ez is 50k körül lesz akkor én tuti beruházok egyre:) persze gondolom nem mostanában ;]

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#8) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Ez már komoly cucc. :R Én mondjuk mellékeltem volna ennyi pénzért "ajándékba" egy trackIR-t. :U

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#9) Blizzard.9

Blizzard.9
(tag)

A pedál kialakítása egy vicc... Az oké hogy élethű de ki az aki otthon cipőbe ül le gépezni? Mert ez eléggé cipőhöz lett tervezve de anélkül elég kényelmetlen lehet.

(#10) Lewzke válasza Blizzard.9 (#9) üzenetére

Lewzke
(senior tag)

Akkor felhúzod a papucsot . Van mire gyűjtsenek a repülőgép szimulátor fanatikusok . Én maradok a földön , de még mindig a kereteimen kívül található a G25.

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

(#11) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Komoly cucc, logi árral! :)

(#12) Balika911 válasza Eagle16 (#6) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Pedig a régi NFS-ek (4. és 5. rész) jók a G25-tel. Az újaknál viszont néhány helyzetben akár hátrány is lehet a kormány. :)

Pofás ez a repülős szett, de nekem a Saitek féle külsőre jobban tetszik. Persze a külső itt kevésbé lényeges.

(#13) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Mar csak a szek kell hozza ami a megfelelo iranyba dol.

(#14) zoli03

zoli03
(senior tag)

Egy n betű lemaradt:

„például a Microsoft Flight Simulator X-szel, az IL-2 Sturmovikkal vagy a Lock On: Modern Air Combattal is használható”

[ Szerkesztve ]

(#15) szab.tam válasza Cyberpunk (#7) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azért nem egészen...

a g25 sem 100-ról indult, hanem inkább 60-70-ről. az, hogy egyes idióta árképzésű nagyáruházban, (pl. mm), 80-85-ért adták, szerintem mellékes. pár hónap alatt valóban leesett 50k-ra, de most megint 60 a forintromlás miatt. azon kevés eszközök egyike, ami voltaképp nem vesztett az árából...

ebből kiindulva, ez sosem lesz 150 euro, sem 50k...

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#16) Cyberpunk válasza szab.tam (#15) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Tényleg igazad van a G25 az nem került 100k-ba :DDD
De talán van némi sansz rá hogy ennek is mérséklődjön valamelyest az ára néhány hónap múlva, legalább is remélem:D Mert ennyiért már nem éri meg nekem, de biztos lesznek olyanok akik megveszik ennyiért is. Bár nekem van egy egyszerűbb botkormányom, de már rég óta fáj a fogam egy tolóerő szabályzó + pedálokra. Jó lenne így legalább nem kellene két billentyűztet + 50 gombot nyomni egyszerre ;] de van más gyártónak is hasonló kitte, de a Logitech az szerintem garancia a minőségre. Úgyhogy jobb lenne ez :U

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#17) e00dgy válasza Misi 007 (#2) üzenetére

e00dgy
(tag)

Ne érts félre, a HAWX-ot végigtoltam amint kijött. De ha valaki igazán a szimulátort szereti és tudja is milyen az, ahhoz ez a szett nem feltétlen az álom.
Lock ON, Flight Simulator X, IL-2 ezek igen, ezekhez már tuti jól jönne.

Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat.

(#18) rebugra

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ezzzz de komooooly :Y :Y :Y :Y

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#19) szab.tam válasza Cyberpunk (#16) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ok. lehet, hogy az első annyi volt. lehet velem alkudni... :DDD

azért ez már szép. biztos van pár félresikerült vagy gyári, konstrukciós hibás darab, de a logitech csupa jó kiegészítő és alap perifériákat gyárt. :C

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#20) Manson^

Manson^
(lelkes újonc)

Ha belegondolunk, ez egyáltalán nem magas ár! Csak nézzük meg pl a Saitek hasonló kategóriájú termékét. X52 újonnan 30-35ezer Ft. Hozzá a pedál még 40. És akkor már nem is vagyunk olyan messze ettől az ártól, viszont az X52-ben nincs Force Feed Back és a Logitechre jellemző fölösleges, parasztvakítós cuccoktól is mentes, mint pl ez a gombok alá tehető papírok. És akkor még nem is említettük a CH vagy a Thrustmaster termékeket, ahol csak a joystick közel ennyibe kerül. Az egyetlen dolog ami miatt aggódnék, az a potméterek minősége. Tapasztalataim szerint nem túl jók a Logitech joy-okban, igaz eddig nem volt ilyen csúcskategóriás termékük, reméljük ebben már jó lesz.
Ami számomra rejtély: a képekről azt veszem le hogy a joystick csavarható (a talpán van trim1, trim2, trim3). De miért kell rá twist ha van pedál?

Az élet egy szar játék... De a grafikája az nagyon ott van!

(#21) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ehh... ez "kicsit" komolyabb, mint a régi gameportos genius flight2000 joy-om... ilyenem sem lesz, hacsak nem kapok a nemlétező amerikai rokonoktól :( pedig el tudnék képzelni egy ilyet... jó lenne mellé egy f22 lightning4 is... (...ami kb tervbe sincs véve) a hawx nem tetszett...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#22) [oWn]f4te válasza Manson^ (#20) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Te miről beszélsz? CH legdurvábbja a Fighterstick. Az hol 90k?:U 35k-ért boltba hozzák e-Bay-ről.:U +40k a pedál+ 30k a throttle. ---->105k=full CH-szett.;)

Egyébként csecsének tetszik ez a Logi-kombó, csak a pedál tűnik ratyinak. Meg a joy-ban a potméterek....hát, ha a jó öreg Logi-style, akkor kihagynám.;]

A gázkar viszont eszméletlenül tetszik. Kár, hogy nem lehet megvenni külön (vagy igen?:U)...

[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#23) [oWn]f4te válasza D.Orion (#8) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Meg egy grillsütőt+2 grillcsirkét...;]

[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.