1.
De 2x ment el.
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
1.
De 2x ment el.
[ Szerkesztve ]
Az a fekete keretszerű valami a V8700-as kari fenekén mire jó?
Gondolom a szerverekbe építésnél valamiféle "támaszt" nyújt 

A ház végében lévő sínbe illeszkedve megtámassza a kártyát.
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

Lehet himbálni a villamoson, hogy lássák, hogy neked ilyen is van. 
Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
A kisebb kari veletlen nem lett mar ketszer bedobva a vizbe? 
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Át lett fotosopolva
Ez az eredeti kép, amit utána láttál, az a fotosop 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
De ezt sem eloszor latom, azert kerdezem. nem uj kartyanak tunik, vagy legalabbis a kep mar ismeros. Es csak PH_n jartam...
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Ezek a fotók jöttek. Gondolom külsőre ugyanígy néz ki, elvégre a chip is ugyanaz.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Hogyne photoshop ... akarom mondani paint. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
És a kártya is megegyezik a pár hónapja érkezett FireProval?
Ha igen, akkor mi benne az újdonság? És miért nem újdonság a másik, akkor melegetett Pro kártya? És a FireGL sorozattal most mi van, Él még, vagy kihalasztják?
[ Szerkesztve ]
Mi az a sztereo kimenet? 3D szemüvehez való? Abból melyikhez, amivel monitort kell nézni és felváltva takargatja a szemeket, vagy az amihez nem kell monitor, mert bennevan a kijlző a szemüvegben?
[ Szerkesztve ]
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

őőőőőőő Sorry, de én nagyon hülye vagyok szerintem. Mire jók ezek a kártyák? 800 streamproci??? A Nvidia 280asában kevesebb van, nem? Akkor mért nem ez a top VGA? Vagy ezt nem lehet szokványosan játékos egyéneknek, felbontás és pixelhajhászoknak használni? Ezek ilyen CAD-es progikhoz vannak akkor most vagy hogyan van? Ezt sose nem értettem.
:'(
Nem vagyok játékos sem, csak érdeklődöm. Máskor is láttam már ilyen n professzionális vidkarikat. De mire jók ezek ténylegesen? VAlaki magyarázza el nkem légyszives.
Kö9szi
Sorry, ha hülye vagyok.
XD

Computer Aided Design és Digital Content Creation.
Olyan munkára, ahová nem elég a 2D (és most nem a Vistára gondoltam).
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.
Végre olyan kártyák is megjelennek aminek a hűtőjén nem sárkányt ölő nő, vagy nőt ölő sárkány van.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Gondolom pl. 3d animációk készítéséhez való. Csak azért mert egy GF6200 már olyan teljesítményű volt hogy a kollégák a Unigraphics-zal nem tudták megerőszakolni. Lazán vitte a real time 3d modellezést is. Igaz ott nem szempont a sok szín, a több textúra, a sok fényforrás, meg az AntiAliasing.
[ Szerkesztve ]
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
8700, avagy 4870 1gb más driverrel! XD nagy játékos ez az ati! XD
Azert pl ProE-ben mar van komplett renderelo is, sot, designerek is nagyon sok olyat hasznalnak, azzal meg meg lehet fektetni szinte barmit meg mindig.
Zoticus: a kulonbseg ezen kartyak kozott, es a home editionook kozott leignkabb a driver szokott lenni, illetve par kis mutyur mashova vna forrasztva. De mar a driver jelentos gyorsulast kepes onmagaban okozni egy hagyomanyos kartyanak is a celszoftvereken, amenyiben sikeresen hazdja magat pro kartyanak. Softquadro, quadrositas es hasonlo elnevezesei vannak eme megoldasnak.
[ Szerkesztve ]

Remélhetőleg lesz majd FirePro softmod a HD 48xx szériához!
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"
A chip az ugyanaz csak a memória mennyisége és az órajelek lehetnek eltérőek.
Ha magas fordulatszámra kapcsol a ventilátor, akkor abba kell kapaszkodni. 
[ Szerkesztve ]
Az a kapaszkodó nem azért van. Azért, hogyha a másik végére kerekeket teszel, akkor legyen mivel húzni az elkészült kerekes-szatyrot!

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Aha ... Most már egyre biztosabb, hogy ez a kis kapocs több funkciót is ellát.
Nem hiába költöttek milliókat a fejlesztésre. 
További funkciók:
- A kártya alkalmazható a háziállatok (marhák, disznók) megjelölésére, bőrükbe égetve a számukat, parasztoknak ajánlott kellék.
- A kártya alkalmazható önvédelmi fegyverként, mivel harmadfokú égési sérüléseket lehet vele okozni, annyira felhevül, hülyegyerekeknek ajánlott kellék.
- A kártya alkalmazható a tetováló eszközként is, amivel a bérgyilkosok nyakára tetováltatják a vonalkódot, bérgyilkosképző iskoláknak ajánlott kellék. (A'la 47-es ügynök, Hitman)
- A kártya alkalmazható disznótorokon disznóperzselőnek is, parasztoknak ajánlott kellék.
- A kártya alkalmazható grill-sütőnek is, szakácsoknak ajánlott kellék.
- A kártya azonnal alkalmazható ütőfegyvernek, mivel komoly sérüléseket lehet vele okozni, jól irányzott ütéssel ártalmatlanná tehet egy bűnözőt, tehát rendőröknek ajánlott kellék, gumibotot nyugdíjazza.
- A kártya alkalmazható kenyérpirítónak, szakácsoknak ajánlott kellék.
- A kártya azonnal alkalmazható járóbotnak, idős embereknek ajánlott kellék.
- A kártya azonnal alkalmazható vakvezetőbot-nak, amivel a vak tájékozódhat, és ha netán ember áll útjába, akkor büntetlenül leütheti, mivel nem látta. Vakoknak ajánlott kellék.
- A kártya használható hajszárítóként is, fodrászoknak és otthon is ajánlott kellék.
Tehát hölgyeim és uraim! Tárcsázzák a 06/1-23-45-678 telefonszámot, vagy látogassák meg a www.multieszkoz.hu-t és rendeljék meg a FirePro V8700 csúcsminőségű, multifunkcionális eszközt, mindenre jó, és ráadásul 1-et fizet 2-őt kap akcióval 2 is az Öné lehet! Ne habozzon, tárcsázza a 06/1-23-45-678 telefonszámot, vagy látogassák meg a www.multieszkoz.hu-t és rendeljék meg még ma és 2 is az Öné lehet! Kihagyhatatlan ajánlat!

[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Inventor mar dx-et hasznal, felesleges ezek az ultra draga OGL-es kartyak 
Rozsomak of Power
te beteg vagy
lefordultam a székről úgy röhögtem
lol
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown