Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) dfdfdf

dfdfdf
(őstag)
LOGOUT blog

Egy ilyet szívesen kipróbálnék :D

Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf

(#2) macilaci78 válasza dfdfdf (#1) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Én meg is tartanám. :))
Egy HDMI csatit hiányolok róla.

mindennek

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#3) madgie válasza macilaci78 (#2) üzenetére

madgie
(VIP)

Akkor nézd meg az U2711-es Dell-t, van rajta HDMI, DP, meg majd' ugyanezt tudja (azért írom, hogy majdnem, mert sok minden múlik az elektronikán is... bár az a Dell pont nem rossz darab amúgy sem)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#4) Raymond

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A hir cimen lehetne csiszolni meg egy kicsit.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#5) KTTech válasza macilaci78 (#2) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

A HDMI teljesen felesleges lenne rá, ott a DVI... DisplayPort már hamarabb kellene.

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#6) weiss

weiss
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

P-IPS? :F Már olyan is van?

I did nothing, the pavement was his enemy!

(#7) old_artist válasza weiss (#6) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Ige, p-IPS = Performance IPS! :K

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#8) i are robot

i are robot
(senior tag)

Eddig a csúcs NEC-k a Spectraview kiegészítőt kapták a nevükbe, de máshol (=nem hivatalos) láttam már a Reference-et is. Mindenesetre ez az EIZO CG-kkel egy súlycsoport, tudtommal a proof minőséget tudja, ami azért nem rossz. Szóval az árát ilyen szemmel nézzétek. :K

Leadtek TV tunerek eladók: http://hardverapro.hu/apro/leadtek_tv_tunerek_eladok/friss.html

(#9) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

ajj de nagyon drága, a 27"-ossal kiegyeznék ... ;]

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#10) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Szép-szép, és komoly is lehet. Bár én 3d-zem, de nekem az enyém tökéletesen megfelel. Valószínűleg én magam sem látok annyi színt amennyit ez megjelenít :P Mindenesetre jó cucc, csak nem az én pénztárcámnak :D

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#11) ddekany válasza old_artist (#7) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

"Ige, p-IPS = Performance IPS! :K"

Az az oldal ezt írja:

"allowing for more possible orientations per sub-pixel (1024 as opposed to 256)"

Ez vajon helyes, vagy valójában csak a vezérlés 10 bites és szubpixelek 256 fokozatúak és dithereléssel van meg a +2 bit?

[ Szerkesztve ]

(#12) bartucc válasza i are robot (#8) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, de ez a tudásán is meglátszik. Minden esetre nem lesz épp "népmonitor", de jónak tűnik.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#13) i are robot válasza ddekany (#11) üzenetére

i are robot
(senior tag)

Ezt meg honnan veszed? Egyértelműen írja, hogy eddig az IPS panelek 8 bitesek voltak, de ezt az új p-IPS-ben megváltoztatták, és mostmár a panel maga valós 10 bites. Valamit félreérthettél.

Leadtek TV tunerek eladók: http://hardverapro.hu/apro/leadtek_tv_tunerek_eladok/friss.html

(#14) M@trixfan válasza madgie (#3) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

Dell nagyon tuti, csak egy dologra kell figyelni nagyon: a kávára. Sajnos mély és szvsz a gyártástechnológia miatt fényes belül. Emiatt végig tükröződik alul-felül egy fél centis csík. Baromira zavaró tud lenni.

twitter: MatrixfanLive

(#15) madgie válasza M@trixfan (#14) üzenetére

madgie
(VIP)

Sajnos nem csak Dell sajátosság, sok monitor ilyen. Az Eizo-féle matt műanyag nem tükröződött az előző monitorom, a mostani NEC fényes izéje meg itt is "csíkoz" körbe. Igazából az első két napban zavart, máshol ezt extra szolgáltatásnak hívnák (OS X tükröződő Dock-ja) :D

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#16) Brekk válasza KTTech (#5) üzenetére

Brekk
(senior tag)

Ez egy válogatott PA271W véleményem szerint. Meg van egy árnyékoló rajta pluszban. Szoval lesz azon displayport. :K

Bármilyen Hardware a legjobb árakon egy napon belül. www.oaziscomputer.hu

(#17) ddekany válasza i are robot (#13) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

Mit honnan veszek? Kérdeztem, igaz-e amit az idézett forrás ír...

(#18) i are robot válasza ddekany (#17) üzenetére

i are robot
(senior tag)

De olyat nem ír az idézett forrás. Pontosabban amit beidéztél angolul, az nem azt jelenti amit magyarul kérdeztél. Akkor meg hogy lenne igaz? :)

Jó, akkor most újragombolom a kabátot. :DDD
Szóval amit írnak az idézetben, az igaz, ez a panel már valós 10 bites, nem csak dithereléssel tudja.

[ Szerkesztve ]

(#19) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

nahbazz, majdnem azt olvastam, hogy 271 colos a monitor :Y :C

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#20) M@trixfan válasza madgie (#15) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

Ez az, alul dokk és felül a menüsor. A Dell lenne a legjobb ár/érték arányú pedig. Sokáig használtam Cinema Display-t és annyira hozzászoktam, hogy utána minden monitor csúnya. Ez a körbefutó csík már non plusz ultra :D U2711-en lamentálok erősen, de sajnos az is "kávás".

twitter: MatrixfanLive

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.