Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Hulk24

Hulk24
(senior tag)

Nagyon király! Jó ez a közös munka Thermalright-tal!:) Csak így tovább!! :C
Tesztekre kiváncsi leszek!

[ Szerkesztve ]

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#2) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Ez már árnyékol rendesen. :) Ettől függetlenül, egy megfelelő házban szerintem még passzívként is elfunkcionálhat.

Soirée...

(#3) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem néz ki rossznak,jó nagy dög :DD

(#4) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Fúúú, szép kis darab :)
Egy tesztre kíváncsi lennénk

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#5) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

huhh, ez brutálisan nagy! :Y

.::www.megadanceradio.hu::.

(#6) Szlovi

Szlovi
(senior tag)

Batár! ...az alaplap szebb:DDD

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#7) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ehhez ki kellene vágni a házam oldalát.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#8) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

ez beteg!

(#9) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép (nagy :DDD )

Én is várom már a teszteket . Ezt meg az új thors hammert összevetni :U ........

Mondjuk a alján rögtön látszik , hogy Tr keze benne van :K

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#10) rhonin

rhonin
(senior tag)

Ejha, jónak tűnik, bár tápoldalról mondjuk nálam nem férne el, úgyhogy alap házakba szintem felejtős lesz.... :U

(#11) Domi_Jani

Domi_Jani
(tag)

már csak egy koax csatlakozási lehetőség kell hozzá és belül rálehetne kötni a tunerkártyára antenna céljából...

A mi boltunkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.

(#12) Overlocker

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Állat, várom! :DDD ;]

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#13) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

A jó eget! Ezt a batár dögöt! A képeket elnézve még az IFX-14-nél is sokkal nagyobb! :Y

(#14) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Nem lehet, hogy csak a matrica DFI? ;]
Amúgy vicces LanParty matricát látni egy ilyen hűtőhegyen, ezt cipelgetheted lanozni, az biztos.. :P

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#15) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

A hűtő nem a DFI munkája, hanem a Prolimatech-é. Azért hasonlít a Thermalright hűtőkre, mert egy (vagy több) ex alkalmazott készítette.

(#16) Thrawn válasza engusz (#15) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ááá, köszi! :)
A honlapjukon tényleg ez a hűtő van fent, kivéve a DFI matricát.

Different songs for different moods.

(#17) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Én már csak azt nem értem, hogy miért ebbe az irányba áll... Remélem el lehet forgatni 90°-al. Sztem így nem a legszerencsésebb.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#18) engusz válasza Thrawn (#16) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Nem lesz olcsó, de legalább járni fog hozzá ventilátor. :)

(#19) bolvar válasza engusz (#18) üzenetére

bolvar
(fanatikus tag)

Úristen ez mi:DHát ez valami ultrabrutál:DEz ha passzívan nem megy lehidalok:D

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#20) gog

gog
(őstag)

:D én meg elkezdek új fajta fekvő házakat tervezni

a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?

(#21) engusz válasza bolvar (#19) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Úgy tudom, hogy néhány külföldi hw oldal már kapott a hűtőből. Amúgy valamikor február elején-közepén kezdődik meg a forgalmazás.

(#22) [CS]Blade2 válasza bolvar (#19) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

Nagyon kicsi a lamellák között a távolság, így nem fog menni passzívan!
Amúgy is az LGA1366 -re lett tervezve.

(#23) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"A cég termékpolitikáját ismerve, várhatóan nem lesz panasz a teljesítményére, de ezt majd az első tesztek derítik ki."

az árára sem lesz panasz :)

[CS]Blade2: valszeg tényleg csak az új intel platformhoz lett tervezve :U

True Success is Blonde

(#24) Balika911 válasza bolvar (#19) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Biztos, hogy megy passzívan, maximum csak az alatta levő processzor döglik meg. ;] :D

(#25) engusz válasza Ste (#23) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Semmi értelme annak, amit írtok: egyrészt nem DFI, másrészt LGA 775-re és 1366-ra is felszerelhető lesz.

(#26) Thrawn

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A hír frissítve lett!

Different songs for different moods.

(#27) proci985 válasza Balika911 (#13) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

majdnem:)

4 mmel alacsonyabb, ami adott esetben nagyon fontos különbség lehet... a szélessége kb megegyezik, viszont lényegesen karcsúbb, ami ha elforgatható hűtővel van dolgunk, előnyös lehet (pl ráfér a hátracsapott HR03GTre is a venti).

arra viszont tényleg ügyelni, hogy 16 centi az baromi magas. gyakorlatban a CM690be 4-5 mili híján fér be (IFX alapján), Cosmosban már akár egy centi is lesz, de Cosmos Sel és Stacker 832vel szerintem ez se lesz túlzottan kompatibilis (oldalsó venti(k) rálógnak). szóval egy nagyon széles ház nem fog ártani hozzá... pontosabban egy széles és jól szellőző, hogy rendesen ki lehessen használni.

kíváncsi vagyok, hogy fog teljesíteni.

igazából a venti mellékelése TRhez képest annyira nem nagy előny, viszont rendes polírral mindjárt lenne értelme.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#28) v.tom

v.tom
(őstag)

Nincs am2 lefogató? :O

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#29) Thulcandra

Thulcandra
(őstag)

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#30) Hawk1979 válasza Thulcandra (#29) üzenetére

Hawk1979
(őstag)

Szeretem az ilyen építő jellegű,összeszedett véleményeket.
Nagy a hűtő igen.Na és? Ha elfér a házban akkor baró lesz,ha meg nem akkor kisnyúl.
Minél nagyobb annál jobb.Tény hogy lehetne szellősebb is,mert elég sűrűn van lamellázva,így nagyobb légnyomás kell az átszellőztetéshez,de gondolom nem csimpánzok tervezték.
Sok dolog van a hozzászólásodban amibe bele lehetne még kötni,de hogy őszinte legyek végig se tudom olvasni azt a rengeteg,érvvel,és tapasztalattal alátámasztott,száraz tényekre alapozott írást.....

(De azért legközelebb,egy smiley helyett valami érdemi dolgot is próbálj meg összekaparni légyszi)

* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...

(#31) Thulcandra válasza Hawk1979 (#30) üzenetére

Thulcandra
(őstag)

Ez volt az első reakcióm amikor megláttam. Ettől függetlenül lehet egy teljesen jó hűtő, de akkor is viccesen néz ki - legalábbis nekem - megértem ha másnak ettől dobban meg a szíve, de ez a látvány nekem olyan mint egy 2.2 méteres ember egy kispolakban, vagy egy 150 centis csaj 20 centis holdjárócipőben. :R

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#32) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Szép, jók a képek. Óriásinak tűnik, jó pont, h jár hozzá ventilátor :)

(#33) oliba

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Én vga-ban szeretném már látni a DFI nevét. Milyen jó is lenne a digiPWM-es állítható feszültségű kártya egy jó hűtéssel és Lanparty UT névvel :)

(#34) Balika911 válasza proci985 (#27) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Kis trükkösek közben frisítették a cikket, pedig a képek alapján nagyobbnak látszik. :)
Igazad van, ehhez tényleg nem árt egy nagy és széles ház. De én megkockáztatom, hogy ezeknek a hűtőknek a célcsoportja nem is biztos, hogy házban tartja a gépét...

(#35) rebugra

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Remélem ez csak egy jó vicc :Y :Y
Oldalra fordítod az alaplapot, és törik is szépen lefele az egész cucc, amúgy fajja :C :C

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#36) venember83 válasza v.tom (#28) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Minek? Úgy néz ki, hogy csak intelekre kell ilyen batár hűtő. ;]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#37) kecsetif válasza Thulcandra (#31) üzenetére

kecsetif
(tag)

És a hasonlatod találóbb, mint gondolnád. Vagy csak én látom rosszul és az alatta nem mATX méretű lap? :B

(#38) oliba válasza rebugra (#35) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

700 valahány gramm, ha jól láttam. Ha ennél eltörik, akkor elég sok törött lap lenne, ha igaz lenne, pedig egy alaplap nehezebben törik, mint a Trabant

(#39) cain69

cain69
(őstag)

ez böszmenagy... anno ennél sokkal kisebb antennákhoz is kötelező volt a HIF engedélye. :DDD

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#40) cain69 válasza rebugra (#35) üzenetére

cain69
(őstag)

ööö nagyon nem. a zalman (is) évek óta gyárt már hasonló és nagyobb súlyú hűtőket. egy mai alaplapnak ekkora súlyt (sőt ennél 2-3x nagyobbat is) minden további nélkül el kell bírnia. az epoxi kompozitok szakítószilárdsága meglepően nagy. egyes szénszálakkal is erősített változatai adják a modern horgászbotok alapanyagát.

[ Szerkesztve ]

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#41) Ndruu válasza rebugra (#35) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Erre csak azt tudom mondani, hogy példa:
Scythe Infinity - 125mm x 116mm x 160mm - 960g + a ventik, Intel féle gyári pöckös felfogatás, tart és nem is tört még ketté az alaplap. Alig hajlítja meg...

De vannak még ennél nehezebb hűtők is, pl. az Orochi vagy a Scythe réz Ninjája.

sálálé

(#42) Hunter2

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tudtok olyan s775-ös hűtőt aminek ilyen a felfogatása?

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#43) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Ettől biztos nem lesz semmi baja az alaplapnak?

Asszony azt üzeni, hogy bújjak vissza az ágyba, és ne olvassak híreket reggel. :DDD

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#44) Cefet

Cefet
(tag)

Na ja. Faja, de mi a ráknak ekkora? B3 steppinges Q6600, vagy régi Prescott procin látnám értelmét. Az újabbak "semmit" sem melegszenek, szóval felesleges.
Ha meg az előbb említett két proci valamelyike lenne a gépemben,
akkor ennek a hűtőnek az árából vehetnék új procit... :)

(#45) Balika911 válasza sanzi89 (#43) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nem lesz baja. :) Erős az a NYÁK, megaztán ehhez ahogy látom, jár hátlapi tehermentesítő is.

(#46) Cefet válasza Balika911 (#34) üzenetére

Cefet
(tag)

De, házban tartja! És egy ilyen konfig a nappali kétharmadát elfoglalja, mint egy terepasztal... ;]

(#47) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ááá gagyi, nincs egy kiló. :)

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#48) engusz válasza WonderCSabo (#47) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Ha azt vesszük, hogy egy átlagos ventilátor 100-150 gramm, s azokból kettőt aggatunk a bordára, akkor jó esély van arra, hogy átlépjünk a bűvös 1 kg-os határon. :)

(#49) .tnm

.tnm
(senior tag)

itt ülök a repcsimben és nem tudok választani. melyik tornyot vegyem célba? :))

PH érték: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=.tnm

(#50) engusz válasza .tnm (#49) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Hülyeséget írtam. Előferdül. :B

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.