Egyedül a Sella ami érdekel a többi elég selejtnek tünik...
Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf
Egyedül a Sella ami érdekel a többi elég selejtnek tünik...
Ez az Alpenföhn Sella van olyan hatékony mint pl a CM hyper 212?
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
(#3) antikomcsi válasza Ł-IceRocK-Ł (#2) üzenetére

Én inkább a 120 miliméteres ventivel szerelt CM-re tenném a voksom, mint a 92-es AS-re.
Sok újat nem tudnak mutatni procihűtők terén mostanában. Más az alu-réz arány aztán annyi.
Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

+1
Amúgy tényleg elég lapos most ez a piac, kéne valami nagy fordulat.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...
Sehol semmi teszt még sajnos ...
De ha megnézzük a kialkítást szerintem jobb eredményeket fog adni mint a 212+
Szerintem Norvandtól gyengébb de a GrossClock'ner töl kicsit jobb 
antikomcsi : CNPS11X Extreme erre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
(#7) tupacamaru

A Spire megoldása 1 ventivel is egész jó lehet. Azért az 6 hőcső csak elviszi a keletkezett hőt. Mondjuk a cikkben 5 hőcső van írva, szerintem javítani kellene. 
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!
(#8) tupacamaru válasza tupacamaru (#7) üzenetére

Lejárt a Mod idő.
Spire Gemini. Egyedül talán az lehet hátrány hogy a hőcsövek nem érintkeznek közvetlenül a procival.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

+1
Kis túlzással egyik olyan mint a másik - persze azonos méretkategóriát feltételezve.
Nem értem, minek ennyi márka belőlük.
Mindenképpen kíváncsi vagyok a teljesítményére, már csak a teszt kell róla.
Az új konfighoz mindenképp kell egy normális hűtő, ha ez jó árban lesz és a teljesítménye is ok, akkor jó választás lehet.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
A Sella és a Spire talán elég jó lehet, de a többi engem nem győzött meg.
Amúgy, a Sella, kiköpött TX3, csak jobb ![;]](/dl/s/v1.gif)
Roccat Taito-t keresek!

Nálam a Spire Gemini a befutó de azért kiváncsi leszek , hogy fog alakulni az árazása itthon !
[ Szerkesztve ]
A Spire-ben azért látok potenciát.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
Ha nagy fordulatot akarsz cseréld le a gyári kúlert egy 5000RPM-esre 
Túl magas labda volt bocs 
CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

Az Alpenföhn Sella nagyon jónak tűnik, remélem majd lesz teszt PH-n belőle valamikor. 
ÁÁÁ

Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

Elég csak visszarakni a gyári AMD hűtőt
Valami innovatívra gondoltam amúgy. Előfordul, legalább jól szórakoznak egyesek.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

Alpenföhn Sella, jónak tűnik ,és az ára is földhöz ragadt.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Szerintem a Spire Gemini sem rossz
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

De tudnék többet is választani 
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

Zalman CNPS7X: A kialakítása nagyon jó! minimális a turbulencia kialakulásának az esélye.
van lehetősége "megnyugodni" a légáramlatnak.
Már csak egy értelmes venti kell rá ![;]](/dl/s/v1.gif)
A Direct-Contact-os dolog általában nem jön be...
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Titannál nevek lol: Fenrir család Hati hűtője Kukri ventivel... 
Érdekes a szavak jelentése, agyalhattak a neveken.
We are Outcast Consensus 1
Noh, ez a Gemini felkeltette az érdeklődésem, kíváncsi vagyok mit mutatna egy Mugen 2 ellen. Úgyis cserén gondolkodom.
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

Nagyon kíváncsi vagyok egy Sella tesztre! Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a németek előrukkoltak egy "jót jó áron" hűtővel. A Zalman érdekes, mintha szenvedne és nem tudna újat mutatni (pedig korábban nagyon sok és jó úttörő formával debütált), nekem úgy tűnik, hogy drágák lesznek 40 euro körül.
Két variáció lesz, a sella-val kapcsolatban: vagy rettenetesen gagyi (kétlem), vagy egy optimális, középkategóriába illő, rendkívül jó ár érték arányú hűtőt kapunk.. várom!
Battlefield nick:*818* CpLJohnConnor "The future is not final"