Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) dfdfdf

dfdfdf
(őstag)
LOGOUT blog

Egyedül a Sella ami érdekel a többi elég selejtnek tünik...

Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf

(#2) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez az Alpenföhn Sella van olyan hatékony mint pl a CM hyper 212?

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#3) antikomcsi válasza Ł-IceRocK-Ł (#2) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Én inkább a 120 miliméteres ventivel szerelt CM-re tenném a voksom, mint a 92-es AS-re.

(#4) JoolsNOS

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sok újat nem tudnak mutatni procihűtők terén mostanában. Más az alu-réz arány aztán annyi.

Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

(#5) Xaels válasza antikomcsi (#3) üzenetére

Xaels
(PH! kedvence)

+1

Amúgy tényleg elég lapos most ez a piac, kéne valami nagy fordulat.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#6) dfdfdf válasza Ł-IceRocK-Ł (#2) üzenetére

dfdfdf
(őstag)
LOGOUT blog

Sehol semmi teszt még sajnos ...
De ha megnézzük a kialkítást szerintem jobb eredményeket fog adni mint a 212+
Szerintem Norvandtól gyengébb de a GrossClock'ner töl kicsit jobb :)

antikomcsi : CNPS11X Extreme erre gondolsz?

[ Szerkesztve ]

Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf

(#7) tupacamaru

tupacamaru
(PH! addikt)

A Spire megoldása 1 ventivel is egész jó lehet. Azért az 6 hőcső csak elviszi a keletkezett hőt. Mondjuk a cikkben 5 hőcső van írva, szerintem javítani kellene. :B

[ Szerkesztve ]

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#8) tupacamaru válasza tupacamaru (#7) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Lejárt a Mod idő. :W Spire Gemini. Egyedül talán az lehet hátrány hogy a hőcsövek nem érintkeznek közvetlenül a procival.

[ Szerkesztve ]

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#9) Angel1981 válasza JoolsNOS (#4) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

+1
Kis túlzással egyik olyan mint a másik - persze azonos méretkategóriát feltételezve.
Nem értem, minek ennyi márka belőlük.

(#10) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindenképpen kíváncsi vagyok a teljesítményére, már csak a teszt kell róla.
Az új konfighoz mindenképp kell egy normális hűtő, ha ez jó árban lesz és a teljesítménye is ok, akkor jó választás lehet.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#11) Krisinto

Krisinto
(őstag)
LOGOUT blog

A Sella és a Spire talán elég jó lehet, de a többi engem nem győzött meg.
Amúgy, a Sella, kiköpött TX3, csak jobb ;]

Roccat Taito-t keresek!

(#12) kenwood3

kenwood3
(PH! addikt)

Nálam a Spire Gemini a befutó de azért kiváncsi leszek , hogy fog alakulni az árazása itthon !

[ Szerkesztve ]

(#13) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

A Spire-ben azért látok potenciát.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#14) O_L_I válasza Xaels (#5) üzenetére

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha nagy fordulatot akarsz cseréld le a gyári kúlert egy 5000RPM-esre :DDD
Túl magas labda volt bocs :B

CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

(#15) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Az Alpenföhn Sella nagyon jónak tűnik, remélem majd lesz teszt PH-n belőle valamikor. ;)

(#16) JoolsNOS válasza O_L_I (#14) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ÁÁÁ :W :D

Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

(#17) Xaels válasza O_L_I (#14) üzenetére

Xaels
(PH! kedvence)

Elég csak visszarakni a gyári AMD hűtőt :P Valami innovatívra gondoltam amúgy. Előfordul, legalább jól szórakoznak egyesek.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#18) zazahoho

zazahoho
(őstag)

Alpenföhn Sella, jónak tűnik ,és az ára is földhöz ragadt.

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#19) szaszabee

szaszabee
(fanatikus tag)

Szerintem a Spire Gemini sem rossz

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#20) szaszabee

szaszabee
(fanatikus tag)

De tudnék többet is választani :D

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#21) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Zalman CNPS7X: A kialakítása nagyon jó! minimális a turbulencia kialakulásának az esélye.
van lehetősége "megnyugodni" a légáramlatnak.

Már csak egy értelmes venti kell rá ;]

A Direct-Contact-os dolog általában nem jön be...

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#22) PCrevRM

PCrevRM
(kvázi-tag)

Titannál nevek lol: Fenrir család Hati hűtője Kukri ventivel... :D
Érdekes a szavak jelentése, agyalhattak a neveken.

We are Outcast Consensus 1

(#23) Nordic válasza PCrevRM (#22) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Noh, ez a Gemini felkeltette az érdeklődésem, kíváncsi vagyok mit mutatna egy Mugen 2 ellen. Úgyis cserén gondolkodom.

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#24) Csabroncka

Csabroncka
(fanatikus tag)

Nagyon kíváncsi vagyok egy Sella tesztre! Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a németek előrukkoltak egy "jót jó áron" hűtővel. A Zalman érdekes, mintha szenvedne és nem tudna újat mutatni (pedig korábban nagyon sok és jó úttörő formával debütált), nekem úgy tűnik, hogy drágák lesznek 40 euro körül.

Két variáció lesz, a sella-val kapcsolatban: vagy rettenetesen gagyi (kétlem), vagy egy optimális, középkategóriába illő, rendkívül jó ár érték arányú hűtőt kapunk.. várom!

Battlefield nick:*818* CpLJohnConnor "The future is not final"

(#25) bognar110

bognar110
(őstag)

Spire jól nézki.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.