Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

"...az ajánlott fogyasztói árakról, azonban nem nyilatkozott a vállalat." <- Na ebbe nem kell vessző. :)

Ígéretesek ezek a hűtők, csak sajnos a Tt nem a visszafogott árairól ismert. :))

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#2) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Na én csak annyit jegyeznék meg, igaz nem ide jön,de a TT, mindig hazudik egy sort ezekkel a hangerőkkel.......hűtők amúgy frankók, de VanlilásRönk-hez csatlakozom a várható árak miatt. :(((

(#3) Stiky válasza Dyno (#2) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Áhhh, nem hazugság a 16dBA. Hanem 'vállalati standard'. :DDD

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#4) Daveedka

Daveedka
(tag)

egész pofás darabok :D

(#5) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

A TT oldala szerint az ISGC-100 is 5 heatpipe-pal bír. [link]

A méretezéseknél viszont valamit nagyon elírtak...

Si vis pacem, para bellum.

(#6) Thrawn válasza daa-raa (#5) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ISGC-100
A leírás szerint: Heatpipe: Ø 6 mm x 3
A képek szerint öt.

ISGC-200:
A leírás szerint: Heatpipe: Ø 6 mm x 3
A képek alapján is három.

Different songs for different moods.

(#7) daa-raa válasza Thrawn (#6) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ja jó, összekevertem őket.

(#8) Thrawn válasza daa-raa (#7) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A leírás szerint a gyártó is :D

Different songs for different moods.

(#9) VaniliásRönk válasza Thrawn (#8) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Fejek fognak hullani. :D

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#10) Dyno válasza daa-raa (#5) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

50$....... :))

(#11) daa-raa válasza Dyno (#10) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Valóban "kicsit" erős ár érte... $15-20-at talán érhet.

(#12) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ISGC-300 max halk konfigba jók , teljesítményileg nem hiszem , hogy a top-on lenne, kevés a lamella nagyon , ha megnézitek, és még csak nem is direct-touch : [link]

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#13) Dyno válasza TheChos3nOne (#12) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Igen az viszont tetszik hogy a venti alúl, meg felül lelóg a lamella sorról, így legalább a fetek is kapnak friss levegőt valamelyest.

Daa-raa: Igen annyi lenne értük a korrekt, legyünk jó szívűek 20$, de még ez is kicsit túlzás érte. :(((

(#14) tome.jr válasza Dyno (#2) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nálam sokat számít a hangerő, de amik nekem voltak/vannak TT ventik mind nagyon halkak és jó teljesítményűek. :C

(#16) daa-raa válasza Dyno (#15) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Tulajdonképpen sehol sem szerepel a 17 dBA@1400RPM... Szóval lehet átlagos is (A'la ACP).

(#17) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az álló bordázatú, közötte a talpig lenyúló nagy ventivel szimpatikus darab. Itt a lenti alkatrészek is kapnak legalább némi huzatot és nem reked meg ott a hő.

A Silent Gaming ismét egy eltalált név :D A jelek szerint megint életre kel mindenhol a Gamer vonal

True Success is Blonde

(#18) Dyno válasza daa-raa (#16) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Igen csak levegő szállításnak ott van az 50CFM, meg a 140rpm, és ezt következtetem ki, igaz lehet hogy a 6V-os működésre írja a 17dba-t, de az emg szerintem akkor meg már sok lenne.Mindegy amig van Arctic-Cooling olcsóbban, meg Noctua TT árban addig azt hiszem van mit venni helyette. :)

(#19) tome.jr válasza Dyno (#15) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hehe, pont ilyenem van az Armor+ házban. Még nincs összerakva benne a cucc, de a kedvedért most kipróbáltam. Hangos viszont iszonyatosan tolja a levegőt. Ugyanehhez a házhoz van egy 14 centis is, azt is kipróbáltam, szinte hangtalan, de annyira nem jó a légszállítása.

Ami nálam bevált (biztos van jobb): Noctua NF-P12 120 mm. Nagyot tol, mindemellett viszonylag csendes. És jó a design-ja.

[ Szerkesztve ]

(#20) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Tesztre kaptok majd, vagy ha az itthoni értékesítés is elindul kértek egyet? Vagy szokás szerint majd lesz csokor hűtő tesztbe öltöztetve?

Soirée...

(#21) zed1983

zed1983
(őstag)

Na szépek ezek a hűtők, azért kiváncsi lennék egy tesztre róluk... :K

(#22) Tomi_Sci

Tomi_Sci
(senior tag)
LOGOUT blog

Há' elég véznák. De a propellere bejövös :)

Sun Singletrack 26" átütős kerékszett eladó: http://href.hu/x/hvzt **** AKG k450 egy pár bontatlan fülpárnával eladó: http://href.hu/x/hg2b

(#23) Dyno válasza tome.jr (#19) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Na azért mondom.... :K

(#24) tome.jr válasza Dyno (#23) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most jut eszembe, amit a TT HTPC házhoz adtak 120-as arancssárga ventit az volt eddig a leghalkabb. Olyat vennék csak nem tudom hol lehet kapni. :F Ötlet?

(#25) VaniliásRönk válasza tome.jr (#24) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

A Tt oldalán megnézed a típusszámot, arra rákereshetsz google-lel vagy az árgépen.

(#26) Dyno válasza tome.jr (#24) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Igazából nem vagyok jártass TT ventikben, de derítsd ki a pontos típus számot és akkor aszerint keress ventit, esetleg Nyugdíjas kollégától peobálj meg rendelni.

(#27) TESCO-Zsömle válasza Dyno (#2) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Aláírom!

Nálam a tápba 1000-et sem pörög a 140-es venti, ami 1300-on bírna 16db-el.

Jelenleg ez a konfig leghangosabb eleme, felváltva a HD4870-es gyári ventijével.

Túlharsogja a vinyókat is.

Erről ennyit.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#28) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Árgépet ismerem már jó pár éve :D

Van két különböző TT 120 mm venti, az egyik az a piros gagyi, a másik a narancssárga. mind a kettőn ugyanaz a típusszám. :Y Na ilyenkor mi van?

TT1225 A1225L12S

(#29) VaniliásRönk válasza tome.jr (#28) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Mondom a Tt weboldalán nyomozz...

(#30) Dyno válasza TESCO-Zsömle (#27) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Ezt probáltam itt megmagyarázni, igazából nem érdekel mivan a honlapukon hangosak és kész, decemberben vettem az aquaba egy TT Cyclon-t vagy mit 12centis ventit, ami kiirja a hőfokot meg ilyenek olyan zörgő hangja volt a motorjának hogy az röhely, kicserélték a másiknak is ilyen hangja volt, pedig 1200rpm-en ment csak, de a kártyámnak a 100%-on forduló ventijét is elnyomta, peig az keményen mit egy porszívó, nem hiába járato 50%-on csak, aztán végülis az is vissza vittem, és vettem inkább egy Scythe Kama Kaze White ventit, ezt 1100rp-en járatom alig halani agy, de még 1600rpm-en sincsen motorzaja, csak akkormár süvít rendesen, enm bántam emg nagyon jó kis venti 2,5K volt a cica utcába, a TT meg 2,8K......akkor itt le is lehet vonni a következtetést.Ha házventi akkor AC, feljebb pedig Scythe,Noctua, esetleg Coolink SWIF. :)

(#31) zoo8800

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 200as és 400as tetszik :D

(#32) Maestrohun válasza Loretto (#20) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha olcsó húsok lesznek vágjunk bele. ;]

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#33) Robixxx

Robixxx
(lelkes újonc)

Szép kis darabok :)

(#34) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Majnem azt hittem, hogy ISCG (International Standard Chain Guide mount). :DDD

Amúgy tetszenek a fekete-fehér ventik, a hagyományos feketét nagyon utálom.

[ Szerkesztve ]

(#35) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Thermaltake ISGC-400- formáját már láttam valahol :) Amúgy jók ezekkel a fehér ventikkel...

Milyennapvan?

(#36) daa-raa válasza Maestrohun (#32) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nem lesznek azok. A Tt oldalán van MSRP mindegyikre. A legolcsóbb is $50...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.