Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) old gray

old gray
(PH! addikt)

20euro? :Y Kissé el vannak szállva az árakkal. :U

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#2) gyiku válasza old gray (#1) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

noctua ennyi szokott lenni.

(#3) eXodus

eXodus
(őstag)

Most akkor visszatértek a régi NF-S12-höz +2 apró rész a lapátokon végén és eladják prémium kategóriásként?

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#4) fekeandras

fekeandras
(őstag)

Csak 6 rugó? :(((

akkor inkább egy 800-as Scythe + 8-10 üveg sör... :DDD

(#5) Cs_Laci

Cs_Laci
(senior tag)

Vagy pár magyar N-Glide N-Zero.

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#6) Mr.Csizmás válasza fekeandras (#4) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD

én fokozatmentesen tudom állítani a fordulatot, feszültségszabályozásnak hívják, és ezt egy változtatható ellenállás segítségével érem el ;]

Szerk.: tavaly osztrák 21 EUR-ért vettünk egy láda sört, betétdíjjal együtt ;] :DD

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#7) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nagyon jók a Noctua ventik,proci hütök.Drágák igaz,de megérik az árát...

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#8) old gray válasza fekeandras (#4) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Ott a pont! :)

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#9) mephi666 válasza Mr.Csizmás (#6) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát jah... párforintos poti sokmindenre jó :)

1-2éve folyamatosan penny-be jártam sörért, mert aranyhordó volt 69huf+üveg-ért :) és 4.5% körül volt, tehát nem ilyen 2-3%os ihatatlan kategória :) jó kis sör volt az... szűk pénztárcára szabva... 3 rekesszel lehetne kapni 1 ilyen áráért :DD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#10) eXodus válasza LackoMester (#7) üzenetére

eXodus
(őstag)

Ez nem éri meg.
20Euróból veszek majdnem 2db NF-S12-t, vagy 1-1 NF-S12, NF-P12. Igényeknek megfelelően. (Mindegyik SSO csapágyas, és u.e. MTBF-el)

[ Szerkesztve ]

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#11) forgonati

forgonati
(senior tag)

14 centist mért nem gyártanak ezek? :F Ha lenne nekik, talán még el is gondolkodnák hogy veszek egyet a házamba...

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#12) Mr.Csizmás válasza mephi666 (#9) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Plusban akcióznak mindig a Pittinger/Holsten/Tuborg/Carlsberg és társaival...olyankor kell berámolni :) (otthon virít egy 6-os Carlsberg fólia...)

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#13) mephi666 válasza Mr.Csizmás (#12) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

majd odafigyelek :) 200m-re van tőlünk a plus meg a penny is :) most löwenbrauból vásároltam be madaras teszkóból... 260körül volt a literes... azonnal bepakoltam 2db 6os pakkot :) csak hétvégén az egyik el is fogyott, így már csak 5-6üveg van :(

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#14) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem egy nf-p12-m van és már az is nagyon jól szuperál.kiváncsi lennék ez milyen lehet

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#15) Hulk24

Hulk24
(senior tag)

Szép ára van! Ebből is kipróbálok egyet, hátha leveri az S-Flexet!

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#16) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Necsinájjad má, ennyijé asztali ventit rakok a gép mellé és fogadok, hogy 1-es fokozaton nem lesz hangja sem :D
És lég(y)szállításban is elveri, amúgy a projecten erősen gondolkodom...úgyse volt még összerakott gépem a notin kívül, azt se tudom hol vannak az oldallapok :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#17) gg72

gg72
(PH! addikt)

Itt elég jó árakon vannak Noctua ventik (3ezer körül):
[link]

(#18) 14adam válasza gg72 (#17) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

és nagyon megéri :K

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#19) Male válasza eXodus (#10) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Így van.. ezek meg is érik, de az új 20Euroért... ez tényleg rohadt sok.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#20) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Ennyiből kitelik 2 jó venti és egy pár füldugó. :D

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#21) LGLuke

LGLuke
(őstag)
LOGOUT blog

Nem kell aggódni, amíg újdonság, addig magas az ára, aztán majd leesik. Egyébként tényleg nagynon csendes és megbízható ventilátorokat gyárt a Noctua. Én meg vagyok elégedve velük. Ráadásul itthon általában olcsóbbak (legalábbis a régi modelek), mint Scythe S-Flex.

(#22) Lipton

Lipton
(senior tag)

Ettől a légkavarózástól felkavarodik a hajam. :)

(#23) zed1983 válasza eXodus (#3) üzenetére

zed1983
(őstag)

öhöm.... :K

(#24) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Csudi jó, az újdonság...árával :D

(#25) SteeWe

SteeWe
(fanatikus tag)

A minap kellemeset csalódtam a Noctua-ban. Procihűtőm ventillátora fura zajt adott, nem volt hangos ettől, de engem idegesített. Kb. 2 hónap után múlt hét szerdán írtam a supportnak, hogy vmi nem okés. Válaszelvéleben még rákérdeztek, hogy jól raktam-e fel. Irtam hogy a igen. Erre hétfőn megjött az új venti. Jah és 5 év gyártói gari van rájuk. Azért az igaz hogy drágák :K

(#26) Calibos válasza SteeWe (#25) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Azért mert te azt mondtad hogy valami gáz van cserébe küldtek egy teljesen új ventit?

Ezek nagyon nem ismerik a Magyar viszonyokat és embereket :D

(#27) LGLuke válasza SteeWe (#25) üzenetére

LGLuke
(őstag)
LOGOUT blog

Külföldön más viszonyok vannak. Itthon soxor neked kell bizonygatnod, hogy elromlott, és nem te tettél benne kárt. Más országokban többet ér a vevő szava, na persze, az is nagyon fontos, hogy megtartsák a vásárlókat a kiélezett piaci viszonyok között.

Ettől függetlenül, ha így állnak a dolgokhoz, akkor megérdemelnek egy mezei pirospontot!

(#28) Male válasza Calibos (#26) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Korrekt hozzáállás... de várhatóan tényleg előbb-utóbb majd odaírják, hogy kivéve Magyarország :(

SteeWe: Nem csak a kezdeti kattogás? Nálam több is csinálta, hogy kezdetben fura kattogó hangot adtak, majd pár nap után abbahagták, azóta sincs velük gond... mintha be kellett volna járatni őket :)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#29) SteeWe válasza Calibos (#26) üzenetére

SteeWe
(fanatikus tag)

Pontosan :)) Még azért megkérdezte, hogy feltettem e az "anti vibration strips"-eket. Másrészről tényleg nem stimmelt vmi a ventivel, halk "kattogó" hangot adott.

LGLuke Ezért nem az üzeltbe mentem, így gyorsabbank tűnt az ügyintézés. Jah meg amikor rákérdztem, még amikor vettem, hogy mennyi garit adnak rá. Mondták, ventikre nem adunk garit. Persze akkor már tudtam hogy 5 év gari van rá.

Male "Kattogó" hang volt, de nekem kb. 4 hónap után jött ki. Már elég zavaró volt. Gondotlam megér a próbát. Bejött, azóta újra csend honol..

[ Szerkesztve ]

(#30) Calibos válasza Male (#28) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Inkább előbb mint utóbb :D
ezeknek a Noctuáknak jó felszereltsége!

SteeWe
melyik üzletbe mondták hogy ventikre nem adnak garit?

[ Szerkesztve ]

(#31) Ricco_hun válasza SteeWe (#25) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

Most tényleg ilyen létezik? Ne vicceljetek má'. Látatlanba, egy oda-vissza e-mail váltás alapján küldenek egy zsír új ventit? És ha az én Noctua ventimnek semmi baja, csak írok a supportnak, hogy "jajj, olyan fura hangot ad ki" és küldenek mégegyet? Akkor én voltam hujekocsog (vagy csak magyarosan leleményes) vagy a Noctua naiv?

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#32) SteeWe válasza Calibos (#30) üzenetére

SteeWe
(fanatikus tag)

Ahogy emléxem megkérdeztem hogy garilevél nem jár hozzá. Erre mondták procihűtőkre nem adnak gari. Így csak a számlát kaptam. Egyébként IDC-szeged.

(#33) igi válasza Lipton (#22) üzenetére

igi
(fanatikus tag)

Azt hittem, csak az én csőrömet piszkálja :U :D

this is the beginning of a beautiful friendship

(#34) waverider válasza gyiku (#2) üzenetére

waverider
(senior tag)

nem, kb. 10 EUR szokott lenni. tesztet kérünk! :R

[ Szerkesztve ]

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#35) D1Rect válasza waverider (#34) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez még Noctuához képest is drága. :(

Milyennapvan?

(#36) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Anyám 20júró..... :Y inkább AC.....

(#37) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

egyszer küldtem egy e-mailt, hogy mi lenne ha csinálnának normális színű ventilátort... válasz az volt, hogy ilyen színű, ettől noctua... hát mondom akkor rohadjon meg raktáron...

(#38) D1Rect válasza Egzee (#37) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

lol :DDD
mod:de legalább válaszoltak :)

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#39) Dyno válasza Egzee (#37) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Nem tudom sokakkal ellentétben nekem kimondottan tetszik a színe.

(#40) Komplikato válasza Egzee (#37) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Akkor marad az Enermax Everest-je, az legalább átlátszó. ;]

Close the World ..... Open the Next!

(#41) daa-raa válasza Egzee (#37) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Kb olyan volt a kérésed, mintha írtál volna a Ferrarinak, hogy inkább neonzöldek legyenek a F1-es autóik... Ez a színösszeállítás hozzátartozik a Noctua image-éhez, ahogy a Ferrarihoz a vörös (vagy ha úgy jobban tetszik tűzpiros). Egyébként meg elég széles a választék a piacon, szóval valamelyik gyártónál biztosan megtalálod a neked tetsző színű ventilátorokat. Zárt házban meg egyébként is kit érdekel? Csak ne világítson.

Si vis pacem, para bellum.

(#42) Egzee válasza daa-raa (#41) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

megtaláltam én! azonos árban áttetsző kéken világító potis min800 max 1600 scythe venti... teljesen jó!

(#43) Dyno válasza Egzee (#42) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Jó kis hűtő, még fullfordulaton is csak as zélzaj a nagy, de nincs morgó motor hang, nekem egy fehér ledes van 12centis. január óta használom egyenlőre nagyon emgvagyok vele elégedve, 2,8K volt a cica utcába.

(#44) Egzee válasza Dyno (#43) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

nekem anno 4 ropi volt a computermode-ban... csak ott lehetett kapni, 1600-on tényleg csak szélzaj van!!! :K Ha felrakom 1600RPM-re 4850CF tuningolva 75°C load! Nekem megvan már vagy 1,5 éve...

[ Szerkesztve ]

(#45) LGLuke válasza daa-raa (#41) üzenetére

LGLuke
(őstag)
LOGOUT blog

Én is így látom. Igazából a színösszeállításától lesz egyedi. Egyébként ventinél tényleg a legfontosabb szempont a zajszint, valamint az élettartam, nah meg természetesen a szállított levegő mennyisége.

Nyílván, aki dizájnra megy, mert nagy modder király, az meg ne csodálkozzon, ha nem a leghalkabb gépet pakolja össze, mert a legcsicsásabb nem azonos a leghalkabbal.

(#46) Egzee válasza LGLuke (#45) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Jól rád lehetne cáfolni... A modderek nagy része allergiás a nagy hangra... Én is, de milliomos meg nem vagyok és mindannyian tudjuk, hogy nem a hangerőtől fut jobban a játék... Amennyire tehettem vettem halk hűtést, többre már sajna nem futja, mint például 2db AC Twin Turbora, mikor processzort kéne cserélnem...

(#47) LGLuke válasza Egzee (#46) üzenetére

LGLuke
(őstag)
LOGOUT blog

Nem cáfoltál rám, mert a legnagyobb márkák legjobb típusai egyikesem a dizájnról híres. Se a Noctua nem a ledes ventilátorairól nevezetes, se a Scythe. Ezen kívűl sorolhatnánk a többit is. Nyílván van halk és minőségi ledes dizájn venti, de nem a legjobb. A leghalkabb, legnevesebb darabok egyike sem a kinézete alapján lett nevezetes.

(#48) tomi_mod

tomi_mod
(senior tag)
LOGOUT blog

Tény, hogy van különbség venti és venti között, mert saját magam is tapasztaltam, azonos fordulatú, olcsóbb/drágább közül a drágábbal jártam jobban mert sokkal halkabban üzemelt...
Ettől függetlenül véleményem szerint a ventikiképzés nem sokat javít a légszállításon, legalábbis nem annyit, hogy érdemes legyen ilyen olyan szélkiképzést vagy dombirítást használni a lapátokon, annál inkább befolyásolja a kiadott hangot.
Általános szabály, hogy ami turbulenciát okoz az zajt is okoz, ez pedig az éles élek, sarkok, kiálló bizbaszok...
Szóval nem igazán értrem, hogy miért kell parasztvakítani ilyen olyan lapátokkal, maximum az ívüket kellene változtatni esetleg a számukat, de a lehető legsimább felület és kerekített élek!

Annakideján volt ez a golflabdamintás lapát. Jól nézett ki és olyan frankón meg is volt magyarázva, hogy azért jó a ventilapátra is mert a golflabda is ettől repül messzebbre értelemszerűen csökken a surlódás a levegő és a labda/ventilapát közt.
A golflabda tényleg a gödröktől repül, de a lényeg, hogy a levegő ponthogy turbulenciát okoz a gödrökben ami a labda forgásával az alá kerül így tartva magsan a labdát.

Szóval neves, de olcsóbb venti kis csiszolópapír az éleknek + gumialátét oszt jónapot!

[ Szerkesztve ]

(#49) Egzee válasza tomi_mod (#48) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

nekem is van még 2 golflabdás ventim :) hangtalanok! :)

(#50) Dyno válasza Egzee (#49) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Nekem emg a procimon van ilyen, 1,8K-t pörög, és körülbelül a 12centis Scythe-nek 1100-nél van olyan hangja, de nem nevezném rohadthangosnak.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.