Brutális. Gondolkodtam már valami hasonlón, de biztos, hogy horror ára lesz.
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.
Brutális. Gondolkodtam már valami hasonlón, de biztos, hogy horror ára lesz.

Iszonyatosan BRUTÁLIS ez a BEOSOUNDNYÓC! 
Becsület-Tisztesség-Szeretet
Vissza a jövőbe légdeszka, még a 300SL is illik a háttérbe. 
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Szerintem a vékonysága miatt nem lesznek olyan teltek a hangok.Bár ettől függetlenül tetszik.Kíváncsi vagyok,hogy akksi lesz-e benne.
Az ára meg tuti horror lesz.A zeppelines Ipod Dokkoló is valami 300ezer forintba kerül.Vicc az egész.
Én továbbra is a Logitech Pure-Fi Anywheremre esküszök. Nem túl dizájnos darab,de maximálisan meg vagyok elégedve vele! 
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!
Kegyetlen, meg az ára is lesz vagy 200feletti...
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!
Most nézem, 1435 dollár.

mivel ez is az epöl-ös hypeszarrasejóságok sorába tartozik, biztos lesz vagy 100.000ft....amit a sok idióta epöl buzi meg is fog venni 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

Sokkal több! 

Pont passzol az ikea-s berendezésekhez 
[ Szerkesztve ]
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Az "epölt" meg a Beo-t ne vegyük intenzív tapsikolás mellett egy kalap alá...
DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p
az a 2 tortaalátét mire jó? Ne röhögtessenek már hogy ez hangot ad ki... ha meg kiad az is hasonulhat az ipod hang"minőségéhez" 
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

Vicces, hogy az ipod/iphone fos DAC-ja alá egymás után készülnek a "prémium" kategóriás hangkeltők. Persze nyilvánvaló parasztvakítás az egész, de majd jól mutat néhány amerikai film sznob szereplőjének otthonában, ill. irodájában.
Beginning is easy - Continuing is hard.
Erre mondják, hogy okosabban tetted volna, ha nem szólalsz meg.
DANSZ!!

Hát nekem az ipod saját kompozit kábele teljesen megfelel, hogy rákössem az erősítőmre, pár ezer forint és kompatibilis az összes erősítővel
A polk A7-esek meg elég jól szólnak.
[ Szerkesztve ]
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
Akkor a jelek szerint csak én tartom a B&O-t egy hangminőség terén hulladék cégnek?
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Akkor a jelek szerint csak én tartom a B&O-t egy hangminőség terén hulladék cégnek?
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
1 USD = 1euró alapon 400k kerekítve...nice 
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

Fürdőbe tényleg jó lenne. Van rajta két integrált köntöstartó és még az iPodról is lejátsza a zenét. 
Viccet félretéve, le sem tagadhatná, hogy B&O. Jó ez így ahogy van, a megcélzott szegmens úgysem azon fog rugózni, hogy drááágaaa, meg hogy szaaar. 

Pedig ma már a B&O se sokkal több az epöl-nél.
Ez meg egy vicc. Legfőképp az ára miatt.
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

PH!-szerte ez menő attitűd de IRL nem nagyon. 
twitter: MatrixfanLive
Amúgy biztos nem szól rosszul a cucc (ha nem ipodról, hanem rendes forrásról van meghajtva), de a nem szól rosszul relatív. Nyilván nem éri el egy 400k-s gelenec monitor hangminőségét (és még csak meg sem közelíti). A hangminőséget két dolog csorbítja: a designra költött költségek, és a designból fakadó hangreprodukciós nehézségek.
Ha valakinek 400k-ért a lehető legjobb hangminőség kell, akkor az nem ezt fogja választani. Ha valakinek 400k-ért egy designos apple dokkoló kell, ami még szól is valahogy, annak lehet ez alternatíva.
Amúgy péniszhosszabbítóként sem utolsó, mennyivel egyszerűbb ezt mutogatni a csajnak, mint a 400k-s hifi rendszer paramétereit magyarázni. 
[ Szerkesztve ]
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

aláírásod alapján mondja ezt egy epöl fanboy
![;]](/dl/s/v1.gif)
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一
Azt most tegyük félre, sznob vagyok, de ez a hsz szerintem akkor is hülyeség volt..
DANSZ!!

Örülök, hogy van rajta iPod dokkoló, mert egyébként nem vettem volna meg .

Most már ez lesz a mérce? Lassan már egy Ferrari sem Ferrari ilyen almás dokkolós marhaság nélkül? Mintha nem tudom milyen prémium hangminőség lenne egy ilyen almás ketyerének amihez több 100k-s hangcucc kell. De biztos van rá igény különben nem készülnének ilyen eszközök.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

Ha a minősége és a hangja olyan amilyet elvárunk tölük,akkor az ára is olyan lesz.
Gondolom 100 ezer forintos határt inkább felülröl súrolja majd

A 100 ezer forintos határt ez többszörösen át fogja lépni.