csak a pontosság kedvéért 500 és 1000 watt (amit egyébként nem annyira nehéz elképzelni, főleg hogy kocsiba egy 300W-os mélyláda sem drága 300W-os csipogó meg kb nem tétel, és ha ezeket egyenként összeadják, akkor igen könnyen el lehet érni az 1000W-ot) a lényeg az, hogy a peak power 1000W, vagy az 500W RMS nem egy nagy szám (a szó szoros, és átvitt értelmében sem), ha ez 6 db hangszóróból adódik össze [úgy, mint 10+10=20]
"polírozott alumínium fáziskúp" <- ezen nem tudom, hogy mi a parasztvakítás, tényleg ez van benne, valszeg sok jelentősége nincs (max. dizájn), de ez van benne. sztem jól néz ki [és az tény, hogy ez a kis kúpocska nem mozog együtt a membránnal]
THX meg nem a logitech sara, az csak egy minősítés, a maga kategóriájában kiérdemelte (megvették a hitelesítést, de ehhez azért el kellett érni annak a követelményeit az adott kategóriában), ugyanúgy, ahogy rengeteg Creative hangszóró szettnél is történt
amúgy nem vagyok elfogult: tudom, hogy messze jobb szettek is léteznek, de ár-érték arányban az egyik legjobb (és itt erősen számítanak a dekódolási képességei is), a maga hibáival. átlagos használatra, 5.1-es filmnézésre sztem bőven elégséges, akár nagyszobába is, amíg az ember ~32"-os tévé mellé használja. [ha valakinek otthon fullHD projektora van, akkor amellé dukál valami minőségibb is]
professzionális használatra meg szóba se jöhet, de ez sztem senkiben se merült fel
[ Szerkesztve ]
PH érték: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=.tnm