Nonono, hát miafene. Milyen prémium lap az, amin az egyik hálózati vezérlő nem 10GB/s? Micsoda, hogy csak "sima" 7.1-es hang van rajta? Hát hogy lehet, hogy nem külön kártyára helyezett X-Fi-t adnak hozzá? Vagy akkor már adjanak mellé Xonart.
Milyen prémium alaplap az, amire nem fért el 4 PCIe x16 csatlakozó, legalább 2 teljes x16 sebességű? Így 4db HD4890-nel ki sem lehet használni.
Milyen prémium alaplap az, amire volt pofájuk PS/2 csatlakozóból kettőt is rakni, floppy viszont sehova nem fért?
Milyen prémium lap az, amin nincsenek állító csellentyűk a lapon, meg LCD kijelző, csak bekapcsoló, reset és CMOS clear gombok? Azt is furcsállom, hogy kivezetett feszültségmérőpontok nincsenek.
Hogy képzelik, hogy elém tolnak prémium lapot, vízhűtő csonk nélkül?
LackoMester @ #47: hát, szerintem csak ezeket spórolták ki...
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

Én először olyan eszközt szeretnék látni elfogadható áron (értsd nem gyomorforgató 200K 32GB-ért), ami rendesen tudja hozni is ezt a sebességet.... Arról nem is beszélve, hogy most ahogy számolok, akkor ezzel a lappal pont ott lennék, mint a Gigabyte-ommal, ugyanis csak 2db SATA3 port van rajta, (és 6db SATA2) amivel az elérhető sávszélesség épp megegyezik a jelenlegi ősrégi, elsőszériás X58 lapom 4 extra SATA2 portjára kötött 2-2 winyó raid-be kötésével, és ugyanúgy marad 6 SATA2 portom.... Bravo Asus, tudtok ti valamit....
Nekem ennél még az első verziós P6T Deluxe is szimpatikusabb volt a maga 2 portos SAS vezérlőjével.... 

Akkor meg aztán.... A PCIe-es külön SSD-kkel pedig szerintem jóideig nem fogják ezek a mezei ssd-k felvenni a versenyt.... Azért ott rengeteg feltétel igencsak optimális.... És nincs mese, dedikált port, driver-support, minden ott van.....