Praktica, mint handycam gyártó? Valamiről lemaradtam? 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Praktica, mint handycam gyártó? Valamiről lemaradtam? 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

homevideónak megteszi 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

210g, legyen olcsó és akkor mehet fel a levegőbe modellben.
twitter: MatrixfanLive
Nem vok filmes, de itthon nem nagyon láttam még Praktica márkájú cuccokat a boltok polcain :/ esetleg ez azt jelenti, hogy nem lesz itthon elérhatő?
[ Szerkesztve ]
asd fgh jkl éáű

"vállalat már jó ideje egész komoly kis szortimentet épített ki az elmúlt években"
tessék? 
ez a 240fps jópofa lenne... mondjuk 720pben 
A vér nem válik VAZZE!™

Nekem van egy régi digitális fényképezőm 2.1 megapixeles.
Itthon vettem egy Ofotértba még vagy 6 éve. Régebben láttam ujjabb modelleket is,szoval biztos lehet itthon is kapni.
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Teskóban már nézted? 
I did nothing, the pavement was his enemy!

A 240 fps jó lenne, de egy telefon kijelzőjének a felbontásában semmit se ér.

Praktica? Ez a régi márka, csak valaki megvette? Ez jobb mint a Panasonic HDC-TM700?
Halmi

Érdekes cég a Pentacon/Praktica. Amióta a Schneider Kreuznach tulajdonában van, gyakorlatilag semmi érdemlegeset nem mutattak fel.
Si vis pacem, para bellum.
Ezt a parasztvakítást... jó, hogy 240 fps, de WQVGA felbontásban ez kinek kell? 
Továbbá a Casio-nak van olyan fényképezőgépe, ami képes 1000 FPS sebességgel is rögzíteni videót ilyen felbontásban.
[ Szerkesztve ]
"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________

Közelében sincs a Panának. Ez is bazári bóvli.
www.youtube.com/molnarmate