Hmm... Sima stock memók. De akkor minek rá borda???? Magyarázza el nekem valaki lécci.
[ Szerkesztve ]
(#1) rootkiller
Hmm... Sima stock memók. De akkor minek rá borda???? Magyarázza el nekem valaki lécci.
[ Szerkesztve ]

Igen.Ram.Meg működik is.Örülünk. 
* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...

Hát azért, hogy nézzen is ki valahogyan az a memóriamodul. Csupaszon túl puritán lenne, nem keltené minőségi cucc benyomását.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
Leden occó! 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Picit cípőszen? 
Picit cípőszen? 
Szerintem nem lesznek ezek olyan rosszak. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Biztos nem lesznek rosszak, majd lesz ez még jobb is.

Olyan Black Dragonos érzésem van igaz ez nem világít.
ebből is max. 6GB-os szett van. miért nincs 3x4GB-os? ddr2-ből lehet kapni (jó drágán), de ddr3-ból, ami elvileg az utód, még nem.
és még mielőtt kérdezné valaki, hogy minek 12GB memória... kérdezném tőle, hogy melyik az az alkalmazás, ami megsértődik, ha túl sok memória van a gépben? különösen, ha i7-ről van szó, amiben akad némi erő.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Hát, ha olyan szinten lesznek, mint a PQI pendrive-ok, akkor köszi, nem kérek belőlük, még ingyen sem. 
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.
Szerintem most mindenki az i7-el foglalkozik, ezért a sok 3X2GB-os TC kit mindenkitől.
Amúgy már vannak 4X3GB-os kitek, PQI-nek nem, de ilyet tényleg még ingyen se. Crucial pl.
[ Szerkesztve ]
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

Nem is értem mi terhelne le 3*2GB-ot!!! Kérem valaki homályosítson fel!!! 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/
photoshop, nagyméretű adatbázisok, matematikai modellezés sok adattal, és még sorolhatnám.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Ehh, az enyem is bekrepalt...
Bar ajandek volt a monitoromhoz, pqi-ert nem adnak ki penzt... 
alba gu brath
Ehh, az enyem is bekrepalt...
Bar ajandek volt a monitoromhoz, pqi-ert nem adnak ki penzt... 
alba gu brath
rohadt jól néz ki.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

No csak egy átlagfelhasználónak tök felesleges.
Net játék..... 2GB ramomat soha nem tudtam levinni 0-Ra!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Bizony, nekem is tetszik!
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

Harmatgyenge szériája elég sok gyártónak van, max vannak annyira taktikusak, hogy nem saját néven forgalmazzák. Hát ők ezek szerint most nem voltak.
PQI-ról annyit egyébként, hogy pár év szerviztapasztalata alapján azt kell mondanom, hogy a legstabilabb RAM-okat szállítja, általában soha semmilyen gond nincs velük, ellentétben például Samsunggal, de akár még Corsair-rel is.
Használok már három éve egy 2GB-s PQI pendrive-ot is, a kék fémborításút, semmi gondom nem volt vele soha. Megjegyzem, senki másnak sem, akinek eladtam egyet. Soha nem jött vissza egy se gariba.
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
(#23) rootkiller válasza Neovenator (#22) üzenetére
Nálam van a fiókba egy 512es DDR400as rossz PQI ram.