Azt hihetné az ember, hogy ez valami anfetamin/metanfetamin reklám 
Amúgy ügyes dolog..
Sony Vaio, Toshiba Folio 100

Azt hihetné az ember, hogy ez valami anfetamin/metanfetamin reklám 
Amúgy ügyes dolog..
Sony Vaio, Toshiba Folio 100
Ja valóban jó cucc, de már van ilyen, igaz csak szifonhoz egyelőre, ha nem lesz túl drága érdemes beruházni egyre.
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\
Azért ágyaztam be a videót. Nagyon üt. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

hasznos cucc ! sokszor jól jönne !
Xbox360 Gamertag: Sz7CSA3A

Hát nem tom, én inkább mindig ellenőrzöm az akksi szintjét, ha úgy indulok hogy szükség van rá.
Valszeg nem hordanám magammal a plusz szerkezetet, na meg a töltendő cucc adatkábelét....
[ Szerkesztve ]
Ha valaki akar olcsóbban venni: [link]
(#7) Depression
Nekem az utolsó 3 mobilom egyike sem volt képes lemerült állapotban töltést felvenni sima usb csatlakozóról, vagy valami ilyesmi. Lényeg, hogy kevés volt neki.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Végre egy értelmes dolog 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

valami 1500+áfáért vettem talán egy éve az expertben egy 1500mah 5v ugyanilyen cucot, olcsón kiszórtak egy pár darabot, maradékot.... mert a kutya se vitte.
néha jól jön, rácsapom pl a nintendo ds-t ha éppen az az ágyban merül, amúgy meg inkább porosodik.

Fillérekért lehet kapni solar töltöket,csak sajnos nem nálunk.
Én pont ma vettem egyet.
[link]
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Hihetetlen, hogy mindent iPhone-nal reklámoznak.
Nem lenne egyszerűbb úgy csinálni, hogy egy MP3 lejátszószerű tárgyat mutogatnak a reklámban?
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Szintén, inkább töltök gyakrabban (mondjuk 5 év helyett csak 4-et bír az akksi, nagy ügy) de biztos nem hurcolnék magammal még egy plusz nehezéket. Persze akik gyakran és hosszú ideig vannak távol elektromos hálózattól, azoknak jól jöhet.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

Hát a reklámban a csávó nem hiszem hogy túl távol lenne bármilyen elektromos hálózattól, aki meg a hegyekbe megy, az nem hiszem hogy zenehallgatással fogja lemeríteni a készüléket...
[ Szerkesztve ]

Remélem ki tart neki az a négy csík, amíg kinyit az éjjeli-melegedő 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Jó kis szerkezet, sokszor jól jönne 
A sokat zabáló "okos" telefonokhoz jól jöhet... 
Ha ígérsz valamit,és szó nélkül eltűnsz,maradj is ott,én nem felejtek...

En hasonlot hasznalok ami kisebb (90x40x10 es 1150mA), Duracell, de mar sokszor kisegitett. 
Melohelyen zsebben elfe a telo mellett es meg a fonok sem veszi eszre. 
[ Szerkesztve ]
Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy amikor e-mailben elküldte a fényképét, felismerte az antivirus...
Okostelefonos geocachinghez jól jön egy ilyen.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

Nem tűnik túl hatékonynak, miután rádugta torzabb lett a zene
hehehe
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)
LOL
ezen besírtam... 
Használt laptop akku még jó celláiból és egy 7805 és egy USB házasságából csináltam ilyet. Kb. 300Ft volt az anyagköltség. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

nekem a kurblis jobban tetszett 
szerk : bár azért iPhone-t kurblival tölteni olyan lenne, mint a Ferrari-n a berúgókar 
[ Szerkesztve ]
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. /Kung Fu-Ce/

Éljen feltalálták a ceruzaelemet! ![;]](/dl/s/v1.gif)
||| | || ||||| | ||| ||

Legalább 5000mAh-s kell. Tapasztalat.

veho pebble a válasz, 5000MAh, egy iP4 is vagy 3X fullra tölthető vele, az ára az ebay oldalakon ennek a töredéke és nem mellesleg kissebb mint egy nagyobb méretű okostelefon
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
akkor inkább ez a modell a VEHO-tól: Pebble Pro Portable Battery pack. 13200 mAh. 
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!