Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) adokveszekBP

adokveszekBP
(fanatikus tag)

Azt hihetné az ember, hogy ez valami anfetamin/metanfetamin reklám :DDD

Amúgy ügyes dolog..

Sony Vaio, Toshiba Folio 100

(#2) KaiotEch válasza adokveszekBP (#1) üzenetére

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja valóban jó cucc, de már van ilyen, igaz csak szifonhoz egyelőre, ha nem lesz túl drága érdemes beruházni egyre.

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#3) Abu85 válasza adokveszekBP (#1) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért ágyaztam be a videót. Nagyon üt. ;]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#4) Sz7Cs

Sz7Cs
(kvázi-tag)

hasznos cucc ! sokszor jól jönne !

Xbox360 Gamertag: Sz7CSA3A

(#5) Runo

Runo
(őstag)

Hát nem tom, én inkább mindig ellenőrzöm az akksi szintjét, ha úgy indulok hogy szükség van rá.
Valszeg nem hordanám magammal a plusz szerkezetet, na meg a töltendő cucc adatkábelét....

[ Szerkesztve ]

(#6) makraipeter1

makraipeter1
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ha valaki akar olcsóbban venni: [link]

(#7) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem az utolsó 3 mobilom egyike sem volt képes lemerült állapotban töltést felvenni sima usb csatlakozóról, vagy valami ilyesmi. Lényeg, hogy kevés volt neki.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#8) zazahoho

zazahoho
(őstag)

Végre egy értelmes dolog :K

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#9) g@bo

g@bo
(PH! kedvence)

valami 1500+áfáért vettem talán egy éve az expertben egy 1500mah 5v ugyanilyen cucot, olcsón kiszórtak egy pár darabot, maradékot.... mert a kutya se vitte.

néha jól jön, rácsapom pl a nintendo ds-t ha éppen az az ágyban merül, amúgy meg inkább porosodik.

(#10) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Fillérekért lehet kapni solar töltöket,csak sajnos nem nálunk.
Én pont ma vettem egyet.
[link]

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#11) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Hihetetlen, hogy mindent iPhone-nal reklámoznak.
Nem lenne egyszerűbb úgy csinálni, hogy egy MP3 lejátszószerű tárgyat mutogatnak a reklámban?

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#12) Archer válasza Runo (#5) üzenetére

Archer
(őstag)

Szintén, inkább töltök gyakrabban (mondjuk 5 év helyett csak 4-et bír az akksi, nagy ügy) de biztos nem hurcolnék magammal még egy plusz nehezéket. Persze akik gyakran és hosszú ideig vannak távol elektromos hálózattól, azoknak jól jöhet.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#13) Runo válasza Archer (#12) üzenetére

Runo
(őstag)

Hát a reklámban a csávó nem hiszem hogy túl távol lenne bármilyen elektromos hálózattól, aki meg a hegyekbe megy, az nem hiszem hogy zenehallgatással fogja lemeríteni a készüléket...

[ Szerkesztve ]

(#14) Duracellm... válasza Runo (#13) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Remélem ki tart neki az a négy csík, amíg kinyit az éjjeli-melegedő :DDD

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#15) CoDWaW07

CoDWaW07
(senior tag)

Jó kis szerkezet, sokszor jól jönne :K

(#16) Kronos3000

Kronos3000
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

A sokat zabáló "okos" telefonokhoz jól jöhet... :C

Ha ígérsz valamit,és szó nélkül eltűnsz,maradj is ott,én nem felejtek...

(#17) Rollee

Rollee
(fanatikus tag)

En hasonlot hasznalok ami kisebb (90x40x10 es 1150mA), Duracell, de mar sokszor kisegitett. :K
Melohelyen zsebben elfe a telo mellett es meg a fonok sem veszi eszre. :D

[ Szerkesztve ]

Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy amikor e-mailben elküldte a fényképét, felismerte az antivirus...

(#18) róland

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Okostelefonos geocachinghez jól jön egy ilyen.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#19) vanhalen

vanhalen
(senior tag)

Nem tűnik túl hatékonynak, miután rádugta torzabb lett a zene :DDD hehehe

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#20) Skecher válasza Duracellm... (#14) üzenetére

Skecher
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

LOL :DD ezen besírtam... :DDD

(#21) CPT.Pirk

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Használt laptop akku még jó celláiból és egy 7805 és egy USB házasságából csináltam ilyet. Kb. 300Ft volt az anyagköltség. ;]

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#22) bit_vector

bit_vector
(tag)

nekem a kurblis jobban tetszett :)

szerk : bár azért iPhone-t kurblival tölteni olyan lenne, mint a Ferrari-n a berúgókar :DDD

[ Szerkesztve ]

Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. /Kung Fu-Ce/

(#23) KRi2

KRi2
(tag)

Éljen feltalálták a ceruzaelemet! ;]

||| | || ||||| | ||| ||

(#24) kundocsoki

kundocsoki
(újonc)

Legalább 5000mAh-s kell. Tapasztalat.

(#25) waverider válasza kundocsoki (#24) üzenetére

waverider
(senior tag)

veho pebble a válasz, 5000MAh, egy iP4 is vagy 3X fullra tölthető vele, az ára az ebay oldalakon ennek a töredéke és nem mellesleg kissebb mint egy nagyobb méretű okostelefon

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#26) róland válasza waverider (#25) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor inkább ez a modell a VEHO-tól: Pebble Pro Portable Battery pack. 13200 mAh. :D

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.