Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

GTX160 egész tetszetős lehet közepes notikba. Durvább noti VGA-knak továbbra se látom értelmét.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#2) oPalRx7

oPalRx7
(tag)
LOGOUT blog

Már nem azér a 7 krajcárér, de eddig még köszönőviszonyba voltak a mobil és az asztali GPU-k ha az elnevezésekről volt szó.

de basszus. egy 260M ami kb semmi hasonlóságot se mutat a gtx260ra, illetve a 280M a gtx280ra?

oké a g92 jó, persze, de ne így nevezzék már el, mert ez szándékos megtévesztés notik között. ("hehe vettem egy 280M notit, és ez majd jobb lesz a te gtx260 (216SP) kártyádnál")
(persze, g200 esélytelen hogy notiba kerüljön jelenlegi állapotában, de akkor ne úgy nevezzék, mintha...)

(#3) divrapier válasza oPalRx7 (#2) üzenetére

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

Nekem is egybol ez szurta a szemem. Ez mar tenyleg kezd sok lenni.
Ennyi erovel hd4870x4-nek is hivhatnak.

GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

(#4) kagyula

kagyula
(fanatikus tag)

Nem úgy volt hogy nincs tovább Hybrid SLI?

Legyen minden, sokszor.

(#5) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szal ezeknek semmi köze nincs az "új" GT2xx-as chipekhez. :(
Még mindig a G92 vel operálnak csak kissebb csíkon.
Mindegy legyen ez is minnél kisebb hogy kevesebbet fogyassszon. :C

[ Szerkesztve ]

Family Guy Online - Closed Beta

(#6) Abu85 válasza kagyula (#4) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tovább nem fejlesztik, de a notinál az eddigi fejlesztéseket hasznosítják. Ott előny az eljárás.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#7) zed1983 válasza divrapier (#3) üzenetére

zed1983
(őstag)

Ez az Nv, aztán lehet 2-3 hónap múlva megint mindennek új neve lesz....

(#8) antikomcsi válasza kagyula (#4) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Egésszen addig lesz, míg vistát használsz, és hozzá megfelelő vga-t. ;]

Mivel az MS legjobb tudomásom szerint már a win7-től kezdve nem szándékozik támogatni a technológiát, sem nv, sem ati oldalon (szerintem sajnálatos módon), így szerintem egyik gyártó sem fog pénzt ölni a további fejlesztésekbe.

Ezért mondhatni, hogy a jövőben nem lesz.

Más:

Viszont szerintem a hírben szereplő "leggyengébb" megoldás is tökéletes lehet egy notiba, és talán nincs igazam, de én úgy vélem, hogy 128-256 mega ram társításával egy ilyen, megváltás lenne sok intel, vagy sys igp-vel szerelt lapitopi gazdájának.

Anyósék most vettek egy zsír új notit, valami sys "vga"-val, siralmas, a google földet nem tudja rendesen futtatni. :(

(#9) kagyula válasza antikomcsi (#8) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Pedig a kezdeményezés jó volt, remélem kitalálnak valamit helyette, pl hogy az 1000X stream prociból 2D-s feladatokkor csak 30 működjön...

Legyen minden, sokszor.

(#10) X Factor válasza kagyula (#9) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

2d.s feladatnál nem dolgoznak a stream procik.

(L) Atiradeonika (L)

(#11) kagyula válasza X Factor (#10) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

:B De azért érted hogy hogy értem.
Nem akarom (nem is tudnám) kitalálni a vga gyártók helyett, de ez már édeskevésnek érzem hogy visszavesszük a MHz-eket...

Legyen minden, sokszor.

(#12) bteebi

bteebi
(senior tag)

Mondjuk megadhatták volna, hogy mennyit fogyasztanak... :U Amúgy én nem látom értelmét az ekkora teljesítményű mobil videokártyák létének. Meg mihez kell 1 giga RAM rájuk? A Krájziszhoz, vagy a 2560×1600-as felbontáshoz? Vagy csak simán túl sok memóriachip van raktáron??? ;] :( A hybrid SLI amúgy jó dolog (lenne), de azzal együtt se látom értelmét ezeknek a kártyáknak.

Te is fiam, Bluetooth?

(#13) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Egész pofásak ezek.
Játékra is kiválóak akár.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#14) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Ezeket a csodajó mobil-vga-kat a föld mely pontján lehet kapni? Heti szinten jelennek meg az übersirály mobil-vga-k, de mégis az MSI-s 9600GT-nél jobbat nem nagyon láttam a magyar noti-piacon.
Vagy vak vagyok?

(#15) Puma K válasza Devid_81 (#13) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

:K

Továbbá tudom hogy notin nem érdemes játszani, na de azért ha egy kis COD4-5, HL2-re fájna a fogunk akkor nem lesz gond talán közepes grafikán :B

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#16) enamessias válasza bteebi (#12) üzenetére

enamessias
(fanatikus tag)

GTA4 kisebb felbontáson is megeszi azt az 1GB-ot!
Nekem a notiban 8600GT 512 DDR2 van, ezzel a karival a legtöbb játékot nem tudom nativ (1680x1050) felbontáson tolni! Én speciel nagyon várok egy használhato MXM2-es kártyát, mert a most elérhetö 9600m GT inkompatibilis a gépmmel.

A számítógépem nem öreg, csak klaszikus.

(#17) Abu85 válasza littlelion21 (#14) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Magyar piacon nem nagyon foglalkoznak a fél millás notikkal. :) Há evvan.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#18) bteebi válasza enamessias (#16) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Ez a GTA-s dolog érdekes és meglepő :Y. De ettől függetlenül továbbra is fenntartom azt a makacs véleményemet, hogy a laptop nem játékra való :D, hanem elsősorban munkára.

[ Szerkesztve ]

Te is fiam, Bluetooth?

(#19) enamessias válasza bteebi (#18) üzenetére

enamessias
(fanatikus tag)

Fenntartod a véleményed, mert nem utazol sokat! Elég macerás egy asztali gépet + monitort + egyebeket folyton cipelni, még kocsiban is, nem beszélve a repülögépen!!! Igy csak összecsukom és mehetek is. Ráadásul kézipogyászként felviszem a gépre, igy nem terheli a böröndöt, amit lemérnek. Igy bárhova utazok tudok netezni, filmet nézni, játszani.

A számítógépem nem öreg, csak klaszikus.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.