Jó előjel, hogy az E3-ra viszik a Dózert a Computex helyett. 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Jó előjel, hogy az E3-ra viszik a Dózert a Computex helyett. 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
(#2) Mr.Csizmás
már csak egy ártáblázat kellene 
#3 ja 
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
(#3) tiborandras válasza Mr.Csizmás (#2) üzenetére
kiegeszitve teljesitmeny adatokkal 
4 sale http://tiny.cc/aprok
Várjuk, várjuk. 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

De miért pont június mikor "mindenki" a nyaralásra készül, illetve bevásárolt már a Szandiból.
Ez akkorát fog ütni, hogy sikítva dobod el a Szandit.
Ja de szerintem az árát meglátva sikítva keresi meg az eldobott szandit
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

Ha nagyot üt, akkor 1000 USD lesz a csúcs földmunkagép ára.
Várjuk szeretettel az AMD újdonságait!

Nagyon várós 
i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black

Úgy legyen,AMEN! 
--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--
akkor mehet a visszaszámlálás.
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...
Alig használt szandimat tolólapos traktorra cserélném.
Akkor majd lesz egy két ilyen hírdetés.
AMD smarter choice.
(#13) Ł-IceRocK-Ł válasza TESCO-Zsömle (#6) üzenetére
Akkor nem állok elé, még a végén kiütne. 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
Kétlem, hogy az AMD árversenyt kezdene az Intellel szemben, de az ár/értékre oda fognak figyelni. Senki sem jár rosszul egyikkel se. Már az SB is baráti áron van.

Már Januárban készen volt csak nem találtak megfelelő dobozt így bevágták a raktárba és most talált rá a takarítónő.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

reméljük hogy dózerolni fog!!!!

Remélem januárra picit elérhetőbb lesz az ára is...és akkor arra lesz gépcsere... 
[ Szerkesztve ]
Gut...besser....tróger. :)

Na, egyre jobban várom. 
És remélem lesz jó választás az ilyen csóróknak is, mint én 
[ Szerkesztve ]
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
"Arról egyelőre semmilyen információ nincsen, hogy a LucidLogix Virtu megoldásához hasonlóan, energiatakarékossági okokból a nagyobb Radeon kártyák lekapcsolását támogatni fogja-e a platform."
Abu azt mondta lesz. Remélem igaza lesz. Ezt megvárom.
Az FM1 vagy az AM3+ fog tovább "élni"?
Mi lesz a terv? FM1-be Bull alapú procikat vagy nyugodtan vehetek AM3+-os lapot?

Ez itt a kérdés. Am3+ vagy FM1?
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
A második generációs Fusion már Bull alapú lesz. Én annak szavaznék hosszabb életet, amelyiknek több a lába... De egyébként lesz még AM4 is, ha minden igaz.
Szerintem úgy lesz ez, mint a VGA-kkal. Ahogy a fusion generációról generációra erősödik, úgy tűnnek el a CPU-k alsó régiói is.

Most nyilván nagyon sokan le fogják cserélni az AM3-mas lapjukat AM3+-ra, és akkor jövőre meg vehetnek megint valami újat? Ez nem lenne valami szép. Ezt csak nem játsszák meg.
Engem nem tudom miért, soha nem foglalkoztatott ez a lekapcsolós energiagazdálkodásos, de ha kell tele van energiával sztori érdekelne a legjobban. Most először van, hogy várok és már fél éve nem vettem semmit emiatt.
M-ATX-es kicsi gép nagy erővel (FT-03-ban tetszene a legjobban), vagy maradjak ATX méretnél, ezt lenne jó tudni.
(Na jó Öcsémnek összedobtunk egy Sandy-t de még csak lázba se hozott)

Csak szóljátok hogy hol lehet Sandykat találni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Egy sebet be lehet kötözni, egy törött csontot sínbe lehet rakni, de ha nem törődnek az emberrel, azt nem lehet utólag helyre hozni. Laurell Kaye Hamilton
AM3+: CPU-k
FM1: APU-k
Egymás mellett fognak élni, vagy pedig kiadnak egy új tokozást.
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

sok a jó hír
remélem karácsony előtt azért ideér már húsvét is elmúlt 
és reméljük stabil lesz elsőre nem úgy mint az SB 2 hibájával (sata meg a gyenge soket)
Üdv:Tony
Találtam egy két logó tervezetet a világhálón,kreatív kollégáktól.

[ Szerkesztve ]
AMD smarter choice.

Akkor FM1 a nyerő.
Egy 6670 cf elég komoly már. [link] már ha ezt vesszük alapul.
Persze a lekapcsolós történet érdekel engem is.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
az FM1 számomra olyan, mint egy női autó
nem tudom miért, de a kevesebb mint 940 láb nekem nem tetszik....
tény, hogy amit felvonultat az elég izmost lesz de
VÁRJUK KÍVÁNCSIAN 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

Ez nagyot üt már most:
"említett megoldásokat kikanázó szoftverről"
Biztos bonyolult egy mai szövegszerkesztő használata, ahol van helyesírás ellenőrzés, de szerintem minimum kifizetődő. 
Öreg vagyok. 

Nem vagyok ellendrukker, de azért várjuk ki a végét.
És ha valóban akkorát üt, akkor az ára is akkorát fog ütni.

Addigra már kijönnek az új rev.-ek is! 
Alléz Olympique de Marseille!

AM4, DDR4-el... na az lesz hosszúéletű
Itt most nem a lekapcsolós buliról van szó, pusztán teljesítményről.
Az APU-kat bizonyos szintig behatárolja, hogy a GPU és CPU közös TDP-ből gazdálkodik. Efölött a szint fölött marad a CPU+VGA. Ez alá a szint alá nem éri meg az utóbi megoldást gyártani, mert a hatásfoka messze nem olyan jó. Így, valszeg lesz egy kis átfedési zóna, de ahogy nő az APU-k max teljesítménye, úgy lesz egyre kevesebb CPU és VGA. Nem lesz rájuk szükség.
És mivel a gyártott mennyiség csökken, így az ár növekedni fog. Erre írtam ezt:
4870 X2 - 550$
5970 - 599$
6990 - 699$
És ezt az alatta levő megoldások szépen le is követik...

Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem árazás szempontjából nem tetszik hogy a dozer nevénél szerepel az FX kifejezés. Az mindig drága szokott lenni... Meg ha jövőre jön a dozer már integrált gpu-val nyilván a másik foglalatba akkor mi lesz ezzel a foglalattal? 22 nanora nem hiszem hogy át tudnak váltani akkorra akkor meg max magasabb órajelek lesznek mint a phenomnál? Jó kárdés. A Liano-nál meg tetszik hogy hibrid crossfire meg tutira minden össze lesz szervezve szoftverileg de maga a proci rész kevésnek hangzik.
www.nokiaprogramok.hu

Nekem is elsőre ez ugrik be az FX-ekről... túlárazott 
Másrészt túl nagy a csönd körülötte, ilyenkor már rég kellene, hogy szálingózzanak a teljesítmény adatok egyes forrásokból.
Csak remélem nem lesz ebből a nagy hype-ból meg elvárásból orbitális pofára esés...
Fan of 2nd order harmonics since 2010
Mivel piaci verseny van, az AMD csakis az Intelhez képest árazhatja be a procit teljesítményarányosan, mert ha lassabb és drágább a Sandy-nél, akkor a kutya sem fogja megvenni a néhány fanatikuson kívült. Ha viszont sokkal jobb a Sandy-nél, akkor tuti drágább is lesz.
No akkor most mennyire szurkoljunk a mindent verő teljesítményhez? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyébként most már csak egy kövér hónapot kell várnunk, míg lehull a lepel és meglátjuk a meztelen igazságot! 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

Azért a Phenom I és Phenom II között nem csupán órajel különbség van...
Alléz Olympique de Marseille!
Legyen sokkal jobb a Sandy-nél! És ettől essen a Sandy ára
De messze van még június...
"I see the diamonds, but you only see the rock"
"No akkor most mennyire szurkoljunk a mindent verő teljesítményhez? " Nagyon, mert csak akkor lesznek komolyabb áresések.
New world...old thinking...IBM T60;)

Engem az erdekelne, valaki hallott e rolla, h van arra valami esely, h mondjuk a macbook ba Llano proci keruljon?
Vagy teljeseggel kizart egy Apple + AMD ( CPU reszen, mert mar van ati val szerelt macbbok ) " szovetseg " ?
LG O2X ( v20q ) ...... HTC Flyer ( ICS ) BATTLETAG: bero#2531

Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem gyanús hogy utóbbi napokban elég nagyokat estek az árak mindkét oldalon, intel pedig nem nagyon szokott önszántából árat csökkenteni, max hogy megszivassa az amd-t
De lehet hogy tartanak a bulldózertől kicsit, és azt akarják hogy minél több S(z)andy-t vigyen a jónép addig is.
Komolyabb áresések meg attól tartok idén még nem lesznek, az újdonság varázsa biztos látszani fog az árcédulákon egy darabig, főleg ha még jó is lesz..
[ Szerkesztve ]
No Comment

nekem mind1 milyen lesz a bull, FM1-et veszek úgyis
Forintban vagy USD-ban estek az árak?
csak azért, mert sokat gyengült az usd...
várós nagyon! 
Árakra kíváncsi leszek. 
A nagy dózerolás közepette megjelent a 3.7 GHz-es Penom II X4 980 BE proci. Ha pedig ez eljutott ilyen magasra, akkor a Bulldozertől még magasabb órajeleket lehetne várni, nem igaz?
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
"Arról egyelőre semmilyen információ nincsen, hogy a LucidLogix Virtu megoldásához hasonlóan, energiatakarékossági okokból a nagyobb Radeon kártyák lekapcsolását támogatni fogja-e a platform."
Elég alapvető elvárás.
Dchard

A "P4" is eljutott 3.2 Ghz-ig, mégis volt Core2 ami 1.6 GHz-en ment gyárilag
no offense
EAT, SLEEP, JDM.