Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) lujó55

lujó55
(őstag)

Jó a megjelenése, a hangjára azért kiváncsi lennék, mert úgy hallottam a magas hangok jönnek ki jobban. Mindenesetre szép a mosolya, kipróbálnám! Ezek a japán lányok... :DDD

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#2) kulcsarb válasza lujó55 (#1) üzenetére

kulcsarb
(lelkes újonc)

LG nem japán.
szerintem.

(#3) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Ezeknek a cumóknak nincs sok értelme, eléggé vacakok, inkább gyűjtögessen
az ember vami jobb cumóra, annyit bőven nem érnek, amennyibe kerülnek :(

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#4) Spancho

Spancho
(tag)

Nem rossz cumó ,de ennyiért szerintem bőven van választék.
A csaj meg nem valami nagy szám eléggé lángosképű :D

(#5) Retekegér válasza lujó55 (#1) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Ha már posthunterkedsz, akkor legalább legyél tisztában a dolgokkal: az LG nem japán, hanem koreai.

[ Szerkesztve ]

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#6) &rew válasza Sicilian (#3) üzenetére

&rew
(őstag)

nem szolnak rosszul. nem hifi, de hasznalhato. nekem ebbol egy (joval) kisebb van, de a celnak maximalisan megfelel, ha
1.) kicsi helyfoglalasu
2.) divatos hangzasu (emelt me'lyek, kicsit emelt magasak, de szerencsere allithato)
3.) sokmindent lejatszo (audio cd, mp3 akar usb-rol is, stb)
4.) modern kinezetu (izlesek es pofonok)
5.) esetleg kulso audio-in-es (h radughass discman-t, ipod-ot, akarmit)
zenejatszot akarsz.

ha ezeket kulon-kulon valogatnad ossze, kene tobb lejatszo v egy szamitogep plusz egy ertelmes erosito hangfalakkal v aktiv hangfalak ha nem akarsz erositot.

dodge charger - ford mustang - dodge challenger

(#7) misx

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

A mikrokba akármilyen erősítőt, basszuskiemelést tesznek, a pici hangfalak megteszik a hatásukat. Én is vettem nemrég mini tornyot (akit érdekel, a blogomon megnézheti), az utolsók közül, így jól jártam, mert ez sem szakítja ki a ház oldalát, de azért tűrhetően szól és valamennyire épkézláb hangfalak vannak hozzá. +3CD és kazetta. Hasonló árkategóriában (30k) a mikro hifik a mélyekben elég szegények (többször elintézik a basszus üreget úgy, hogy HÁTUL fúrnak egy kis lyukat). Ezek a félig házimozi rendszerek a beépített mélynyomóval talán talán képesek valamire, de a régi idők hifijeihez/music centereihez közük nincs. Ez van.

Egyébként nekünk van LG 5.1 házimozink is, igaz nem Divx-es, de szerintem lassan 2000 lejátszáson is túl van és hibátlanul üzemel idestova 6 éve.

[ Szerkesztve ]

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#8) talpalavalo válasza &rew (#6) üzenetére

talpalavalo
(senior tag)
LOGOUT blog

Divatos hangzás? :DDD iylet se hallottam még :)

(#9) misx válasza talpalavalo (#8) üzenetére

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Pedig régen is volt. Pl. a diszkómosoly (mély-magas fel, közép le). Igaz ezt állítólag a rossz monitor hangfalak miatt sikerült előállítani, de akkor is divat lett belőle. :DDD

[ Szerkesztve ]

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#10) Silentfrog válasza misx (#9) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Huh már nem divat?
Akkor állitok a kocsi zenén.hogy ne ugy szoljon! :DD

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#11) glutamin válasza lujó55 (#1) üzenetére

glutamin
(őstag)

Suna pozitív! :DDD

Amúgy egész pofás kis doboz.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#12) &rew válasza talpalavalo (#8) üzenetére

&rew
(őstag)

odairtam mit jelent nalam.

dodge charger - ford mustang - dodge challenger

(#13) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Szerintem ízléstelen, egyetlen pozitívum hogy gond nélkül le lehet h@nyni, mert a műanyagot simán belehet a tus alá rakni :DDD

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#14) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Hasonlít a tavalyi modellre. Annak egyébként egész korrekt hangja van, főleg a méretéhez viszonyítva. És mivel még egy "mélynyomó szerűség" is van rajta, mélyeket is tud produkálni. :)

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#15) krystman

krystman
(őstag)

Hát inkább egy régebbi Hi-Fi mint egy ilyen mini hi-fi-nek nevezett valami. Mivel a cikk írója is írta, manapság ezek a cuccok kiszorították a rendes hi-fi-ket. Nem akarok megsérteni senkit sem, de szerintem a mai világ ilyen cuccokkal elment a kommerszebb hangzásfelé.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.