Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Erős hardver sz.r megvalósítással. Sajnos. :(

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#2) kaller1

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Szemtelenül sokat kérnek azért a hulladékért. :)

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#3) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Óborzalom.
Mondjuk nem is értem, hoigy ki akarna olyan Androidos tabletet venni, amin nem Gingerbread fut. Maga a felület is ocsmány és kiábrándító. Arra gondolom esély nincsen, hogy valaha is kapjon frissítést.

Még mindig úgy látom, hogy tabletek terén ezek a gyenge próbálkozások csak az e-junk kategóriát bővítik, másra nem jók. Pénzt adni érte, bah - inkább valami ilyesmi helyette :D

Amúgy nem akarok kötekedni, de a "gombamód ontják magukból" szerintem nem valami csinos dolog, konkrétan úgy szól a kifejezés, hogy "gombamód szaporodnak". No offense, csak egyszerűen nem különösebben szép.

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#4) RazorGTR1 válasza Morden24 (#3) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itt nem lenne gond a betekintési szöggel :D

Egy Superuser.apk-t hegesszenek nekem rá, onnantól megoldom. Nem, mégse. Inkább veszek egy iPad-et :P

Powered by Nvidia Tegra 3 & HTC Sense # You know you are rooted when your battery last longer then your current ROM

(#5) szentkuti11

szentkuti11
(senior tag)
LOGOUT blog

Feléért megvenném :)

(#6) flexxx2

flexxx2
(tag)

Van a point of viewnak egy 7colos jó áras cucca is (kb 40e ft). Azt nem akarjátok letesztelni ( olvasásra használnám, meg játékra) ?

(#7) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Nem valami jol sikerult keszukek es meg draga is...

"There is nothing permanent except change"

(#8) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

90 ezerért nevetséges, bár a kijelzővel és a Market hiányával még valahogy meg is tudnék barátkozni, de a 3-4 órás üzemidő egy vicc, az UMPCm megy ennyit. 20-30 ezerrel kevesebbért még talán sokan gondolkodnának is rajta, így viszont inkább egy használt Tab.

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#9) janes74

janes74
(senior tag)

Ez egy rakás szemét.

O2X CM7,Kang

(#10) Saccco

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igazából nem értem, hogy miért adnak ki ilyen tableteket market nélkül. Gyakorlatilag ki is nyírják a lényegét a dolognak...

- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -

(#11) rep3at válasza Saccco (#10) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Főleg hogy pár 20-30 ezres kínai csodán meg fent van :)

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#12) fezlergabor válasza Saccco (#10) üzenetére

fezlergabor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én azt se értem, hogy tabletet minek adnak ki.. Vagyis azt még értem, mert sokan megveszik.. De azokat már végképp nem értem, hogy minek vesz ilyet valaki... Fél tégla méretű, a zsebben nem fér-el, nem tud többet, mint egy mobil, mégis laptop árban adják őket.. S egy laptopot (akár netbookot is) lényegesen többre, jobban lehet használni ezeknél..

Eladó Palit GTX560 1GB videókártya sok garival - http://bit.ly/JnjEhr

(#13) asddsa

asddsa
(újonc)

johetne mar valami normalis cucc... Pl amiben van infraado, es lehetne taviranyitonak hasznalni... :(

http://tinyurl.com/asddsaapro

(#14) rep3at válasza fezlergabor (#12) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

A laptopnál sokkal könnyebbekk és kisebbek, amellett hogy (általában) az akkujuk jobban bírja.

(#15) Brutális eb

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fail.
Akku idő,nincs market stb.
Megint egy elnagyólt cucc.Szomorú mert volt lehetőség benne.... :N

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#16) Saccco válasza fezlergabor (#12) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor esetleg nézz rá erre.

Nekem egyébként tetszenek a tabletek, szívesen elfogadnék egyet.

Ezt a pov tabletet taperásztam is egyik boltban, persze csak kikapcsolt állapotban. Elég masszív benyomást keltett, de nem adnék érte 100k-t... a felét talán...

(#17) Saccco

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez ránézésre ugyanaz, mint ez a pov és "csak" 53 postával...

(#18) Daffchy

Daffchy
(tag)

Ez így elég ramaty egy készülék... :F
Ezért az árért kaphat az ember Galaxy TAB-ot (jó az nem 10 zoll) vagy első gen. iPad-et is.
Nem hiszem, valaki ezt választaná alternatívaként...

[ Szerkesztve ]

(#19) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondjuk az olvastam neten, hogy ígértek rá honeycombot.

Kíváncsi lennék, hogy az vajon dob majd vmit a teljesítményén..

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#20) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Uhhh.
Akinek normális Tablet kell az:
Apple, Samsung, Motorola, LG, HTC, Asus-tol válaszon azok legjobbak most a piacon.
Többiek több seböl véreznek..
Persze megkérik az árukat de hát ez van:)

Note 2 ?

(#21) ClioRS

ClioRS
(senior tag)

90, ezért? Még viccnek is rossz :U

Akinek privit írok az tiszteljen meg annyival, hogy visszaír!

(#22) danilla

danilla
(őstag)

Nekem kedden hozta meg a kicsikét a futár, 3g nélküli verziòt vettem 72k-ért. Marketet utòlag raktam fel, ìgy már maximálisan meg vagyok elégedve vele, bár ha lessz rá honeycomb modrom biztos felrakom. Aksi nekem jobban bìrja mint azt a tesztben emlìtik, tegnap délután 5-töl, ma hajnali 1-ig folyamatos használat mellett (net, játék, marketböl töltögetés, telepìtgetés), 9%-ig merült az aksi.

XBL/WP7: daniLLa HUN

(#23) Keldor papa válasza AS (#20) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Megkérik, de van mire elkérni a pénzt, ez a normális.
Ez 30k-ért se kéne...

(#24) Oppenheimer

Oppenheimer
(őstag)

"GeForce grafikus kártya"

Már a cikkírók is grafikus kártyáznak egy mobil eszköz esetén?! :W

Delicious Mango is delicious

(#25) noxwill

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

Jézusom.... 90 ropi ezért.... Inkább megenném azt a pénzt semhogy magamat vagy a civilizáció többi tagját riogassam ezzel az "izével".......

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#26) noxwill válasza Edenyke (#19) üzenetére

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

de minek is? hogy azt is kiheréljék és kiköpjék nekünk? hát köszi azt nem kérem.... XD :W

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#27) helixP válasza Edenyke (#19) üzenetére

helixP
(senior tag)

Ha nem jön, majd mókolnak rá egyet ;)
De az ára... a vicc.

Two wrongs don't make a right, but two Wrights make the first airplane.

(#28) Lazsnak

Lazsnak
(kvázi-tag)

Gyerekek, na most engem lehet szapulni, de szerintem ez nem rossz cucc.Mindig a hardver szempontbol vereznek a cuccok, ez vegre nem, (ok, kijelzo eleg rotty az irtak alapjan meg arra amugy is erzekeny vagyok). Na most a szoftver meg egy dolog, mert kb egy ket honap a megjelenes utan azta XDA-s sracoktol mehet ra a torokmez meg a mezeskalacs :D, odinnal uj kernelt neki, megrootolod custom rom, igeny szerint, es nincs tobb siras.

Vagy most hulyeseget mondok?

Bar teny, az emberek 80%-a (ha nem tobb) megveszi es a budos eletbe nem nyul igy hozza, en viszont 2 hetig nem birom ki hogy ne kutyuljam szejjel a telefonomat is, szoval ez a masina sztem tok jo cucc annak aki kokanyolni akarja.

(#29) noxwill válasza Lazsnak (#28) üzenetére

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

és megéri a 90.000 es ár???? :F

(#30) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

113 ért is van:D
3g-s verzió
link

Note 2 ?

(#31) ClioRS válasza Lazsnak (#28) üzenetére

ClioRS
(senior tag)

Na ez kb olyan, hogy veszel magadnak egy gatyát 30 rugóért, aztán elviszed szabóhoz, hogy alakítsa rád. :U

AS: Ez nem ugyanaz a cucc. :U

[ Szerkesztve ]

Akinek privit írok az tiszteljen meg annyival, hogy visszaír!

(#32) rep3at válasza Edenyke (#19) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

A szar kijelzőn nem fog sajnos, a teljesítménnyel amúgy sincs komolyabb gond.

(#33) DemonDani

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

csak hogy jó is legyen már róla, a GUI-ban látok reményt :DDD de persze sajnos ez olyan mint a rohadó tehén trágya ajándéktáskában :F

asd fgh jkl éáű

(#34) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát azért ennél többre számítottam.Hogy lehet ennyire sz@r kijelzőt belerakni?Nem tellett volna egy jobb akkura?Ráadásul még csak nem is olcsó.

(#35) luke.

luke.
(tag)

Gmail, google map, youtube, android market elérhető nettel is, nem kell hozzá beépített kliens!
A legfontosabb kimaradt (legalábbis nem emlékszem, hogy olvastam volna)! A kijelző egy hulladék, nem mindíg érzékeli az érintést/nyomást, valamint ha vízszintes helyzetben ha lejebb kerül a jobb oldala, mint a bal akkor az "i" betü nyomkodásánál nem csinál semmit illetve néha érzékel egy "q" betűt! :D

A hozzászólás a 86.101.168.96 IP címről született (Bog kedvéért).

Ha kérem profilom törlését akkor azt MEG KELL tenned akkor is, ha az felborítja a fórumok rendjét az eltűnő hozzászólások miatt! Bann után fölényeskedve már ne írj úgy kommentet, hogy az illető nem tud válaszolni!

(#36) Lazsnak válasza noxwill (#29) üzenetére

Lazsnak
(kvázi-tag)

jogos jogos, azt kihagytam hogy draga, de a tobbi hasonlo cucchoz kepest nem veszes, draga mert most jelent meg gondolom.megy ez lejjebb boven, foleg amint a forgalmazo elolvasta ezt a szornyulkodo tesztet rola, aztan kesobb ha olcsobb lesz, ki tudja..... bar a folio is is eros cucc volt megis szidtak, az a baj nem tudok igazabol velemenyt mondani rola, sot semmilyen tabrol nem volt meg a kezemben, de ha tenyleg csak a szoftver szar az engem nem zavarna.bar en pl izgalmasnak tartom a tabokat, es nagyon szeretnek egyet, galaxy s telom van es ha nem laptop elott toltenem a napjaimat sajna en 4 5-6 ora alatt lemeritenem, csak igy birja ki hogy orrbaszajba be van dugva usb-be, allandoan olvasgatom, hireket, online radiot hallgatok, es erre azert foleg buszon vonaton eltudnek kepzelni egy nagyobb tab-et.

ha mar a cucchoz nem tudtam hozza szolni erdemben :D elkanyarodtam a masik nagy vitahoz hogy vane- joogosultsaga a tabeknek. En pl a netbookoknak nem lattam ertelmet, meg az elejen iszonyat gyenge szarok voltak, de elismerem gimis kiscsajoknak msnelni boven fasza, szal nem harcoltam ellene verbalisan a forumokon :D

(#37) kaller1 válasza Lazsnak (#28) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Vagy most hulyeseget mondok?

Ja, szvsz az xda-devre alapozni, majd csak lesz valami alapon, elég hülyeség. :)

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#38) Agyasima

Agyasima
(senior tag)

Ezért én pénzt nem adnék. De még ingyen se kéne.

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''

(#39) ttt1

ttt1
(senior tag)
LOGOUT blog

Pedig tegra2 lejátsza a ful hd-s 1080-as videokat is szépen szal hardver ügyileg elég rendben van..bár tény kapható olcsóbban is tegra2es tablet..

(#40) Lazsnak válasza kaller1 (#37) üzenetére

Lazsnak
(kvázi-tag)

jo hat, xda-sok mindig megoldjak :) szarokbol csodat varazsolnak, de amugy igazad van, csak megemlitettem mint remenysugart :))

(#41) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szeretném felhívni a cikkíró figyelmét, hogy a Mobii a POV fantázianeve, és kb mindere rásütik, amit gyártanak. Például a mini-ITX konfigjuk POV Mobii Mini-PC néven fut. Feltételezem, hogy a szóban forgó dolog a Point of View Mobii Tablet lenne.

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#42) emleki

emleki
(újonc)

Szerintem egyáltalán nem ijen rosz ahogy it le van irva én már több mint egy honapja használom és megvagyok vele elégedve az is igaz hogy a gyári rom nem valo semire de sok fözöt rom van rá amikkel nagyon jo használhato amit a kijelzöt illeti egyáltalán nem olyan rosz a hejzet igaz hogy a betekintési szög tényleg nem jo de direkt nézi az ember akkor szép a kép az érzékenysége meg egyáltalán nem rosz söt nagyon is érzékeny minden érintésre reagál az akumulàtor a fözöt rommal egésznapot ki lehet huzni ugy hogy egész nap nyomkodom

(#43) Rusi válasza CHIPman (#41) üzenetére

Rusi
(HÁZIGAZDA)

Jogos a dolog, mindjárt javítom is a címet, igazából a teljes neve Point of View Mobii Tegra Tablet 10.1, remélem, elfér a címlapon. :D

[ Szerkesztve ]

(#44) Rhino666

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Átdolgozott ZT-180 kétszeres áron.

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#45) CHIPman válasza Rhino666 (#44) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elég messze van ez a ZT-180-tól. Maximum annyi, hogy ugyanakkora. Erősebb proci, GPU, több RAM, újabb rendszer. Az ár meg nem csak kétszeres. :D

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#46) Saccco válasza emleki (#42) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Áh

(#47) Rhino666 válasza ttt1 (#39) üzenetére

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem kell Tegra2 a 1080p-s videókhoz. Meg nem kellenek 1080p-s videók egy 1024x600-as kijelzőre... :U 1024x576-ra kell skálázni és úgy kevesebbet foglal, kevesebbet fogyaszt és szebb képet ad.

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#48) blueMerle válasza emleki (#42) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Atyaég. Légyszives nagyon gyorsan iratkozz be egy helyesírási tanfolyamra, mert ezt még olvasni is kínzás volt. :U

(#49) JR.CSé

JR.CSé
(senior tag)

Részemről ez a Tablet sem fogja megváltani a világot.Kár is érte h ennyien nyomulnak vele....De ez csak az én személyes véleményem.Ha majd látok oylat ami értelmes alternatívája lehet egy lapostopnak akkor az érdekelni fog.De így ebben a formában ez még édes kevés:R

"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."

(#50) chapo válasza Rusi (#43) üzenetére

chapo
(kvázi-tag)

Megkérdezhetem, hogy az első oldalon, az első képen "ki van mellette"?
(Ha jól nézem, a fölső a PoF... az alsó, vékonyabb keretű cucc az micsoda?)

T230 ---> K700i ---> K750i ---> N95 8gb ---> HTC HD2

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.