jópofa, de nem nekem találták ki
viszont legalább színes 
True Success is Blonde
jópofa, de nem nekem találták ki
viszont legalább színes 
True Success is Blonde
Nem rossz, sztem kicsikét felesleges dolog... számomra biztos
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

2-3 eve haszanlok hasonlot, es nagyon bevalt. Nincs hdd vagy venti zaj, nem kell lemezre kiirni a filmeket, sorozatokat. Keveset fogyaszt, amikor lejatszom a filmeket. En 60GB-s hdd-vel hasznalom, mar erre is sok minden rafer. Akar egy esos nyaralast is ki lehet huzni vele, es kicsi.

Van / volt emlékeim szerint elég pofás áron itt az apróba is hasonló....ennek az árát nem szeretném még megtippelni sem 
Amúgy nagyon faja kis cucc ez,tényleg semmi fogyasztással komplett házi-rozi 
.::www.megadanceradio.hu::.
Az ékezetes karaktereket vajon kezeli-e?
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

Őszintén bevallom, mikor még csak a címet olvastam el, egy olyan, ma divatos kütyüre asszociáltam, mint amely a hagyományos mp3 lejátszókat hivatott leváltani.
Meg is lepődtem, hiszen létezik vinyós, 60-80GB-os ezekből, na de 320-as... 
Viszont a teljes cikk elolvasását követően se gondolom, hogy szükségem lenne egy ilyenre. Ettől eltekintve szuper lehet, ami nem hiszem, hogy igaz lehet az árára 
Szerk: helyesírási hibák
[ Szerkesztve ]
What is yours, shall be mine

Azon mindig elgondolkodom, azok miért írnak szinte elsőre akiknek nem jön be.
"nem nekem találták ki" "nekem nem kell" "felesleges" hozzászólások nem tesznek hozzá semmit sem a cikkhez.
Ez nem személyeskedés, de igazából nem értem 
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "