"ugyanis az Intel a tuningért cserébe továbbra is elveszi a Trusted Execution és a VT-d technológiát."
nemértem. ezt miért??
(nem is az intel lenne, ha nem lenne ekkora patkány...)

"ugyanis az Intel a tuningért cserébe továbbra is elveszi a Trusted Execution és a VT-d technológiát."
nemértem. ezt miért??
(nem is az intel lenne, ha nem lenne ekkora patkány...)

i7-3770K (4 mag) 3,5/3,9 GHz ...Ez kéne..kapásból 5Ghz egy komolyabb hűtővel

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

Lehetnenek ezek is pirossal kiemelt hirek mint az AMD-sek
Mondjuk az teny, hogy az Intel szine a kek.
"A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet." :) http://www.flickr.com/photos/caymood • http://www.panoramio.com/user/cayman
Csak indokolt esetben lövünk egy nap két pirosat (pletykára általában nem). De egy képet kapott.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Nagyon jó CPUk lesznek, fogyasztásba is verhetetlenek.
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║**** AtiPC Szeged http://www.atipc.hu/ **** ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

Pert nekik a nyakukba! 
Kiváncsi vagyok, hogy az i7-3770 mennyivel gyorsabb, mint az i7-2600.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Nekem az i5-3570K tűnik ideálisnak - valszeg a teljesítmény / ár mutatója is jól lesz a felső közép kategóriában.

Ha úgy bírja az új bébi a tuningot mint a régi akkor 10%+ tuti meglesz ájvikának 
Angel: igen az árban tényleg jobb lesz !
DE aki BF3 al fekszik és kel az zokognifog azért a kis pluszért
...ideje utilaput kötnöm a kis szendikém tapijára? 
[ Szerkesztve ]
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

Ezekkel az elnevezésekkel megőrjítenek...
Miért kell mindig változtatni egy koncepción? i7 920, i7 2600, i7 374894534TKS XT GT black box...GRR 
Én már nagyon várom, mert nagyon tetszik, hogy a fogyasztás csökken. 
Engem ami érdekel az a 3570K, remélem a "megfizethető" kategória lesz. (bár ez manapság annyira ingoványos terület....
)
nézz szét AMD-éknél...ott nagyobb a baj 
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

Jó persze. Meg nagyjából logikus is, hogy i7 37xx, de a 4-es szériához tuti megint valami újat találnak ki.
i7 3770K befigyel tavasszal. Ideje lesz cserelni az akkor mar majdnem 3,5 eves procit es lapot. Ez az idotartam durva rekord lett nalam platformban.
Itt latszik mennyit lassult a fejlodes, atvette az ARM a regi rohamtempot.

Reméljük ezeknek jobb szoftvertámogatása lesz mint az új atom prociknak...
Amúgy így adatok alapján jóknak tűnnek!
nem értem, ha a sima prociknál sikerült 95-ről 77-re lenyomni a tdp-t, akkor az S-végződésűnél miért maradt a 65? az kemény 12W megtakarítás. Tudom pletyka, stb, de azért furcsa
hülyékkel nem tárgyalunk

i7-3770T - 4maggal, 4000-es grafikával 45w? Kiváncsi leszek erre a 4k-s videó-vezérlőre, mit tud majd..
RISC86 Power
(#1) arty: Erre én is kíváncsi lennék... 
az alábbi táblázat részletezi, hogy a várható termékek nagyjából milyen tulajdonságokkal rendelkezhetnek
Ha a táblázatban foglaltak igazak lesznek, bár a fogyasztás részét erősen kétlem akkor kegyetlen jó kis sorozat lesz ez 
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón - Mobil memóriájából adatmentéshez keresek szakembert! -> PM!

Én úgy látom, hogy a fejlődés nem lassult le, csak ezen a teljesítményszinten egyre kevesebb embernek éri meg tartani a tempót. (Ill. a trend is változott: időközben a legkülönbözőbb hordozható kütyük és a konzolok, asztali fronton pedig a CPU helyett az integrált GPU-s megoldások kerültek előtérbe.)

azthiszem akinek erre van szüksége nem fogja tuningért lecserélni, ezen két tulajdonság célközönsége ritkábban b.m függő 
MINDEN PROBLÉMÁNAK VAN EGY EGYSZERŰ ÉS EGY ROSSZ MEGOLDÁSA!
vagy legalább árban hogy fognak viszonyulni.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
AMD-é meg zöld
mondjuk Radeon piros 
Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

Kar, hogy nem jelenik meg meg ebben az evben, igy marad a 2700K vasarlas...
Jó lenne egy 2100K ivy változatban.
Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

Azért csak sikerült i5 néven bele súvasztani egy 2 magosat is, ugyanolyan néven mint a 4 magosak, csak egy betű különbözteti meg a végén. Ha még nem lett volna eléggé megkavarva a szar...
i3 meg hova lett?

Azt hiszem a jó öreg E7300-am 3.6-on futva polcra kerül mikor ez megjelenik. egy jó kis i5 k-sra benevezek. Remélem Itt Angliába olcsóbb lesz mint otthon. Meg lesz olyan strapabíró mint a mostani szolgám!!! 8))

Ha jo helyrol vasarolsz akkor biztosan olcsob lesz.
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

Eddig is voltak kétmagos i5-ösök 

Ez bennem is felmerült...
Pláne, hogy a Haswell-ben visszatér a 95W-os TDP.

LGA1156-ra.
1155-re megvolt az általános séma hogy i3 2 mag + HT, i5 4 mag, i7 4 mag + HT.
De most már ebbe is belekavarnak.

SB i5-ben is volt.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel

Az nem lehet, hogy ezzel akarják elszeparálni a lényegesen drágábban összerakható SB-E konfigurációktól?
Ha i7-3770/i7-3770K 77 W-tal is képes 3.4 GHz-es gyári alapórajelre, mit tudna 95 W-tal?
Hogy nézne már ki, hogy a vele azonos generációban futó presztízs i7-3960X alacsonyabb órajellel bír (tudom 6/12-es) mint az alsóbb kategóriás i7-37XX (már csak úgy pszichológiailag :] ).
KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

Hmm jobban megnézve, i7-3960X 3.3/3.9 GHz. Akkor inkább a számottevően alacsonyabb órajel a helyes, vagy csak szimplán túl közel lenne hozzá teljesítményben. Csak ötletelek :]
KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

A fogyasztás csökkenés ráfér!!! Nekem i7-3930K procim van Asus p9x79 WS lappal. Előtte i7-2600K + Asus p8p67 deluxe volt-t! Az új konfigom minimum 100 W -al többet fogyaszt, mint a régi 1155-ös. 580 GTX kártyával. Műszerrel nem mértem a fogyasztását, csak az APC-smart 750w-os tápomról látom, hogy az 1155-ös konfiggal 4 zöld led világított az ötből (terhelés jelző), a 2011-es konfiggal meg minden led villog, meg kattog a szünetmentesem 3 d mark alatt! Mindkét esetben 4.3 GHz-en ment a proci, hardverek azonosak!

Szeva! Azt erősen kétlem ,hogy 100W-al többet fogyasztana alapon a i7-3930K-s konfigod.
Ilyen villogós cuccok nem érnek semmit. Dugd be a fogysztásmérőt és írd le nekünk ide mennyit mutat IDLE üzemben a géped és mennyi GHz-n megy a procid!
Aztán ugyanezt LOAD-ban 3D Mark vagy PRIME95 + Furmark tesztel.
Köszönjük! 
[(8R,9S,10R,13S,14S,17S)-10,13-dimethyl-3-oxo-1,2,6,7,8,9,11,12,14,15,16,17-dodecahydrocyclopenta[a]phenanthren-17-yl] undecanoate