Nagyon jóindulatú becslés volt csak. 
Valahol 90-95% között inkább.
Még több sarcot, még több adóóót túl sok nettó marad a fizetésünkből, aztán problémát jelent az elköltése...
Nagyon jóindulatú becslés volt csak. 
Valahol 90-95% között inkább.
Még több sarcot, még több adóóót túl sok nettó marad a fizetésünkből, aztán problémát jelent az elköltése...

Nem tudjátok mikor jelenik meg az Xbox 360 utóda? Nem a slimre gondolok.

:killer smiley:
Origin:attila4go

Persze hogy jön a slim, könnyebb, kevesebb anyag, legyártatni már ugyanannyi/vagy olcsóbb lesz mint ezt a batár dögöt a modernebb alkatrészek ellenére, szállítani meg olcsóbb. Kivárták míg megéri, a ps3 slim gyártási költsége is jóval alacsonyabb lehet mint a fat verziósé.
Az új konzolok meg 2-3 év is akár mire jönnek szerintem. A ps2 is sokáig tartotta magát, már röhejes volt a pc-khez képest papíron a lemaradása ps3 előtti évben. Akkor egy gyártó egy domináns és szépen profitáló terméke volt a porondon.
Most meg két gyártó van két hasonló termékkel úgy hogy most szeretnének realizálni hasznot is a termékeken mert elég sokat buktak az első években. Egyértelmű hogy szépen elnyújtják az élettartamot, karöltve fene mód hirtelen jövő barátsággal (persze biztos véletlen a sok multicím)
[ Szerkesztve ]

A bal felső sarokban miért van két sata csatlakozás? Vagy rosszul látom?
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.

Optikai meghajtó és HDD, elvileg.

Jah télleg. Logik
Akkor viszont az MS megint beleesett abba a hibába, hogy Sata csatlakozást használ. Ugyanis azt sokkel egyszerűbb feltörni mintha másfajata csatoló felületű optikai meghajtót használna, mint pl a ps3. A warezolás újból folytatódik
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.

Szerintem a lemezek és a meghajtók miatt kötött a SATA csatlakozó.

A PS3 BD meghajtója nem satás hanem valami egyedi. Csak pénz kérdése és úgy tervezik és úgy gyártják le a meghajtókat nagy tételben ahogy kéri a sony vagy az MS.
A PS3 HDD je viszont satás. Ott nincs variálási lehetőség.
Visszatérve a box sata csatlakozójához. Elképzelhető hogy beépített hdd lesz, hamár látható a két sata csatlakozó. Szerintem legalábbis.

nem ezen mulik h feltörik e vagy sem 

Lehet
De lényeges egyszerűbb szerintem, mint ha másfajta csatolófelület van rajta amit lehet forrasztgatni kell és átalakítani.
De igazad van, mert semmi sem lehetetlen