Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) Jander

Jander
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó lenne, és mellé egy nyári árleszállítás is, akkor jöhetne egy csere. Gondolom ezeket is már 120Gb-os HDD-vel árulnák, ami további előnyt jelentene nekem.

If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?

(#2) heihachi

heihachi
(PH! addikt)

Gondolom úgy fognak hullani a slim boxok, mint a legyek a kiolvadt cuccoktól :D

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#3) vendingo

vendingo
(senior tag)

Gondolom, akkor még jobban fog melegedni.... A tetején majd lehet grillezni , vagy adnak majd ki grillezős játékot, amikor a tokba nem dvd lesz, hanem egy szelet pácolt hús, és kapsz hozzá wireless húsforgatót, de lehet megoldják natal-al :D

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccaim: Panasonic FZ45+extrák / Numark Omni control DJ kontroller / Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#4) Jander válasza vendingo (#3) üzenetére

Jander
(senior tag)
LOGOUT blog

Ti miről beszéltek? Láttátok már az legújabb sőt az az előtti revíziós alaplapos gépeket? Alig nevezhető langyosnak ami a gép hátán levegő kijön. De látom még mélyen él a sztereotípia, vagy csak visszatért a "pcguruk-beszólnak"?

If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?

(#5) LackoMester válasza vendingo (#3) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nemtudom, ez én boxom (azthiszem utolsó szériás, Elit, lövésem sincs hol tudom megnézni :F ) is melegszik de nemvészes, (normális) a cimbim slim PS3, na az nemsemmi. :K
2009 szeptemberi gyártás van rajta, ja és igen kicsit hangos.
.
Jandera pcguruk beszólnak ilyet, inkább hanyagaljuk, mert kitör a harc és mindjárt OFF a témának. :D

[ Szerkesztve ]

< ModernWarfare 2- 3 baráti kör > < hmmm....aureo mediocritas >

(#6) BiP

BiP
(PH! addikt)

Nem lepődnék meg, ha a Natal premierjére kidobnának egy új revíziót, akár Slim méretben.

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#7) rocket

rocket
(PH! kedvence)

A masik kepen latszik, hogy egybe van integralva a CPU es a GPU+EDRAM.

[ Szerkesztve ]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#8) adalbert1 válasza Jander (#4) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem Jasper lapos elite-em van. Szerintem sem gáz a melegedése (tényleg alig langyos a hátulja), viszont szerintem hangos (pedig hdd-re másolom a játékokat), használhattak volna jobb minőségű ventilátorokat, vagy nagyobb bordát, vagy a fene se tudja mit... De a Pc-m zaját simán elnyomja.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#9) elithun

elithun
(senior tag)
LOGOUT blog

Így az alaplapot elnézve olyan mintha a konzol egy szép házú PC lenne, csak nem tudod úgy használni. :D

[ Szerkesztve ]

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

(#10) D1Rect válasza elithun (#9) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A konzol egy szép házú pc.

"There’s a bit of hidden magic in every mistake. The magic is called learning." - Robert Kiyosaki

(#11) heihachi válasza Jander (#4) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Jah, az én boxom is langyos levegőt fújt ki, aztán mégis megdöglött. A mostani is langyos levegőt fúj ki, bár ez meg olyan kurva hangos, hogy a PC-ben lévő 5 ventilátort zajban simán elnyomja. Ismerve a "fat" gépeket, meg hogy hány generáció kellett, mire életképes boxokat tudtak gyártani, szerintem nem kell túl gonosznak lenni, hogy azt mondjuk, az első slimek szarok lesznek. Bár ne nekem lenne igazam.

(#12) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"egy lapkára kerül a CPU és GPU"

Hmm. Gyártástechnológiát nem váltanak véletlenül? Bár mondjuk a 65>55nm nem lenne valami nagy lépés, a 40nm-hez meg ugye itt is új chip kéne, ha jól gondolom...

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#13) he7edik.

he7edik.
(őstag)

Azt nem értem hogy melyik gyártó fogja nekik egybetokozni az Inteles CPU-t az AMD-s GPU-val?

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#14) BiP válasza he7edik. (#13) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Akármelyik. Azért, mert processorfronton konkurrensek, attól még semmi nem indokolja, hogy ne tokozhatnák egybe a CPU-t meg a GPU-t.

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#15) eddie17

eddie17
(őstag)
LOGOUT blog

A PS3 slim is Kínából szivárgott ki először, és végül igazuk lett. Meglátjuk.
Bár lecserélnem értelmetlen volna.

Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

(#16) Sicilian válasza BiP (#6) üzenetére

Sicilian
(őstag)

igen, esélyes a dolog, ha készül ilyen lehet, hogy pont amiatt is :K

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#17) h-yle

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Ha jó lesz ez a slim akkor a mostani jasper elitet lecserélem 2-re. Egy slim meg egy JTAG-elt jasper. Akkor lesz a jó világ. :)

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#18) leviske válasza he7edik. (#13) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De az X360 esetében IBM CPU-ról van szó, nem?

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#19) vsgaborr11 válasza he7edik. (#13) üzenetére

vsgaborr11
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

IBM proci van az X360-ban,te!

Zune HD 16 GB

(#20) Mr.Game

Mr.Game
(újonc)

Sziasztok, most regisztráltam az oldalra és infót gyűjtök. Az Indavideon van egy film Autóverseny szimulátor címmel, nézzétek meg. Én műszaki ember vagyok és régóta tervezem valami hasonló gyártását eladásra. Persze ennél lakásbarátabb kivitelben! Várom a véleményeket, elvárásokat az ötleteket, javaslatokat, a színétöl a formáig vagy akár az áráig!

(#21) ben800

ben800
(fanatikus tag)

Ez kamu szerintem.
Cooler master hűtő wtf????
Nem hiszem hogy egyesülne a cooler master meg a microsoft.

(#23) BiP válasza Mr.Game (#20) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

A logout-on olvasgasd el pointer4 írásait a témában.

(#24) -secret-

-secret-
(tag)
LOGOUT blog

Ez sztem hülyeség:D
ha 3-4 éven keresztűl nemcsináltak, akkor most miért csinálnának?

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

(#25) Def26

Def26
(PH! kedvence)

Ha ilyen lesz akkor kíváncsi leszek, hogy oldják meg ezt a hűtést. Kicsit nekem fura, hogy a borda tetjén van a hűtő ventillátor. :U

gamertag:attila4go Origin:attila4go

(#26) FefeeX válasza vendingo (#3) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Az én boxom, mindenféle mod nélkül (új Jasperes, 65nm CPU GPU) még csak meleg levegőt sem termel, a langyosnál le szokott állni... Ha azt nézed, hogy eleinte 220W+ tápegységekkel nyomták a boxot, most meg elég egy 150W-os, már eleget mondtam a hőleadással kapcsolatban is... Ha valóban kevesebb lesz az áramfelvétele, nyugodtan rakhatják majd slimbe is...

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#27) he7edik. válasza leviske (#18) üzenetére

he7edik.
(őstag)

32nm-es Clarkdale prociról beszélnek

(#28) Breki's

Breki's
(tag)
LOGOUT blog

Az X-et lassan le kéne cserélni, mert már egyre csúnyábbak a game-ek a vason a többi platformhoz képest(PS3 & néhány esetben PC-vel szemben is). Nem a slimmel kéne itt operálni. Sztem. :U

Breki's

(#29) FefeeX válasza gábbor (#22) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Tény, hogy nem jó helyre írt be, azonban te sem a sok eszedről tettél tanúbizonyságot a HSZedben...

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#30) FefeeX válasza he7edik. (#27) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Ki beszél arról? Csak mert hogy a Boxban IBM PowerPC proci van, 3,2Ghz-en az is tuti...

MÁS: A hangja amúgy valóban elég kemény, annak ellenére, hogy én is vinyóról használok mindent, azért elnyüzsög. Játék közben nem gázos, de filmet nem néznék róla...

Breki: ezt hol nézted? Netán álmodtad? Csak mert én a pár hete közölt képek alapján nem egészen így láttam...

[ Szerkesztve ]

(#31) he7edik. válasza BiP (#14) üzenetére

he7edik.
(őstag)

A zintel?
Gyakorlatilag semmilyen se törvényes se törvénytelen piaci magatartástól sem riad vissza.

(#32) BiP válasza he7edik. (#31) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Jó, ezt kinézem belőlük. De mint felnyitották a szemünk, xbox esetében IBM prociról van szó, így jelen esetben tárgytalan.
Amúgy meg a Microsoft feladata ledeal-elni a CPU és a GPU beszállítójával, hogy milyen feltételekben egyeznek meg, és akár egy egybetokozott cuccot is kihozhatnak belőle. A gyártót (pl. TSMC) meg rohadtul nem érdekli, hogy milyen cégek vannak a háttérben, és hogy a legyártott cucc a gyakorlatban mire is jó.

(#33) h-yle válasza Def26 (#25) üzenetére

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Természetesen ez nem a végleges hűtő. És mielőtt vki megkérdezi, a végleges házban lesz, nem csupaszon...

(#34) Def26 válasza h-yle (#33) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Nem mondod. :U

gamertag:attila4go Origin:attila4go

(#35) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Kiváncsi leszek az új Slim ház kinézetére. Feltéve ha valóban megcsinálják a Slim-et.

Elgépelések előfordulhatnak az írásaimban mert mobilkészülékről írok.

(#36) FefeeX válasza Puma K (#35) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Az egyetlen dolog ami felvetődött bennem ezzel kapcsolatban, hogy abba akkor slim DVD drive kell, legalábbis szerintem ennél sokkal vékonyabb ezzel a drive-val már nem nagyon lehet... A noti drive-ok meg azért valljuk be, elég gázosak, még jó, hogy nem írásra kell, olvasni meg csak tud majd valahogy :)
Hova teszik majd a HDD-t a slimen? Csak mert ugye most annyira vastag a cucc, hogy a HDD széltében pont elfér az oldalán, viszont ha vékonyabb lesz, akkor vagy lelóg mellette, vagy a tetejébe teszik bele (mármint fektetve beleépítik valahogy), vagy a fene tudja...

A dizájn nekem minden esetre amúgy bejön (ezért is Elite-t vettem, mert a fekete illik is a környezetéhez), a súlya inkább ami durva... Mikor megvettem, nem számítottam rá, hogy leszakad a kezem, ha gyalog cipelem végig BP-n :)

[ Szerkesztve ]

(#37) Siera

Siera
(senior tag)

Hát fene tudja,igazából elképzelhető.Engem nem hoz lázba.Kevés a nekem tetsző exkluzív Box game :(

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#38) engusz

engusz
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

XBOX melegedés: nálam sem jelentkezik, igaz, új, Jasperes. Sok óra játék után csak langyosnak mondanám. Sokkal inkább a ventilátorok hangja zavaró, de azoké nagyon.

Slim verzió: nyilván a Natal mellé akarnak tenni egy "új" konzolt. Kíváncsi leszek az új dizájnra, mert a jelenlegi is elég jóra sikeredett. Ha halkabb lesz a vékonyított verzió, akkor elgondolkodom a cserén. (Tuti jó áron lesz a Natallal párosítva.)

kirendelt PC Gear mustrátor - http://pcgear.hu

(#39) KraRe

KraRe
(fanatikus tag)

Vagy unatkozott egy programozó,vagy hihetünk a"kiszivárgott"hírnek :C
[link]

(#40) engusz válasza KraRe (#39) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gyenge fake próbálkozás. :F

kirendelt PC Gear mustrátor - http://pcgear.hu

(#41) -secret-

-secret-
(tag)
LOGOUT blog

akkoris hülyeség:D

(#42) -secret-

-secret-
(tag)
LOGOUT blog

:C

(#43) Breki's válasza FefeeX (#30) üzenetére

Breki's
(tag)
LOGOUT blog

Az a baj hogy te csak a képek alapján mondasz véleményt, én pedig ezeket több platformon is láttam futni. & az Xbox már kezd lemaradni elég sok játékban a PS3-hoz képest. De persze nyilván én látom rosszul és csak álmodtam... :C

Breki's

(#44) KraRe válasza engusz (#40) üzenetére

KraRe
(fanatikus tag)

(#45) KraRe válasza Breki's (#43) üzenetére

KraRe
(fanatikus tag)

Igaz hogy a ps3 jobb minőségű játékban,de a blu-ray disken egy pár gigával több hely van a részletek kidolgozására nem?? :F

(#46) h-yle válasza KraRe (#44) üzenetére

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Ez XBOX, nem XBOX360. Van némi különbség. :)

(#47) heihachi válasza Breki's (#43) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Mondj már pár ilyen játékot lécci.

(#48) z0d1AK válasza heihachi (#2) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Ha megnézted a képet, akkor láthatod, hogy ezen van ventilátor.
Amennyiben kihozza az MS, nem hinném, hogy elkövetné a passzív hűtés hibáját.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | HP TouchPad eladó! WebOS és Android ICS dual boot, ajándék gyári védőtok!

(#49) TheChos3nOne válasza Jander (#4) üzenetére

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Alig nevezhető langyosnak ami a gép hátán levegő kijön. "

A menüben lépkedénél talán igaz, de játék közben izzad a gép rendesen. Itt pihen mellettem egy Jasper, szóval nem csak pc-guru-tól van. :U

Obama Can't Gymkhana

(#50) vendingo válasza Jander (#4) üzenetére

vendingo
(senior tag)

Volt xbox360-am, új alaplapos hdmi portos, és melegedett, és kellett bele tetetnem hűtést, mert paráztam, hogy leolvad.

Eladó cuccaim: Panasonic FZ45+extrák / Numark Omni control DJ kontroller / Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.