Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) dabadab válasza rATdrAgOn (#150) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"az asrock is usb sub-device-ként kezeli a távirányítót"

Hogy mit csinál a mivel?... Nekem eddig az volt a tapasztalatom, hogy bedugom aztán működik.

"azért az XBMC-t ne hasonlítsuk már egy célhardverhez..."

Hét, ha arra gondolsz, hogy az XBMC jóval kiforottabb, sokkal több feature-e van és a jövőbeli kilátásai is jobbak, mint egy célHW-nak, akkor igazad van. Nekem volt Popcornom, az Xboxon futó XBMC-hez képest is elég elrettentő volt.

"DVR funkcióra a dev branch elég gyalázat mostanában"

Tekintve, hogy az XBMC-ben soha nem is volt DVR funkció és egyáltalán nem is terveznek bele, ez nem túl meglepő :D

[ Szerkesztve ]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#152) Alex91 válasza sbazsi (#148) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Miért is jó a NAS? :)

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#153) sbazsi válasza Alex91 (#152) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

asszem árban jobban járok egy házilag épített ionos pc-vel, vagy asrock nettoppal. :U
főleg bővíthetőséget figyelembe véve. :K

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#154) Alex91 válasza sbazsi (#153) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Arban esetleg, hogy amugy jobban-e :F

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#155) Immy

Immy
(senior tag)

Hogy működik hálózatról a videólejátszás?

Anno 100mbiten 2gép között 12megával másolgattam.
Mikor vlc-vel próbáltam stream-en képet átküldeni dvd minőségig még élvezhető volt.
720p-nél a hang még jó volt, de a kép teljesen szétesett. Pedig ott is csak 4-5000 Kbps volt a bitráta.
Felhomályosítanátok? ;]

Immy

Mail!

(#156) Alex91 válasza Immy (#155) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

A 720p-t is VLC-vel probaltad?

(#157) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

arra lennék kíváncsi, hogy ez mit kezd a hdd-n lévő, bd struktúrával? nem arra gondolok, hogy direktben az m2ts-t megnyitjuk, hanem a teljes bd-t!
felismeri egyáltalán? és azon belül mindegyik bd kódolással, (h264, mpeg2, vc1), elboldogul? az 1.3 hdmi-n ki tudja küldeni az erősítő felé a dtshd, truhd-t?

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#158) Neovenator válasza rudi (#80) üzenetére

Neovenator
(fanatikus tag)

Hát nem tudom, a youtube-on található videókat összehasonlítva stílusra gyakorlatilag semmi különbség sincs köztük. A WD menürendszere kicsit animáltabb...hűha. A funcionalitásról (szolgáltatások) itt természetesen nem beszélek, nem láttam mindent.
Egyébként egy hálózati médialejátszó és egy játékkonzol menürendszerét meg értelmetlen egy kalap alá venni. Szerintem.

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#159) Hunter2

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valahonnan le lehet szedni az egész tesztcsomagot egyben? :F

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#160) Ulkesh válasza yamshee (#136) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

2901-est használok én is.

1,5TB-os Samsung Green a vinyó, másnak működik (végül is nekem is, csak ha már közel tele van akkor szarakodik).

Igen, a samba a belső vinyón van és a készülékkel lett formázva.

Nem az NTFS a ludas, mivel a rendszer nem fagy le csak a Samba, telneten be tudok lépni ilyenkor is és látom a fájlrendszert.

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#161) rudi válasza Immy (#155) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Dióhéjban kétféle lehetőség van:

1. kicsomagolt, megjelenítésre előkészített streamet küld a hálózat. Ilyen pl. a vlc-s boradcast
előnye:
- a fogadó oldalon minimális hardverteljesítményt igényel
- lehet boradcastolni, egyszerre többen fogadhatják
hátránya:
- küldő oldalon igényel komolyabb hardvert
- nagy a hálózati sávszélességigénye

2. a fogadó oldal amgát a konkrét tömörített videofáljlt(okat) olvassa. Így működnek ezek a hálózati lejátszók
előnye:
- nem kell komoly hardver a küldő oldalon, elég mondjuk egy NAS vagy bármilyen hálózati tár
- csak annyival terheli a hálózatot, ami éppen a fájl átviteléhez kell
hátránya:
- kikódolásra képes hardver kell fogadó oldalon

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#162) rudi válasza Neovenator (#158) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tehát távolról sem vagyunk egy véleményen. Sebaj :)

(#163) atike válasza rudi (#161) üzenetére

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Valamit elírtál, nem?

1.

előnye - minimális hardver fogadóoldalon
hátránya - komolyabb hardver fogadóoldalon

Hogy van? :F

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#164) dabadab válasza atike (#163) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"Hogy van? :F"

Így (elég logikusan, egyébként :) ):

"hátránya - komolyabb hardver küldő oldalon"

[ Szerkesztve ]

(#165) atike válasza dabadab (#164) üzenetére

atike
(őstag)
LOGOUT blog

De mivel ott nem úgy van írva, ezért a kérdés is logikus, nem? :) Nem kötekedni akartam... :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#166) Levegos válasza yamshee (#133) üzenetére

Levegos
(újonc)

Nem teszteltem, nem láttam, Rudi tesztelte, és ő írta a cikkben:

"Hálózatról streamelve már gondok akadtak a tekerésnél és a gyorsításnál, hiszen nem állt rendelkezésre olyan nagy átviteli tempó, mint közvetlen kapcsolatnál."

(#167) TA68

TA68
(tag)

A távirányítón jobb fölül van egy "MUSIC" gomb, az mire való? Hiába nyomom meg, nem csinál semmit.

(#168) Immy válasza Alex91 (#156) üzenetére

Immy
(senior tag)

Aha persze.
(nem vagyok annyira otthon stream-ben)

Rudi:
2. Lehetőségnek mi a szakszava?
Az új generációs videókarikba ez a dekódoló már gyárilag bevan építve?

[ Szerkesztve ]

Mail!

(#169) rudi válasza atike (#163) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

javítottam

(#170) rudi válasza Immy (#168) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem tudom, hogy lenne szakszava. És köze nincs a VGA-khoz. Dekódolk kapcsán meg az van, hogy a mai modern VGA-k már mindenben segítik a CPU-t, ha megfelelően beállított szoftver van fenn, és aki kódolta a videót, nem volt tökfilkó. Többnyire egyébként az általam leírt 2. módszer a nyerő.

(#171) rudi válasza TA68 (#167) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Képnézegetés közben kapcsolja be a háttérzenét.

(#172) sbazsi válasza Alex91 (#154) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

rendben, hogy nem fogyaszt sokat a nas, de igazából nem nagyon van szükség hálózati meghajtóra. ha lenne, már rég ráheggesztettem volna a routerre egy usb vinyót/pendriveot a huawei modem mellé a másik usb portra.
egy helyen akarom csak nézni, odateszem a tv mellé a gépet. ha esetleg egyszer másik szobában is nézni akarom, akkor ott van mellette, kb a fal tulsó oldalán, kb 2-3 méterre. azt még kábellel is megoldom, esetleg kell még egy külső infra, és egy extra távirányító. mondom, ha...

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#173) stevve válasza sbazsi (#172) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én is inkább összedobnék egy ATOM+ION párost vagy valami CULV-osat. A NAS azért speciálisabb eset kicsit. Ha valaki nagyon elvadult HTPC-s, letöltő/feltöltő, megértem. Szerintem sok esetben nincs is rá igazán szükség, csak sokaknak van, mert az menő vagy nem tudom.

PH semleges

(#174) sbazsi válasza stevve (#173) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

Vodás nettel letöltés nem játszik. Nas mint olyan, nem kell. Marad az ion.

(#175) yamshee válasza Ulkesh (#160) üzenetére

yamshee
(tag)

Az érdekelne hogy ha beírod console-ba "ps " akkor megjelenik e a smbd vagy az nmbd mint futó process? Milyen beállítások vannak a sambaban? Megnézted már?
A legutolsó samba-t rakd fel ami benne van valamelyik beta csomagjában , szerintem az fagyni már nem fog! Igen ezen is változtattak.

We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to serve us. Resistance is futile.

(#176) yamshee válasza Ulkesh (#160) üzenetére

yamshee
(tag)

Jah még vmi az ntfs nagyon erőforrás igényes, transmission futtatásánál 60-90% cpu terheltség is volt, ha ntfs-re dolgolzott és sok file-lal. És fagyott is!!! Ha mindezt ext3-ra tette, és letöltöttem vele 100-150 giga filmet, akkor elment egy hét és a cpu terheltség nem ment 30% fölé és nem is fagyott. Egyetlen egyszer sem , pedig a samba-n s másolgattam.

Konkluzió : ne használj ntfs-t , új sambat.

[ Módosította: Parci ]

We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to serve us. Resistance is futile.

(#178) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

miért olyan nehéz beletenni egy analóg 5.1 -et ?
rögtön venném meg ha lenne benne

(#179) Alex91 válasza stevve (#173) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Hatterter tekinteteben egy tobb lemezes NAS azert jo megoldas. Persze kerdeses, hogy minek legyen keznel allandoan az osszes cucc, amikor valoszinuleg ugy se kell mind?

Nekem is egy1 TB-os My Book World van beallitva, mint "NAS". Hattertar, es letolto gep :). Keveset fogyaszt, kis helyen elfer, relative csendes, es annyira nem is draga. Ha meg keves lesz a tarhely, akkor veszek egy dokkolot, radugom, es cserelgetem benne a HDD-ket :). HD tartalmat egyszeruen nincs ertelme kiirni optikaira...

Egy tobb lemezes NAS talan adatbiztonsag szempontjabol jobb ennel.

(#180) Fufu38

Fufu38
(újonc)

Hali mindenkine!
Ezt a kütyüt annak érdemes megvenni(Playon! HD),aki csak nézni szeretné a lehető legtöbb formátumokat.Rá a Hd-ra és a Tv-re.Na de,milyen minőségben?
Viszont 1-et,nem értek. Minek a "kütyü"?,ha úgyis letöltöd a gépre és úgy nézed meg.
Kódek van a gépen,lejátszó is....max átviszed a pc-t a másik szobába,lerakod a tv elé-mellé,összekötöd azt mehet.
...és máris jönnek,a gondok...kábel,milyen(kompatibilis)HDMI 1.3-a kábel igen,de a tv nem,...HDCP...,felbontás...a méret nem stimmel a tv-hez,...S/PDIF..hangkimenet...Coax-Optikai 24 bit,48000 Hz...50-100Hz...és így tovább.
Egy biztos jó élményhez,Jó cucc kell: HD tv-full-Blu-Ray-Jó erölködő(erősítő)-hangszóró-
...és most jön az "apróbetűs" rész...a HDMI kábel.Azt tudtátok,hogy nem minden HDMI kábel viszi át az 1080p-t.A legtöbb ismerősöm azon panaszkodik,hogy ha tv-re köti a gépet
nem tölti ki a teljes képernyőt vagy idétlen formátumot kell használnia.Esetleg ki kell nyújtania a képet. Egy full HDMI 1.3-as kábelnél ilyen problémák nem léteznek,ami az árában is tükröződik. 22-23.000.-ft-től már be is szerezhető,és még zajszürő is van a kábelen.De lehet kapni 50-55.000.-ft-ért is. 50Hz-es tévékhez is van,az olcsóbb kategória.Amit leírtam az 100Hz-es tévékre vonatkozik.minnél olcsób a kábel annál kevesebb a video(bit)jele.Pl.8-10-12Bit,ez csak a képre vonatkozik.
Elég meggyőző a képe, egy hagyományos HDMI-hez képest.
..De ezek mit sem érnek, ha egy rosszabb minőségű konvertált műsorforrást pl.mkv-t letöltünk és lám jönnek a szebbnél szebb formátumok...itt egy picit lemarad a kép a hangtól...elkezd kockázni...hangárba beszélgetnek...elmosodnak a szinek,és nincs az a gomb amit ne próbáltál volna megnyomni a jobb képarány érdekében...ennyit a letöltött Hd-ról.Sajonos letöltjük,mert kiírja aki feltette,hogy 1080p, csak az a "böki" video INFO video 1920x1040...4.1audio...de találkoztam már 1920x800-al is.Egy biztos a Blu-Ray-nél ilyen nincs és veri az összes más formátumot,mind képben mind hangzásban(DTS-HD Master
Audio) 24.5 Mbps "Transformers2".
...és még nem is beszéltünk a HDMI 1.4-es verzióról... :K

(#181) dabadab válasza Fufu38 (#180) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Már bocs, de ennyi sületlenséget egy rakáson rég láttam.
Ha a kép mérete nem stimmel, ahhoz semmi köze a HDMI kábelnek, sokkal inkább az ATI videókártyák driverének (megfejtés itt). A HDMI kábelek közt amúgy sincsenek képminőségbeli eltérések, mivel digitális cucc, ezért vagy jól viszi át, vagy rosszul, nincsenek köztes állapotok.
1920x800-at meg azért látsz, mert a legtöbb film nem 16:9, hanem 2,39:1 képarányú: a BluRay lemezen belekódolják a képbe az alsó-felső fekete csíkot is, a neten terjedő másolatokból ezt kiszedi, hogy ne foglalja feleslegesen a helyet. A 4.1-es hangsáv meg inkább népmesei elem már.

[ Szerkesztve ]

(#182) stevve válasza Alex91 (#179) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ez igaz, de én például nem tárolgatok filmeket ezer évig és nincs olyan gyűjteményem sem, aminek feltétlenül kellene a raid és a tükrözés vagy más biztonsági megoldás. Eddig nagyon kevés emberrel találkoztam, akinél valóban indokolt lett volna egy NAS átlag felhasználás mellett.

Fufu38:
Mi volt az eredeti koncepciót? :DDD

"Azt tudtátok,hogy nem minden HDMI kábel viszi át az 1080p-t."

Ezt a legendát még nem hallottam. :D

"ha egy rosszabb minőségű konvertált műsorforrást pl.mkv-t letöltünk és lám jönnek a szebbnél szebb formátumok...itt egy picit lemarad a kép a hangtól...elkezd kockázni...hangárba beszélgetnek...elmosodnak a szinek,és nincs az a gomb amit ne próbáltál volna megnyomni a jobb képarány érdekében...ennyit a letöltött Hd-ról"

milyen formátumokról beszálsz? Én még nem láttam olyan HD-t, aminek dobozhangja lett volna vagy maga a film kockásodott volna. Képarány? Azt pont nem szokták bántani. :D

A crop-ról a kolléga már írta, hogy mi is az. ;)

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#183) GeoPhoto válasza stevve (#182) üzenetére

GeoPhoto
(tag)

Van összesen 1 hozzászólása ezzel együtt a kedves beírónak, biztos Monster kábeleket árul :)

A HDMI-n digitális adat utazik, és ha rossz a kábel akkor az egész kuka, bár elméletben akár lehetne, hogy csak az alacsonyabb adatfolyam megy át (lásd 100Mb/s vs 1Gb/s ethernet kábelek), csak gyakorlatban nem tudok ilyenről :)

(#184) Alex91 válasza stevve (#182) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Ez te vagy! :) Mas meg mashogy csinalja, gondolja. Valoszinuleg ok ugy gondoltak, hogy kell nekik a NAS. De ezt mindenkinek maganak kell eldontenie, hogy neki mi a jo. (Pl. en se veszek medialejatszot, mert a sz.gep tokeletesen megteszi a TV-re kotve. De ha mar fizikailag mashol lennenek elhelyezve, akkor ugye mas lenne a helyzet :).)

(#185) Fufu38

Fufu38
(újonc)

ATI videókártyák driverével semmi baj,ha a komolyabb kábelt kötöd rá.Azonnal felismeri a TV és hibátlan a képformátum,akár hiszed akár nem.Ami viszont a képarányt illeti,én még nem hallottam 2.39:1 -ről ,ez egy kalóz verzió?
1.33:1 - 4:3,
1.78:1 - 16:9,
1.85:1 - szélesvásznú HD változat,
2.35:1 - CinemaScope,
2.40:1 - 16:9 -ANAMORF pl.(Transformers2)
...én ezeket a formátumokat ismerem.

(#186) Fufu38

Fufu38
(újonc)

..ajánlom figyelmetekbe NORDOST-Van Den Hul,audioquest kébeleket...
... meglepően fekete háttér, váratlan részleteket és a dinamikus kontraszt...

(#187) Fufu38

Fufu38
(újonc)

...HDMI 1.3b változat is létezik alkalmas 2160p-re...

(#188) Fufu38

Fufu38
(újonc)

..felesleges vitázni erről,nekem tökéletesen mükszik.
Csak annyit akartam kihozni az egészből,hogy a kábelezésen is sok múlik.
Jobb ha tudjátok,mire ezekről tapasztalatot szerzünk, máris jön az újabb verzió
...HDMI 1.4... 4.000 vonalak széles és 2.000 vonalak magas, vagy durván négyszerese egy 1080p felbontású kijelzőn.4K jeleníti meg state-of-the-art Digital Cinema.
4K x 2K (4096x2160)
...én a kábeleknél maradok...

(#189) stevve válasza Alex91 (#184) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ja, ne érts félre, nagy csodálattal nézek a NAS-okra, csak nincs rájuk pénzem - illetve ami tetszene, az marha drága. :)

Fufu38:
Maradjunk annyiban, hogy annyiban igazad van, hogy vannak minőségi és kevésbé minőségi kábelek. :)

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#190) TA68 válasza rudi (#171) üzenetére

TA68
(tag)

:R :R

(#191) dabadab válasza Fufu38 (#186) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"..ajánlom figyelmetekbe NORDOST-Van Den Hul,audioquest kébeleket...
... meglepően fekete háttér, váratlan részleteket és a dinamikus kontraszt...
"

Igen, nyilván komoly elektronika van benne, ami a nulla helyett mínusz százat rak az adatstreambe :U Az meg biztos csak valami összeesküvés lehet, hogy ezt a meglepő feketeséget semmi műszeres mérés nem igazolta soha.

(#192) GeoPhoto válasza dabadab (#191) üzenetére

GeoPhoto
(tag)

A legjobb a váratlan részletek :) Képzeld el amikor mondjuk a Terminátor helyett a Robotzsaru jelenik meg az egyik tükörben, amikor éppen a meglepő feketeséget várnád :)

(#193) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

#157? :F

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#194) Immy válasza rudi (#170) üzenetére

Immy
(senior tag)

Az általad felvázolt 2.verziót milyen programmal lehet megvalósítani?

Mail!

(#195) Alex91 válasza Immy (#194) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Hmm... A lenyeg, hogy az egyik gepen megosztod a tartalmat a masikon meg lejatszod. Mondjuk en VLC-t hasznalok lejatszasra, de nem streamelek vele! Hanem megkeresem a halozati meghajton, ami meg van osztva, hogy mit jatszon le.

[ Szerkesztve ]

(#196) Hunter2 válasza Fufu38 (#185) üzenetére

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na akkor erre varjál gomb-ot: Philips 21:9-es képarányú HDTV :Y

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#197) zsirfecske válasza yamshee (#125) üzenetére

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

szontén popcorn tulaj, viszont nekem sosem volt még olyan, hogy ne tudja lekeverni 2.0-ra a DTS-t. bob 1080p dualaudio ami nekem van is simán szól rajta.

amúgy aki 0db csendes lejátszót akar az vegyen egy passzív popcorn-t és tegyen bele laptopvinyót quiet drive-ban (bár nem fér bele csak moddolással), ahogy énis. kijön egy jó htpc árából, de legalább tényleg hangtalan.
(de erről már beszéltem a logout-os propcorn írásomnál az adatlapomon.)

(#198) yamshee válasza zsirfecske (#197) üzenetére

yamshee
(tag)

Azért hoztam fel mert mindenhol vannak hiányosságok, melyeket fel lehet hozni érvként a másik lejátszóval szemben. Mondjuk engem nagyon zavar , hogy egy kedvenc sorozatomnál és egy az egyik kedvenc filmemnél jött pont elő. :off

(#199) Gazsi00

Gazsi00
(őstag)

Nagyon jó cucc, szívesen elfogadnék egyet.

Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

(#200) Fufu38 válasza Hunter2 (#196) üzenetére

Fufu38
(újonc)

Hali!
...a Philips 21:9-es HDTV-ét bárki megnézheti közelről,a legismertebb Hi-fi központokban...
...a Philips-ről meg csak annyit hogy a 2000-évek elején,szerettem volna venni egy komolyabb minőségű Tv-ét (házimozizás céljából) a jobb minőség érdekében...jött a nagy lehetőség...HI-Fi Show- kedvezmény,EISA-díjas Pixel Plus-os,Dolby Digital,MatchLineI III ...megvettem...700.000.-x fT helyett 600.000.-x ft-ért...
...1 év használat...meseszép kép...egyszer csak-zöldegél a képernyő...
...szervíz..."sajnos nem javítható", képcsövet felajánlottak 145.000.-ért...,úgy hogy kiveszik egy másikból...a szervízben a falnak támasztva az EISA-ás plazmájuk is...közölték hogy max-ra állítva a tv,1év-et bír.Ezekután eladtam a Q50-es dvd-jüket is,mert a szervízben nem tudták frissíteni a szoftvert.A csúcs dvd-jük akkoriban 150-160.000.-volt...
Tudom az akkor volt,de én már nem kérek belőlük.Azóta sokkal körültekintőbb vagyok.
:K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.