Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a traxdata multimedia station 1080p-vel kapcsolatban? Ránézésre nagyjából ugyanazt tudja, mint a playon HD, csak majdnem 20 ropival olcsóbb, és csúnyább.
Köszi előre is!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
g_miki
(újonc)

bluobluo
(fanatikus tag)
A Mininél nem tudod SRT feliratot, hogy lehet beállítani?
Tommi000001: a nagy Playon! HD jó szerintem
[ Szerkesztve ]
Nem rendelek, veszek soha semmit a netről!

bluobluo
(fanatikus tag)
Azt nem tudom, hogy van 1 MKV, van 1 SRT külön, de ezek 1 mappában, és a Mini nem látja!
Mi a hiba?
Van egy külön beállítás?

Matrixuser
(újonc)
A "Browser" menüpontban nem jelzi ki az SRT fájlt a film mellett, de ettől még látja.
Ugyanaz a menet, mint a felirat ki-be kapcsolásnál, csak a "Felirat" pontban addig nyilazz le-fel, míg kijelzi az "SRT"-t.

bluobluo
(fanatikus tag)
Ott kerestem de nincs!
Ez a 3 van:
Englis
romania
felirat OFF

Matrixuser
(újonc)
Akkor az lehet a gáz, hogy a felirat fájlneve nem pontosan egyezik a film fájlnevével. Írd át egyformára és OK lesz.

bluobluo
(fanatikus tag)
ááá
Ez volt a bibi! Köszi szépen!!! 
Érdekes, hogy a KMPlayer kezelte az SRT-t gond nélkül.
Tudtam én erről a fájlnév egyezésről csak nem ugrott be, nem néztem, mivel a KMPlayer megjelenítette.
Szóval jó lett a Mininél az SRT, beállítottam az ékezeteket is a central european-al, meg alább a méretét a szövegnek meg az elhelyezkedését

Matrixuser
(újonc)
Ezt a firmware-t tudom ajánlani, ha frissíteni akarsz, bevált darab.

bluobluo
(fanatikus tag)
Nem nagyon merek frissíteni, mert van akinél elb*szta az egészet! 
Azért köszi!
A mostani gyári beállítás is jó most, a lényeg ami kell most, az jó. 

vtomias
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Annyit szeretnék kérdezni, ha veszek ilyen multimédiás lejátszót, akkor azt össszetudom kötni a házimozimmal? Azt szeretném, hogy a filmeket továbbra is a házimozi hangfalain hallgathassam. Hogy kell összekötni ezeket? HDMI kábellel? Ha igen pontosan hogyan? A házimozin egy hdmi van. A tv-n 3 hdmi.
Előre köszi!
[ Szerkesztve ]

amargo
(PH! addikt)
Sziasztok!
Tudtok olyan firmware-ről, amivel usb-s tv tunert is lehet belőle varázsolni?
Azt láttam, hogy ~80e van ilyen is ezekből, de azt kicsit sokallom..
Köszönettel.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

dezsoke
(újonc)
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Blue-Ray anyagokat milyen formában kezel a lejátszó, különösen a DTS HD MA érdekelne, valamint ilyen formátumú tesztanyagot keresnék

ACmotor
(lelkes újonc)
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy a hálózati lejátszó ugyanolyan jól kódolja fel a DVD-t 720p-re vagy 1080p-re, mint egy sima asztali DVD olvasó, illetve, hogy ha a laptopom össze van kötve a lejátszóval, akkor a laptopról lejátszhatom a filmet valós időben?

Alex91
(PH! nagyúr)
Azt ki fog rajta DVD-t nezni

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

ACmotor
(lelkes újonc)
Mondjuk ha még meg szeretném nézni a már kiírt DVD filmjeimet akkor jó lehet

Alex91
(PH! nagyúr)
Ha kezeli a kulso DVD meghajtot akkor jo lehet...
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

kozi71
(tag)
Sziasztok!
Múlthéten vásároltam egy Minit aminek a tápja eléggé sípol. Annyira, hogy aludni sem nagyon lehet mellette. Másnak is van ilyen zajos táp gondja, vagy ez egyedi eset lenne?
A hétvégi teszt üzem alatt egyszer sikerült teljesen lefagyasztani. Távkapcsoló jeleire nem reagált semmit. Csak áramtalanitás után tért észhez ismét. Szóval kicsit csalódtam benne.
De ezektől függetlenül a képe azért elég jó mindenféle anyaggal. Felirat a 4312 firmware-el
mkv anyaggal hibázik. Mármint az ékezetes betűk. Divx-nél viszont jó minden karakter.Remélem következőben javítva lesz ez is.
Üdvök. én
high tech, low life

moland007
(tag)
sziasztok !
a nagyobbik típusban lévő venti állandóan üzemel vagy csak ha melege van ?
tnx
g20 + a210
Hahó!
Kinek van egy Minije ki tudná próbálni, hogy kezeli-e a külső DVD meghajtót és lejátszik-e róla _gyári_ DVD_ket is?
Köszi!
Mobiltelefon gyűjtemény és online múzeum: www.oldmobil.hu

Boolash
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Bocs, ha már volt kérdés, de nem találom a választ. Szóval, erre hogy lehet rákötni egy 5.1-es hangfalrendszert? A hangfalrendszeren (erősítő) nincs optikai bemenet, csak 6db rca (5.1) illetve ugyanez 9 pólusú DIN csatlakozón. Ezen kívül sztereó RCA van még. (genius home theater 5.1).
Ha csak szimplán a sztereóra kötöm, akkor az nem lesz 5.1-es. (persze lehet, hogy szól mind a 6)
Eddig gépre kötve használtam, azon volt 5.1-es kimenet, és így jól szólt.
Köszi

andras12
(újonc)
Hello,
Érdekelne a torrent része a gépnek, van valakinek tapasztalata, hogy mennyit bír egyszerre? Jelenleg egy routerrel nyomulok, de az 75db torrentél el kezd lassulni,
leállni. Itt mi a helyzet?
Sok torrenttel mi van ha filmet is néznék közbe? elbírja?
Indulásnál indulnak a torrentek is vagy ezt még nem javították ki?
köszi (ha valaki tudja)

moland007
(tag)
az ilyen berendezések általában 2 letöltést engednek 1 időben. nekem nincs de több helyen olvastam ezt már
g20 + a210

andras12
(újonc)
Akkor rosszul kérdeztem, mennyit tudok seedelni? Mert eltölteni PC vel töltök amúgy is.

pentium4
(senior tag)
sziasztok!
lenne egy kérdésem felétek:
az optikai kimeneten tudja az 5.1-et?
mert az oplay nem tudja és csak szaros 2sávot nyom a xonar d2-mnek, igy nem valami jó a filmezés! bár az asus nem tudja az 5.1 et, mert semmi logo nincs rajta, sztem nem fizették meg a dolby és dts licence-ét! szégyen!
várom válaszotokat!
köszi
P4
USA BaZáR - US to HU forever | Apple BaZáR forever | Dell 24" 1920*1200-on szép az élet!

Azur76
(lelkes újonc)
Igen tudja a DD és a DTS hangsávokat is 5.1-ben de ez azért már 2010-ben elvárható.
Úgy tudom hogy az újjabb fw-ben már a 7.1 HD hangformátumokat is kezeli.

SeaShark
(kvázi-tag)
Hi!
Két médialejátszó között őrlődöm az egyik a A.C.Ryan PlayON!HD mini és a WD tv HD live. Érdekelne és egybe nagy segítség lenne, ha valakinek volt mindkettővel tapasztalata és azt megosztaná velem. Nem igazán tudok dönteni mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai.
A segítséget előre is köszönöm

DarkFater
(tag)
Szia!
A WD erősebb, de ez csak a filmek kb 1%-ánál előny, olyanoknál ahol a filmnek ritka elb...tt formátuma van.
A mini távkapcsolója korrekt, a WD-é tragédia, viccnek is rossz.
A mini olcsóbb.
Mondjam tovább?
Addig röhögtünk azon amit a főnök mondott, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...

varmi2
(tag)
üdv!
nekem jó pár hónapja van minim, de semmi baja a tápnak, hangtalan! És talán 1x fagyott le, pedig tavasz óta meg van.

SeaShark
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Sikerült megnéznem és kipróbálnom a WD live-ot és A.C minit is.
A személyes tapasztalatok után a minire eset a választásom.
Ahol néztem ott felhívták a figyelmemet, hogy a miniből van egy új változat amiben újabb hangvezérlőchip, állítólag a dobozon is jelezve van valahogy de azt, hogy hogyan azt nem tudták megmondani
Tegnap eladtam az asztali dvd felvevőmet és minél hamarabb szeretném megvenni a cucust.
Itt kéne egy kicsi segítség.
Valaki ezt esetleg tudja?:
Hol lehet biztosra az új verziót kapni.
Mi lehet a dobozra írva.(mivel jelölik, hogy ez az új,esetleg képet is feltudna rakni)
Segítségeteket előre is köszönöm.

chop
(őstag)
Sziasztok!
Youtube streamre létezik firmware?
Köszönöm.

Sakab
(fanatikus tag)
Sziasztok vásárlás elött állok Asus o!play r1 ill a playon mini között vacillálok.
Kérdésem az lenne h ha a minire rákötök egy satás vinyót rákötöm a ruteremre akkor pc-n elérem e a satás vinyót és tudok e rá másolni PCről? Mert ahogy hallom az asusal ez nem kivitelezhető és állandóan ide oda kéne dugdosnom a vinyót ha filmezni szeretnék.
Az a megoldás h távirányítóval 1essével másolom rá a filmeket azt nem igazán teccene 

thomyerk
(kvázi-tag)
és esetleg asus oplay r3assal is volt dolgod?
a minivel összehasonlítva érdekel, hogy melyik tud többet?
[ Szerkesztve ]

maláj
(őstag)
az új verzió a +
a dobozon keressél 1 nagy piros + jelet
szerk: legalábbis így emléxem a dologra 
[ Szerkesztve ]
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

Möhe
(őstag)
Hali!
A mini,és egy USB-s mobilrack összekötve,az simán megy? Minek azért kiadnom a nagytesóért plusz 15k-t hogy benne legyen a HDD?
"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

Möhe
(őstag)
Én ezt találtam erre a kis újításra: [link]
"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

nagyfejü
(kvázi-tag)
Hali olvasgattan a fórumot és még mindig bizonytalan vagyok.Kellene egy nem túl drága medialejátszó olyan 25 - 30 ezerig.Hd filmek nézése , abból jó lenne ha minden fajtát vinne. Külső vinyórol működtetném tehát lan,wi-fi nem szükséges. A játékos tudja a dts hangot coax on is kiadni az erősitőre, mert bár van optikai csatlakozás az erősitőn de valamiért nem akar működni.
Kb ezeket néztem:
-Asus O!play HDP-R1
-A.C.Ryan Playon HD mini
-Eminent EM 7075-DTS
-Asus O!play HDP-R3
-Apacer AL 6070
"...tudja a dts hangot coax on is kiadni az erősitőre..."
Ezzel a Mini mindjárt ki is esett (csak SPDIF csatija van).
Milyen asztali médialejátszót topik.
Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

zsolesz12
(újonc)
Üdv a nagyérdeműnek!
Most vettem egy minit, és azt szeretném tudni, hogy miért nem játssza a hd hangsávokat? Van, hogy lekeveri sztereóra, van amelyiket le sem játssza. A széria vagy milyen kód szerint már az új kiadás, tehát +- os. Ezek szerint tudnia kellene. Vagy mégsem? A fw: 736r3582. Esetleg egy bétára frissítés megoldaná a gondot?
Egy próbát megér, itt a legújabb.
Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

zsolesz12
(újonc)
Frissítettem a 4415-re, és már így is tudja.

goranje
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hogy 2TB WD vinyót kezel-e?
Köszi.

ariati
(újonc)
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot egy ideje így a Karácsonyi ebéd után
De arra nem nagyon találtam választ ami nagyon érdekelne - A.C.Ryan mini, WD Tv Live, Eminent 7075dts ezek közül melyik tudja kiadni egy az egyben a DTS Master Audió hangot ? Van 1 tucat 40Gb-os Mkv amin csak DTS MA van ezért keresek egy alkalmas médialejátszót. Erősítőm Onkyo 606 az kezeli az új hangformátumokat. De nem szeretném, ha a lejátszó butítva küldené a Hdmi-n a hangot, hanem nekem egy az egyben tolja az Onkyora.
Kérlek titeket aki tudja ne fogja vissza magát segítsen 

kavboy
(tag)
Hali Mindenki,
egy mini vasarlasan gondolkodom eppen es lenne egy kerdesem a tulajokhoz, mert van egy adat amit sehol sem talalok. Szeretnek rakotni usb-n egy 2TB wd vinyot es NAS-kent hasznalni. Tudja valaki, hogy milyen sebesseggel tudok majd rairni PC-rol????Ugyanis nemcsak lejetszani szeretnek, hanem megosztani dokiskat, fajlokat ket-3 gep kozott, ezert erdekelne a NAS sebesseg.
Elore is koszi!!!
vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso
Személyes tapasztalatom nincs, de az olvasottak alapján (úgy rémlik) elég gyatra.

goranje
(lelkes újonc)
Egy cimborám vett egy minit amit egy 607-esre akasztottam rá. Nekem Blu-ray koncertjeim vannak, és azokról DTS HD-MA sávot nagyrészt nagy meglepetésemre ugyan kiadta, de a legtöbbnél szaggatott. Volt ami viszont gyönyörűen ment. 

rob85
(újonc)
Sziasztok!
Engem a playon hd mini érdekelne. Az egyetlen dolog, amit nem sikerült kiderítenem,
hogy ha olyan erősítővel használom, amin még nincs hdmi, optika viszont van, akkor
a true-hd ill a dts-hd hangsávokkal mit kezd a mini? Le tudja keverni sima dts-re?
Köszi előre is a segítséget!
Üdv!
Személyes tapasztalatom nincs, de úgy tudom igen, lekeveri.

Low Noise
(tag)
Sziasztok!
Én pár napja vettem egy ilyen lejátszót azaz cseréltem le egy asus hd oplay-t mert mindig leállt i/o hibával. Egy nagy gondom van vele, hogy zavaróan hideg színhőmérsékletű a képe és nem találtam állítási lehetőséget sem a menüjében.
Tapasztalt valaki hasonlót, van rá megoldás esetleg?.
A segítséget előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]

Low Noise
(tag)
Megoldódott megtaláltam.
Egyet sajnálok, hogy nem kapott kellő sajtó és netes víszhangot a HD2-es változat, ha hallottam volna a róla azt vettem volna meg. 

VANESSZA1
(senior tag)
Sziasztok!
Még új vagyok ebben a multimédiás lejátszók világában, de lenne pár kérdésem ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném.
Ahogy látom a Playon! -ról írnak a legtöbb jót.
Nekem a A.C.Ryan Playon!HD Mini+ Wlan ami nagyon bejön.
Szeretnék egy ilyet vásárolni, olyan 80-90 euróért láttam.
-Csak azt nem tudom, hogy ha nem HD-s tv-re kötöm rá akkor is lejátssza a filmeket, csak más felbontásban? ( később tervezem HD-s tv-t venni)
-A Mini-k közül csak a ACR-PV73200 - típussal lehet torrentezni?
-Melyik firmware szükséges hozzá ( torrent-hez) ?
-És létezik-e hozzá magyar nyelvű firmware?
-Működik szerverként is? pl: Ha USB-vel egy külső vincsesztert csatlakoztatok hozzá akkor az adatokat máshonnan is el tudom érni, nem csak otthonról?
Timeline:Toshiba,Albacomp,Asus,Albacomp/Clevo,Fujitsu,Asus,Toshiba-A200,Sony-Vaio,Qosmio..
gondolom a teszt picit régebbi, és nem lett kibővítve rá, am melyik opció miatt sajnálod?
milyen hdd-t érdemes rákötni a minire? látom csak usb csatlakozási lehetőség van, az korrekt ha egy sata 2es hdd-t usb-s mobile rackban csatlakoztatok?
[ Szerkesztve ]
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day
"látom csak usb csatlakozási lehetőség van..."
Rosszul látod, ott a lan is.
"...az korrekt ha egy sata 2es hdd-t usb-s mobile rackban csatlakoztatok?"
Korrekt. 

VANESSZA1
(senior tag)
Látom halott a fórum :-(( 
Timeline:Toshiba,Albacomp,Asus,Albacomp/Clevo,Fujitsu,Asus,Toshiba-A200,Sony-Vaio,Qosmio..
Egyrészt mindenki nyaral, másrészt tessék ebbe a topikba átfáradni; ugyan ott sem fogsz elszédülni a sebességtől de inkább ott gyűlnek a tulajok. 
Amúgy
- ha HD Ready TV-re gondolsz akkor tökéletes köztük az együttműködés.
- torrentezni (úgy olvastam) nyögvenyelős.
- az új fw-k egy ideje már beszélnek magyarul is...sőt a legutolsó(k) már teljesen máshogy is néz(nek) ki.
- szerverként nem tudom működik-e.

VANESSZA1
(senior tag)
Köszi az infót !

bluobluo
(fanatikus tag)
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni az AC Ryan Playon HD mini frissítéséhez, ugyanis a legutóbb kiadott gyári frissítés a hivatalos honlapjukról feltett frissítésnél olyan hiba keletkezett, hogy a médialejátszó indításakor csak a mini netes címét látni folyamatosan, már a menübe nem megy be, olyan mintha lefagyott volna.
Hogy lehet ezt megjavítani, vagy egy normális frissítést felrakni?
Előre is köszönöm!