Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tényleg versenyautó formájú hűtő? 13%-al hűvösebb? :U

Milyennapvan?

(#2) Vitus

Vitus
(őstag)

Mekkora gagyi ez az F1 kinézet. :DDD

Jobb ma egy túzok, mint holnap!

(#3) beef

beef
(lelkes újonc)

Remélem 5770 csendesebb lesz mint referencia, már csak valami tesztre várok ami ezt igazolja és rögtön be a kosárba.

(#4) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

passzivat mar.

(#5) Mercutio_

Mercutio_
(PH! addikt)

Szakik!
Milyen Radeon van mostanság a piacon, ami nem fogyaszt többet mint a 4670 és teljesítményben érezhetően erősebb?

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#6) Geönczy válasza Vitus (#2) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Ha nem lenne rajta az autó első és hátsó légterelője akkor tetszene is nekem.
De így nem adja.

Mercutio_:
Idle-ben még az 5870-es is alig fogyaszt valamit.
Szerintem az 5750 és 5770-es kártyák közül lesz valamelyik neked való.

[ Szerkesztve ]

CSS (Hun)Bloodkiller

(#7) mephi666 válasza Vitus (#2) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

legalább pirosból csinálnának ilyet és tennének rá amd matricát :) családon belül marad...

amúgy a légterelők miatt jobb a hűtése? vagymi?

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#8) gyiku válasza mephi666 (#7) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

az csak giccs.

(#9) r1E3S3E7T válasza gyiku (#8) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

dehogy, leszorítóerőt generál ami ott tartja a hideg levegőt :DD

/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

(#10) Mercutio_ válasza Geönczy (#6) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Idle nem igazán érdekel, a fontos, hogy amikor intenzíven használom ne egyen többet mint a 4670 (75W)
Most nézem 5750 idle 16W max. 86W (csak tartok tőle, hogy ez olyan mint a 4670-re annó írt 59W :U )

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#12) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az az Arctic Cooling hűtő a PowerColor PLAY!-en Accelero L2 Pro akarna lenni? Nem valami kivehető a képről de nekem annak tűnik. Azzal viszont egész jól kordában lehet tartani a hőmérsékletet, és még pofás is. Szal azzal már el is fogadnám, az ASUS meg bűn ronda azzal a versenyautós hűtővel.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#13) lsc válasza Mercutio_ (#10) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itt max 85 W-ot mértek az 5750-nek [link].

Az élet kegyetlen .

(#14) beef válasza Kendek (#12) üzenetére

beef
(lelkes újonc)

Techpowerupon ezt írják:

PLAY! HD5770 is able to increase air flow in low fan speed, yet still dissipates heat easily from the cooper base, which covers the GPU entirely. This cooler also reduces fan noise and enhances cooling ability to deliver the ultimate gaming performance in a low-noisy, and cool operating environment.

Szóval bíztató :)

(#15) oliba

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Na végre megkezdődik a nem referencia 5770 árusítása :C

(#16) P00By válasza D1Rect (#1) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

aerodinamikus :D

(#17) anaqer

anaqer
(PH! addikt)

Úgy tudnám ütni az összes dizájnert aki ilyen csicsás-de-értelmetlen shroudokat tervez. Meg azt is, aki ezt a pénzével támogatja. :W

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#18) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Valahogy gondoltam, hogy Asus lesz a háttér mögött már a hírből véve.:D

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#19) L4R$()n

L4R$()n
(fanatikus tag)

De komoly! :DDD elég durván gagyi hatást kelt bennem ez a Formula hűtés :W

(#20) marcee

marcee
(PH! addikt)

Ez az asus formula... :W Hányok tőle, mikor a praktikumot, hatékonyságot feláldozzák a dizájn oltárán. Arról nem is beszélve, hogy csúnya is, meg a világon semmi értelme. :(

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#21) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt a formálus cuccot be nem tenném a gépbe :DDD Jöhetne már az nV valamivel :B

(#22) Zso2

Zso2
(őstag)

Ez hihetetlen mekkora nagy rakás kakik ezek.. a formula qva gagyi gyerekcucc, a Play meg iszonyúan lejárt... ha már ilyen magas miért nem vezeti ki a levegőt a 2. slot helyén :W
ezt már több gyártó elqta. Inkább a ref..... A formulát úgy terveztem volna hogy maga a kaszni maradhat ez elején orrésznél levegőbeszívás akáregy csőszerkezettel meghosszabbítva a ház elejéből, hátúl a hétsószárnyak olyan magason, hogy ott távozna a levegő,a diffúzor lenne rézhűtés hátul ami az f1-ben a leszorító erőt segíti.. ha már formula akkor tegyék oda magukat... nem azért mondom ,de náluk még én is jobban terveznék pedig ezt 20 mp alatt raktam össze :))

[ Szerkesztve ]

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#23) Zso2

Zso2
(őstag)

Az a legszomorúbb,hogy minden 1es ilyen baromsággal csk húzzák húzzák ezek is a bőrt az emberekről... gyorsan elérték a sokat szídott NV stratégiát...

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#24) PH-User válasza Vitus (#2) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Osztom.

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#25) FID

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Miért kell fikázni azt az f1 hűtőt? Látom ti nem olvastátok az asus honlapján a tartozékokat
Magyar fordításban:
Mivel tudjuk hogy miután megvette a video kártyánkat rögtön lecseréli a hűtését!
De mi gondoltunk a gyerekére (kis testvérére is) Ezért mellékeltünk 4 kereket egy alvázat meg távirányítót a kártyához! Így ha egy pc van a családban és ön használja a gépet addig a többiek vigan távirányítós autóznak. Megelőzvén a veszekedést!

www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

(#26) kukorizz

kukorizz
(lelkes újonc)

Ez tényleg elég érdekesen néz ki :DDD

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

(#27) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Forma 1-es hűtő. "Eszem, f@szom megáll!" (Ford Fairlane)
:DDD

Alléz Olympique de Marseille!

(#28) bogyo112 válasza anaqer (#17) üzenetére

bogyo112
(őstag)

A "vérpistikék" viszont buknak rá, akárcsak a plexi oldallapra, a kék ledes ventire, meg a neonra.......és hát ők képezik a piac nem kis részét, persze apuci pénzéből!

Ezek mind nélkülözhetetlen kellékei egy számítógépnek... :DD

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#29) Def26 válasza bogyo112 (#28) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Nekem is van plexis házam, meg kék ledes ventim. Ezek szerint már ez is gagyinak számit...? :U

Origin:attila4go

(#30) 00roli00 válasza bogyo112 (#28) üzenetére

00roli00
(senior tag)

Vérpistike nem 5770-et akar venni. Egyébként az asus formula nem tom mé jó. A pc-n a hűtő az ac l2 pro pedig bevált már az elődöknél is, és valahol olvastam tesztet róla 5x-el, 10-15 fok- refhez képest, + sokkal halkabb./ mert a gyári ugyebár túl hangos ;) /

(#31) bogyo112 válasza Def26 (#29) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Bocs, nem akartalak megbántani.... valószínűleg egyszerűen a 45 éves koromból fakad a véleményem, "vénségem" miatt ezek a dolgok valahogy sohasem érintettek meg... Nálam a számítógép a lehető legegyszerűbb kinézetű fekete doboz, ami az asztal alatt foglal helyet, minél kevésbé "kilógva" a szoba berendezéséből. A belsejében egyszerű, olcsó, de megbízható, a munkámhoz és a hobbimhoz (fotózás) éppen elégséges műszaki tartalommal. A világító, csicsás, agyondizájnolt izék helyett én szívesebben költök egyéb, a számítástechnikán kívülálló dolgokra. Ugyanezen okoknál fogva nem dekorálom a kocsimat sem matricákkal, sem sportkipufogóval, sem egyéb "streetracer" holmikkal.
De ez csak az én magánvéleményem, és hát ugye "ízlések és pofonok...." Peace! :R

Mindazonáltal néha szoktam játszani is a géppel, kedvencem a "régi" UT, de mostanában például éppen a Crysist próbálgato.... :))

szerk.: gépelési hiba jav.

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#32) bogyo112 válasza 00roli00 (#30) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Nem azt szeretne, de nem mindegyiknek telik 2db CF-be kötött 5870-re...

Na, nem OFF-olok tovább....

(#33) Tuco Ramirez válasza marcee (#20) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)

A design egyéni ízlés kérdése (bár azután hogy már bennt van a gépben szerintem pont tökmindegy, hogy néz ki). Viszont a Formula igenis hatékony hűtő. Saját tapasztalat, nekem is ilyen van a 4770-emen, jól és csendesen teszi a dolgát.

SC2 ID: Peter 1714

(#34) Spor

Spor
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

ezek a hűtők semmit sem érnek :(

www.pc-style.hu

(#35) Ren Hoek

Ren Hoek
(őstag)

Én már az 5850-re várok valami faja kis nem ref hűtést. Dehát messze van az még :(

Nem írom alá!

(#36) jer1cho válasza bogyo112 (#28) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mi funkciója is van egy képnek a falon? :DD

(#37) echterion válasza jer1cho (#36) üzenetére

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

Esztétikai.

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#38) jer1cho válasza echterion (#37) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pont mint annak, hogy kinek mennyire tetszik, vagy nem tetszik a saját gépe...tehát lefikázni azért valakit, mert számára csinossá teszi a gépet... :U

Ez természetesen nem neked szólt.

(#39) O_L_I

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Nincs belőle rájökenes edisőn? De most komolyan a rev2-höz majd adnak egy távirányítót amivel lehet fan speedet állítani? :(((

CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

(#40) O_L_I válasza Tuco Ramirez (#33) üzenetére

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

No offense de egy jó hűtő nem ott kezdődik hogy halkan hűt egy 4770-et hanem pl halkan hűt egy túlhajtott 4870-et.

CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

(#41) Zso2 válasza O_L_I (#40) üzenetére

Zso2
(őstag)

igaz

(#42) Móci válasza FID (#25) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

No igen, erre valóban jó lenne! A dobozból meg garázst lehetne építeni az autónak, meg házat a sofőrnek... :D
Amúgy valóban idióta dizájn, gondolom kiba sok értelme nincs.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#43) Tuco Ramirez válasza O_L_I (#40) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)

Az megint más kategória, ne keverjük már ide... Ami itt számít az az, hogy (legjobb tudomásom szerint) a ref. hűtőhöz képest halkabb a Formula.

[ Szerkesztve ]

SC2 ID: Peter 1714

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.