Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Taky

Taky
(senior tag)

Egy piros DELL noti mellé nagyon passzol.... :)

[ Szerkesztve ]

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#2) Macilaci457

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem a fekete HP-m mellé is jó lenne.... :)

Kár, hogy ha az ember nem szervizel, vagy hasonló, akkor már annyira nem jellemző az adathurcolás, én azt veszem észre, hogy az emberek többsége pendrive helyett is inkább már notebookot cipel magával, nem arra számol, hogy majd lesz egy gép amibe bedughatja az adatait, hanem magával viszi.

(#3) Taky válasza Macilaci457 (#2) üzenetére

Taky
(senior tag)

Na nekem is jót tett volna egy ilyen külső vinyó a HP-m mellé, tudtam volna értékelni, amikor lenyúlták a notit...
Most szándékozom notit venni, biztos, hogy beruházok egy külső merevlemezbe!

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#4) Bici válasza Macilaci457 (#2) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Nekem leginkább fényképezőgép mellé kellene valami ilyesmi, de olyan, ami egyből le tudja szedni a kártyáról a képeket, és külön mappákban tárolja.
Vannak ilyen dokkoló egységek, de azok sokkal nagyobbak ennél, legalábbis utolsó információim szerint.
Egyébként nagyon jó kis cucc ez, pláne, ha nem drágább, mint a WD hasonló megoldásai.

[ Szerkesztve ]

(#5) v.tom

v.tom
(őstag)

Állati jól néz ki ez a kis cucc. És nagyon szimpatizálok az ujjlenyomat-olvasóval is. Egy ilyenben asszem beruházok, ha nem lesz horror az ára.

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#6) boba6

boba6
(senior tag)

ha USB-s minek bele 7200-es vinyó? :W
(ha van eSATA is nem szóltam de akkor viszont illett volna megemlíteni)

... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix

(#7) kem válasza boba6 (#6) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elérési idő... :W

(#8) Macilaci457 válasza Bici (#4) üzenetére

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

Van olyan másoló eszköz, aminek mindkét felébe USB-t lehet kötni, az egyikbe egy ilyet dugsz, a másikba a fényképezőt. Kártyát ha jól emlékszem közvetlenül nem fogad, de egy pendrive méretű kártyaolvasó megoldja. [link] [link]

De pl. egy ilyen nem annyira nagy: Nexto DI

[ Szerkesztve ]

(#9) Bici válasza Macilaci457 (#8) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Köszi a linkeket, nem is rosszak. :)

(#10) Macilaci457 válasza Bici (#9) üzenetére

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

Nincsmit. :)

(#11) Godefroy válasza Taky (#3) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Így a külső hdd-t is ellophatják.

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#12) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

furcsa egy darab

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.