Egyéb technikai adatok? Bemenetek esetleg kimenetek? Rögzítési eljárások, kódolások?
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

Egyéb technikai adatok? Bemenetek esetleg kimenetek? Rögzítési eljárások, kódolások?
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

Minden van rajta és mindent tud. :-)
Jé! Most lettem tag. (Mosmár mindent megengedhetek magamnak.) :-)
[ Szerkesztve ]
''Szanya csak egy van.''
Végre ihatsz alkoholt ![;]](/dl/s/v1.gif)

Fanatikus még nem vagyok. ;-)
De stikába eddig is ittam.
''Szanya csak egy van.''
Én már inkább nem is tagadom 
Mivel nem írják, így gyanítom teljesen szoftveres...
Zöld-box??? Attól, hogy zöld a vászon, azt még mindig blue-boxnak hívják 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Így igaz. Tudtommal azért, mert régen a kéket használták. De gondolom ezt software oldja meg. Bezzeg anno lehetett olyan digi kártyát kapni, mely hardware segítséggel oldotta meg. Két vonali bemenet (PAL/SECAM/NTSC) egy kimenettel (PAL/NTSC). Ehhez tudott keverni mjpg anyagot winyóról, vagy az egyik bemenetre a belső tunert lehetett irányítani. Még ISA csatlakozós volt. Felbontása 384/288 vagy 384/576, legjobb tömörítési aránya 1/13. Vagyis nem egy HD minőség, de a VHS-t verte. Megközelítőleg SVHS-t tudott. Tudta színre és fényerősségre (ff) is! Valamint a stroboszkóp (szaggatott felvétel) effektet is.

igen, ezek azért hiányoznak bizony!
jómagam nem sokat konyítok hozzá, de ha ez sima PCI sines akkor nem kevés a valós idejű Full HD anyag átvitelére jópár szerkesztés közepette?
ps.: tévedés vagy sületlenség előferdül, a megfelelő helyeken kérném javítani 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.