Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) liksoft

liksoft
(PH! nagyúr)

Egyéb technikai adatok? Bemenetek esetleg kimenetek? Rögzítési eljárások, kódolások?

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#2) Szanya válasza liksoft (#1) üzenetére

Szanya
(tag)

Minden van rajta és mindent tud. :-)
Jé! Most lettem tag. (Mosmár mindent megengedhetek magamnak.) :-)

[ Szerkesztve ]

''Szanya csak egy van.''

(#3) P.e.t.ya. válasza Szanya (#2) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Végre ihatsz alkoholt ;]

(#4) Szanya válasza P.e.t.ya. (#3) üzenetére

Szanya
(tag)

Fanatikus még nem vagyok. ;-)
De stikába eddig is ittam.

''Szanya csak egy van.''

(#5) P.e.t.ya. válasza Szanya (#4) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Én már inkább nem is tagadom :DDD

(#6) Male válasza liksoft (#1) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mivel nem írják, így gyanítom teljesen szoftveres...

Zöld-box??? Attól, hogy zöld a vászon, azt még mindig blue-boxnak hívják :U

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#7) liksoft válasza Male (#6) üzenetére

liksoft
(PH! nagyúr)

Így igaz. Tudtommal azért, mert régen a kéket használták. De gondolom ezt software oldja meg. Bezzeg anno lehetett olyan digi kártyát kapni, mely hardware segítséggel oldotta meg. Két vonali bemenet (PAL/SECAM/NTSC) egy kimenettel (PAL/NTSC). Ehhez tudott keverni mjpg anyagot winyóról, vagy az egyik bemenetre a belső tunert lehetett irányítani. Még ISA csatlakozós volt. Felbontása 384/288 vagy 384/576, legjobb tömörítési aránya 1/13. Vagyis nem egy HD minőség, de a VHS-t verte. Megközelítőleg SVHS-t tudott. Tudta színre és fényerősségre (ff) is! Valamint a stroboszkóp (szaggatott felvétel) effektet is.

Movie Machine II

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#8) waverider válasza liksoft (#1) üzenetére

waverider
(senior tag)

igen, ezek azért hiányoznak bizony!
jómagam nem sokat konyítok hozzá, de ha ez sima PCI sines akkor nem kevés a valós idejű Full HD anyag átvitelére jópár szerkesztés közepette?

ps.: tévedés vagy sületlenség előferdül, a megfelelő helyeken kérném javítani :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.