Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) TK36

TK36
(tag)

Az Asrock alaplapjai eléggé olcsónak tűnnek De jók is?

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#2) Kombat

Kombat
(őstag)

Az új atomok miben jobbak, mint a régiek?
Vajon ezek mér képesek a szaggatás mentes HD videó lejátszásra és a gördülékeny netezésre?

Az a baj, hogy sok mindenhez értek egy kicsit, de semmihez sem nagyon.

(#3) sutszi

sutszi
(senior tag)

Üdv!

Az Asus N60Dp esetében én azért hozzátenném, hogy a 4670 mellé társított memória DDR2-es. Ami egyeseknek így is elegendő teljesítményt biztosíthat a játékokhoz, viszont a képességeihez képest eléggé lefogja a GPU-t. Így meg kicsit becsapásnak érzem az ASUS viselkedését.

(#4) Zanik válasza TK36 (#1) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Jók. :K

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#5) rudi válasza Kombat (#2) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Olvastad esetleg a cikket?

"Sejteni lehet, hogy az új generáció sebességben nem, csak fogyasztásban lesz jobb az előzőnél,"

és van benne link is az új generáció bemutatásával kapcsolatos hírre, amiben ott a válasz a videóval kapcsolatos kérdésedre.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#6) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Várhatóan lesz hasonló lap az MSI bing banghoz?Tehát multi gpu barát?

(#7) outsiders

outsiders
(fanatikus tag)

ugye írtok majd valamit az új Arrandale procis notikról is? Egy-két darab már feltűnt a magyar piacon is, egy jó kis PH teszt egy ilyen laposról megdobogtatná a szivemet :B

Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.

(#8) Kombat válasza rudi (#5) üzenetére

Kombat
(őstag)

E felett valahogy elsiklottam...

Köszi!

(#9) Straw

Straw
(senior tag)

"Az Intel D410PT egy igazi alapmodell. Meglehetősen olcsó – három év garanciával 15 800 forintba kerül "

Az tök jó hogy ilyen ócco, de hol?

"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

(#10) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"A bővítési lehetőségeket egy notebookos világból ismert mini PCI Express aljzattal fejlesztették, ami ideális lehet mondjuk Wi-Fi adapter beépítéséhez."

vagy egy Broadcom Crystal HD kártyához :) bár a vga kimenet nem tudom mennyire megfelelő erre, de a felbontást bírja. Bár ezzel már felszökne az árra annyira, mint egy ionos atom lap :U áhh vissza is szívom... sokkal jobb választás az asrock A330ION pcie-vel és ion-nal

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#11) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

"és az ujjlenyomat-olvasó is hiányzik"

Ebben a modellben opcionális az ujjlenyomat-olvasó, de ez nem azt jelenti, hogy a b-széria kollektíven nélkülözi.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#12) Kombat válasza Straw (#9) üzenetére

Kombat
(őstag)

[link] ;)

(#13) sephi válasza Kombat (#2) üzenetére

sephi
(őstag)

Kevesebbet esznek 10-15 wattal. 2 memória foglalat van rajtuk, meg nem PCI slot, hanem PCI-E bővitőhely található rajta. 720p-t szaggatásmentesen viszi az én 330-asom is. 1080p-ben be-beszaggat. Netezésre kiváló, legalábbis nekem semmi gondom vele, pedig a háttérben még fut egy-két program.

#10 : Valóban jobb az asrock ion megoldása, azonban egy 10-essel drágább is.

[ Szerkesztve ]

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#14) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezekre az Intel Pine-Trailes lapokra igazán ráférhetett volna a DVI, vagy akár a HDMI kimenet is. :(

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#15) Straw válasza Kombat (#12) üzenetére

Straw
(senior tag)

Köszi a linket, nem is tudtam hogy iponnál van ilyen.

"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

(#16) marcias válasza sephi (#13) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Sok mindenre elég a tudása, és a fogyasztás nagyon kedvező. Ha a komolyabb modell lenne egymagossal, meg is venném (az még kevesebbet fogyaszt), így az kb 17-18k körül volna.

(#17) tlac válasza EarL 007 (#14) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

direkt van butítva
zotac-os pine trail-en van, de az is csak 720p-t tud

majd az ion2 lesznek normális kimenetek, de ez üresjáratban is legalább +5W

(#18) zed1983 válasza Dyno (#6) üzenetére

zed1983
(őstag)

Nem tudom, azt hiszem van egy ily asus is a Maximus III Extreme talán...

(#19) rudi válasza VaniliásRönk (#11) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Javítva.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#20) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jól értelmezem, hogy ebben az új Logtiech billentyűzetben van egy hangkártya integrálva? :F

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#21) azbest válasza sephi (#13) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kb annyival drágább az ion, mint amennyibe a broadcom hd kártya kerül az intelhez :)

igazán beletehettek volna gma500-at vagy esetleg 4500mhd-t a prociba... a nagy prociaiknál olyasmit használtak (persze tudom, hogy direkt butítanak).

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#22) t72killer válasza azbest (#21) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha kijönnek a tegra2es cuccok, azok megfelelő konkurrencia lesznek az atomnak, mind processzor, de főleg grafikus teljesítmény terén. 1etlen hiányosságuk, hogy nem mennek rajta az x86-os oprendszerek, de amire ezek a kis gépek ki lettek találva (mozizás, web, office) arra vannak alkalmazások szép számmal.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#23) sephi válasza marcias (#16) üzenetére

sephi
(őstag)

Nekem is van egy 2 magos ilyen kis gépem, 24/7-ben megy...letöltésre, netezésre, skype-ra. Tökéletesen elégedett vagyok vele.

#20 : Bizony van benne egy usb-s hangkari is. [link]

[ Szerkesztve ]

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#24) Zanik válasza azbest (#21) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Én se értem, hogy ha Z5xx sorozatú (amúgy igencsak gyenge) Atom procik mellé be tudnak rakni egy HD-t segítő gma500-at, akkor az erősebb procik mellé miért sajnálnak odatenni valami hasonló megoldást? Hogy az ember már a netes/filmnézős konfighoz is inkább Clarkdale-t vegyen? Igazán kijöhetne már az AMD valami alacsony fogyasztású prockóval, ATI igp-vel megspékelve, mini-ITX alapon!

[ Szerkesztve ]

(#25) leviske válasza t72killer (#22) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha nem az X86 volna a netbookok szempontjából a lényeg, akkor nem a Windows terjedt volna el.

A Tegra-nak én egyelőre mobil fronton jósolnék szép jövőt, de ott nagyon szépet.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#26) Franklin

Franklin
(senior tag)

17"-os notebook, 1366x768-as felbontással.... gratulálok.

Épp a napokban keresgéltem a 17-es notik között, hát alig volt olyan, ami emberi, legalább 1680x1050-es felbontást tudott.

Valahogy nagyon rossz irányba megy a kijelzők (asztali és notebook egyaránt) fejlesztése...

(#27) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

olyan usb elosztót vennem kell

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#28) Zanik válasza Franklin (#26) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

17"-os notebook, gratulálok. Valahogy nagyon rossz irányba megy a notebookok méretezése!

(#29) TheVeryGuest

TheVeryGuest
(senior tag)

Nem csak UBS-vel, hanem eSATA-val is csatlakozhat a számítógépre a Conceptronic merevlemezbölcsője....

“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry

(#30) Franklin válasza Zanik (#28) üzenetére

Franklin
(senior tag)

Miért menne rossz irányba?

Ott legalább van választék, 8-18-ig mindenféle méretben találsz gépet.

Én pl. ha lecserélném a 15-ösömet, akkor tuti a 17-18" körüli kategóriából választanék.

(#31) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Webkamerák területén is bemutatott egy új nagyágyút a Logitech. A Webcam Pro 9000"

Ezt a webcamerát 1.5éve is használtan vettem. Elég erős túlzás ezt most úgy bemutatni, mint egy "új nagyágyút". Itt egy teszt, de már ez is mindjárt 2 éves.

[ Szerkesztve ]

(#32) Zanik válasza Franklin (#30) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ha én lecserélném az én 15"-ösömet, akkor tuti 12-13" körüli kategóriából választanék. Hiába, no, nem vagyunk egyformák. :))

(#33) t72killer válasza leviske (#25) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Annyira szépet, hogy lehet, hogy a "Slate PC-k" kiszorítják majd a netbookokat. végülis buszon/vonaton/repülőn kényelmesebben boldogul az egy 6-7"-os érintőképernyővel, mint egy netbookkal.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#34) LordX válasza tlac (#17) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért csak 720p, mert az integrált graf nem tud többet.

(#35) tlac válasza LordX (#34) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

d-sub-on tud jóval többet

(#36) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

NEM Tiger hanem Tigris. A folyóról kapta a nevét és nem az állatról.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#37) sislaciii

sislaciii
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem badarság a PCI-E csatlakozók száma miatt választani / hasonlítani. A második csak x4-et tud, ami elég sivár, kétkártyás rendszerekhez nem ez kell, ha x8 lenne, azt mondom jól van, de így csak dísz, esetleg nagyzolás, hogy nekem két pci-e csati van a lapomon bibi...

'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.