Ha legalább a tekerők áránbó lennének... háde így...
"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ

Ha legalább a tekerők áránbó lennének... háde így...
"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ

Fatokueknek fatoku fenykepezogep. 
We are Outcast Consensus 1

Igazából nekem mammutagyar borítással kellene, vörös smaragdgombokkal.
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

legalább az eredeti váz helyére készítették volna, így elég esetleges és gagyinak hat, mint ha csk utólag lett volna feltapasztva rá... ez így egy nagy semmi egy rakat pénzért. persze ahogy látom a gazdagoknak ez kell 
A vér nem válik VAZZE!™

Én sem ilyennek képzeltem el a cím alapján. Mintha csak egy tokszerűség lenne.
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

nektek semmi sem jó..
http://mlzphoto.blog.hu/

9999 pengőért engedtessék mán' meg finnyásnak lenni ![;]](/dl/s/v1.gif)
A vér nem válik VAZZE!™

Alapból egy 9700 dodós gépről van szó (kezdő ár), nem is nagy felár ez a fa cucc. Csak bűn ronda.
[ Szerkesztve ]

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

Ruzsa Sándor nevezetes mondása jutott eszembe (mikoris meglátta Veszelka Juliskát...):
Híj, be csúf! 
Ez tényleg nagyon exkluzív (az más kérdés, hogy ha lenne rá pénzem még akkor sem vennék ilyet). Ennyi pénzért szerintem az eredetivel közel azonos külsejű, de valami extrát felvonultató borítás kellene (pl. nagyobb szilárdság és esés elleni védelem vagy valami ehhez hasonló funkció).
[ Szerkesztve ]
Earphones in. Volume up. Ignore the world.

...és azon mit lehet mutogatni a haveroknak?
Ez nem az épeszű vásárlóknak készül
Azok, ha fát akarnak, csináltatnak vmi ismerős asztalossal egy tokot neki akácból, az véd! 
Jó jó nyilván ez így van, ez már közel sem az a kategória, ami az épeszűségről szól, de ennyiért én ezt elvárnám. 
Earphones in. Volume up. Ignore the world.
De, ezzel a pénzmaggal első utam a fukar bótbe vinne, s venném 8k€-ért a Hasselbladot. 
Ok, a sigma 400-1000 -re még kéne egy malacperselyt törni.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

egyetértek. tök fasza cucc, dolgoztak vele egy csomót, kihoztak egy limitált szériát, erre csak a sírás.
Bőven elég ebből 10darab is,ennyi balekot csak találnak a világon.....
Elmélet és gyakorlat közt nincs külömbség elméletben
Ritka csúnya egy darab. olyan mint egy olcsó kínai fautánzat tok a cuccnak. ha "csak" 200 dodó akkor se éri meg. Lehet hogy rengeteg meló, meg kézműves, meg ritka fa, de ez így akkor se néz ki jól.

csúnya, de legalább drága, villantani jó lesz majd 
''Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak'' - Blaise Pascal

Hát szerintem ez a fekete elég ratyi ehhez a gyönyörű fához, ide egy szép szálcsiszolt magnézium/aluminium váz rész illene.

ráadásul milyen kényelmes lehet a mélyen ülő gombokat nyomkodni...
A vér nem válik VAZZE!™
gagyi kínai műanyag filingje van 

Csak, hogy segítsek MLaca-nak felidézni a sorozatot, amit említ:
Az MTV-n megy és Pimp my Ride a címe.
[ Szerkesztve ]
By(e) Tothbe