Szép, szép, de mi tartja? :
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Hűtés, házak, tápok, modding » [Re:] Piacon a Cooler Master GeminII S524 processzorhűtőjeHozzászólások

B4nd1t4
(tag)
Kicsit megnyálazod az alját, és már kész is... 
Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)

Pavti
(senior tag)
Csavarok + szentlélek? 
B4nd1t4: Jó, te nyertél. 
[ Szerkesztve ]
• Powered by: Tanker` •

PCrevRM
(kvázi-tag)
Itt láthatod.
We are Outcast Consensus 1
(#5) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)
Nem rossz,főleg ha 15.1 dB(A) is tud kellőképpen hűteni.
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Menyus911
(kvázi-tag)
elég nagy darab, meglátjuk mit tud..
jonak tunik elso ranezesre: gondoltak a magasabb bordas ramokra, minden foglalatra felmegy, fogadja a 140-es ventiket, magassaga miatt kisebb hazakban is elfer, az ara rendben van 
4 sale http://tiny.cc/aprok

Duracellm...
(őstag)
Szimpatikus a masszív keret a tetején, ezzel együtt az egyszerű ventilátor cserélésnek/takarításának lehetősége.
Ennyit azért nem adnék érte, ezzel a venti-vel 
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Xirtam
(PH! addikt)
Tetszik! Venném! 
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]
Nem is olyan nagy ez. 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Nálam ez a kialakítás egyszer már megbukott. A CM Gemin II esetében, oda 2db 12cm-es venti volt felaggatva, és így is elég gyengus volt. Procit csak merőleges kialakítású bordával lehet megfelelően lehűteni.
MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

Duracellm...
(őstag)
a Gemini II ről lelógtak a ventik, így nem tudott létrejönni normális légnyomás ami áthajtotta volna a luft-ot a bordán...
itt teljesen lefedi a venti így itt nincs ilyen problem 
Azért volt ott szellőzés, nem is kevés. Főleg nagyobb légszállítású ventikkel. De a ház szellőzése miatt nem praktikus. Alaplapra fújja a meleget, és az esetleges szélcsatorna a házikóban is meg van zavarva. Az alaplapra merőleges hűtőknél pont az a jó, hogy megfelelő házszellőzéssel egyenes úton távozik a meleg, és persze előröl jön a friss hideg. De kíváncsian várom. Bár a csúcs hűtőkkel úgysem tudja felvenni a versenyt, gondolok itt a Prolira, True -ra pl.
[ Szerkesztve ]

Duracellm...
(őstag)
"Bár a csúcs hűtőkkel úgysem tudja felvenni a versenyt, gondolok itt a Prolira, True -ra pl."
Inkább a halksága/ára miatt venném, nem azért mert tuning-hűtő...
Így van, bár ha halk hűtőt akarsz akkor CM Z600 volt a best, az passzívan vitt mindent. 
Csecse kis hűtő.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

kerelo
(senior tag)
Jó hűtő,jó áron.Kiváncsi lennék majd egy tesztre,hogy teljesítmény illetve hang szempontjából mit tud pl a cm 212plus-al szemben
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

Srodney
(senior tag)
hővezető paszta által létrehozott vákum

Godefroy
(senior tag)
Nem kellett gondolniuk a magasabb RAMokra, mert nem a RAM felé lóg az a rész, hanem a ház hátulja felé, legalábbis a saját weboldaluk szerint.
Elsőre én is azt hittem fordítva van, de úgy látszik nem.
Egyébként én sem értem miért jó, ha a ház hátsó ventilátoránál kifele távozó levegő egy részét elszívja és a meleg levegőt küldi a lap felé. 
[ Szerkesztve ]
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "
Az egyáltalán nem jó.
Ellenben ilyen hűtőkhöz más szellőzést szoktak ajánlani. Nem a hagyományos, elől befúj, hátul kipöfög a jó választás. Oldalra, közvetlen a hűtő fölé kell egy lapátos, ami a hideget közvetlen a bordákra nyomja. Majd azt szívja ki a hátsó venti. Így a leghatékonyabb. Ebben az esetben lehet passzívan használni.

Godefroy
(senior tag)
Saját weboldaluk ajánlja ezt.
Az általad említettnél viszont ha oldalról megy a levegő az nem csak a proci felé megy hanem a hátsóval ki is fúj levegőt, másrészt ott az összekeveredett levegő is kering körbe.
Szerintem csak az egyenes mozgású levegő hatékony, esetleg ebben az elrendezésben az alaplap felől kellene szívnia a levegőt nem oda fújnia 
ezeket a tipusu hutoket legalabb ket modon be lehet szerelni, de pld a noctuakat mind a 4 iranyba rakhatja az ember ( a c12-met es a c14-emet ugy raktam, ahogy a kedvem tartotta
). itt egy kep a hutorol a masik iranyban szerelve, alatta a ramocskak husolnek
a teljes tesztbol az derul ki, hogy egy kozepesen eros huto a gemini. en kb ilyesmire szamitottam tole 
4 sale http://tiny.cc/aprok

Godefroy
(senior tag)
Igen, gondoltam, hogy lehet másik írányba is, de saját weboldaluk nem ezt mutatja.
Egyébként ha takarja a RAMot akkor, RAm csere vagy bővítés macerás lehet...
[ Szerkesztve ]