Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Kriza

Kriza
(őstag)

"maximális adatátviteli sebessége ... számítógéphez csatlakoztatva (USB 2.0) pedig 60 MB/másodperc"
és az a 60MB/s hogyan fog átférni az USB2.0 sávszélességén? :F Ez asszem' elméleti max., de ennyit még soha nem láttam USB-n.

[ Szerkesztve ]

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#2) v.tom

v.tom
(őstag)

Ez igen jó kis dolog. Remélem hamarosan megjelenik nálunk is, és lehetőleg nem irreális áron.

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#3) j.bravo válasza v.tom (#2) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

Léteznek már hasonló termékek, és egész kibírható áron. Keress rá a Vosonic márkanévre :) Van olyan is ami kb. ennyit tud, meg olyan is amin nézegetni-szerkeszteni is tudod a képet... mintha a Canonnak is lenne hasonló céleszköze, kissé szebb kivitelben, sokkal drágábban.

[ Szerkesztve ]

Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

(#4) Male válasza Kriza (#1) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sehogy... ez éppúgy értendő max. sebesség, mint az USB 2.0-é.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#5) IDM válasza j.bravo (#3) üzenetére

IDM
(kvázi-tag)

A Vosonic már csak jobbakat gyárt...ilyen kat. terméket már nem.
Ahol meg lehet nézni a képet az biztonságot ad,hogy rendesen átkerült a köztes
tárolóra a kép...noha pl a Vosonic tud összehasonlítani is...

(#6) j.bravo válasza IDM (#5) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

Nekem még a 3310-es van, ami ennyit tud ill. mp3-at lejátszani, és lassú mint a dög - de azért jó hogy van...

Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

(#7) ez_meg_emaz

ez_meg_emaz
(őstag)

Amindenit...az a Vosonic annyiba fáj mint egy jobb digitális gép ára.
Ezis csak azoknak éri meg akik több százezreket ölnek a fotozásba. Nekik ez a 60k semmiség. :)
Nekem jobban feküdne egy 20-25k-s cucc.
Szerintem d40-el se lépném tul a 2gb-ot(sd/xd kari). Bár egy nyaralásnál már neccesebb a dolog. Amikor az ember 1-2hétig nincs gépközelben. De azért hogy 1 évben 1x elövegyem nem ér 60k-t. Tehát csak komoly fotosoknak éri meg, hogyha rengeteg képet csinálnak, főleg ha raw-ban.

Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

(#8) j.bravo válasza ez_meg_emaz (#7) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

A vaterán találsz használt vosonicot az általad írt árfekvésben szerintem - az épp ennyit tud mint a cikk témája (lementi,fájálnevet-méretet kiírja). Akár vinyó nélkül is megveheted, veszel bele egy vinyót párezerért... én is így tettem anno. A célnak tökéletesen megfelel. A lassúságán kívül nem volt gondom vele.

(#9) j.bravo válasza ez_meg_emaz (#7) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

ezt is csekkold

30k-ért 80gb-os vinyóval, az Anpson.

(#10) ez_meg_emaz válasza j.bravo (#9) üzenetére

ez_meg_emaz
(őstag)

Na ezek már türhetöbb árak. :K
Ha elkezdek tükörreflexessel fotozni elöbb-utobb beszerzek egyet.

Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.