Jobbulást Pheke! Első az egészség! 
Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

Jobbulást Pheke! Első az egészség! 
Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

Jobbulást!
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)

Jobbulást Pheke ! Jövő hétre viszont tessék meggyógyulni, mert sok lesz a szabadidőnk, és jövő héten már lehet, hogy nem lesz hó a szánkózáshoz 

Gyógyulj meg mihamarább
Hiányoznának az agymenések. 
KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!
(#5) macilaci78

Jobbulást!
Esetleg egy adás a citromos kamillateáról? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

USB-s bögremelegítőről egy teszt jöhetne 
"A halál a közös úticél, amiben mindannyian osztozunk, és ami elől nincs menekvés. De ez nem baj, mert a halál valószínűleg az élet legjobb találmánya, a változás mozgatórugója: eltünteti a régit, hogy helyet adjon az újnak. "/S.Jobs/

Jobbulást!
Yesterday is History, Tomorow is mystery, but Today is a Gift, that's why they called it: "Present" --- Grand Master Oogway

Nagyok vagytok! Köszönöm! 
ThinkPad E420s, i5, SSD+HDD, 8GB RAM ELADÓ!!! -> goo.gl/5kLtn
Tudjuk, Sapka , sál , Hummer 

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

Jobbulást kívánok én is! Addig elleszünk valahogy...

+ nagy mennyiségű forralt bor. Ugy az igazi! 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Azám Thinkpad rollcage teszt, kibírja-e ahogy egy Hummer megy át rajta a Balaton jegén
Bocha-ék pedig még elé pakolnak pár mobilt.

Jobbulást! Ne sajnáld a páleszt a teából, sokat segít! 
úhh, egyre durvább dolgok jönnek ki ebből, nagyon amatőrök voltak, miért pont hummer, nincs egy darab kispolski? ,azzal még élvezetesebb is télen
Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

jobbuljá + de sebtiben ![;]](/dl/s/v1.gif)
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

Jobbulást!
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
(#18) tiborandras válasza freemanone (#13) üzenetére
van egyaltalan olyan betegseg, amit nem gyogyit az eros hazipalinka?! ![;]](/dl/s/v1.gif)
4 sale http://tiny.cc/aprok
(#19) revcsongor válasza tiborandras (#18) üzenetére

A részegség, bár az meg nem betegség, szóval nincs. 
...
Gyoogyujj! (Muuukoggy! után szabadon...) 

félmeztelen, fehér bugyis mangalányokat és lolikat a ph!tv-re!
,,Pikarinak underage megmondóember szaga van'' | ,,a normális fejlesztők szemét kihugyozzák a Pikari jellegű merénmegmontammok''
(#22) freemanone válasza revcsongor (#19) üzenetére

hát talán csak az alkoholizmust! 

Gyógyújjá testvír! 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Jobbulást, meg házipálinkát!
A kép tetszik. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Egy evőkanálra darabolt fokhagyma + selyemkóró méz,( vagy bármilyen ), brutális módszer, de kiszedett már sokszor a takonykórból
Jobbulást! 
Mentalita'

Jobbulást Pheke!
Nokia Lumia 710

Jobbulást Pheke!
Jövő hétre azért szerezz valami ütős cuccot. 
[ Szerkesztve ]
Csak jókat!
Mihamarabb várunk vissza!
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

Jobbulást Pheke! Majd jövőhéten leslek! 
3330>k700i>k800i>k810i>t700>g900>Touch>Gsmart S1205>Touch Cruise>Tattoo>i3G>Desire>Milestone

brutális, ez tényleg a megfelelő szó rá.
volt hozzá "szerencsém". a fokhagymával nincs is baj, de a mézet sajna nem bírom 
Azt gondoltam épp fordítva lesz
mi baj a mézzel?
jobbulást 
--- DIABLO 3 VIZÁLLÓSZÖVETTÉRKÉP 2 MÉRETBEN ELADÓÓ - Samu 102 cm LCD, HD 6970 eladó - LEGO 10188 DEATH STAR ELADÓ ---
Ez a kép nagyon tetszik, jobbulást.
A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

Gyógyulást pheke! Addig is egy kis mézes forró tea pálinkával! 
[ Szerkesztve ]
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.

Rumos tea az igazi! 
Jobbulást!
A fél országot ledöntötte ez a baromi hideg, akárhova megyek rekedt emberekkel találkozom, én is csak szenvedtem egész héten.
Go Hard or Go Home!
Gyógyulgass Pheke!
Jövőhéten bepótolod
![;]](/dl/s/v1.gif)
Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

Jobbulást Mester! 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Pedig a méz nagyon jó gyógyszer, amióta mézes teát iszom nem volt komolyabb megfázásom. Magára én sem bírom de valamibe elkeverve már lecsúszik. Jobbulást.
Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

Akkor csak én imádom itt a mézes kenyeret?
A mézes süteményekről nem is beszélve!
Persze szigorúan a pálinka után.
[ Szerkesztve ]
Jobbulást (n)agymenő! 
Én még mindig azt mondom, hogy a legfontosabb a PH!revenció:
úszás, gyógyfürdő (Szecska), szauna, masszázs heti háromszor és kaputó a vírusoknak, de ha mindez kevés lenne, akkor szerezz be egy BitDefender Internet Security 2012-t... 
Na csákány, az erő legyen veled 
U.i: A kép zsííír, lementettem, remélem nem fertőzi meg a gépem...
[ Szerkesztve ]

Jobbulást kívánok!
twitter: MatrixfanLive

Ilyen hideg estéken orvosilag erősen javallott a forralt bor kortyolgatása akár nagyobb mennyiségben... 

Az biztos, hogy jó gyógyszer a méz, de nekem émelyítően édes és az állagával is van bajom. Sütibe, teába (módjával) jöhet, de ne legyen hangsúlyos, mert akkor részemről off. Ez van... Ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű mézet a szervezetembe juttassak, kb 10 liter teát kéne letolnom, az meg ugye... 

Én bármeddig képes vagyok éjjel melózni, de reggel nem tudok felkelni. Nappal meg ugye meló, így az ilyen "úri hóbortok" sajna nekem kimaradnak 
Hüttében a kövit ajánlották:
vadásztea (without honey)
3dl tea+0,5dl jäger
ebből 4-5 és jól leszel 
nálam már sokszor bevált.
de természetesen a sok gyógynövénnyel megtömött ágyaspálesz az még jobb 
''A Földön két értelmes lény fejlődött ki:emberek és magyarok...''//Asimov//

TATRATEA kell ilyenkor
jobbulást !
[ Szerkesztve ]
A tátra nem csak munkagépeket gyárt? ![;]](/dl/s/v1.gif)
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

nem is tudtam, hogy ma már a hegyvonulatok is munkagépeket gyártanak ![;]](/dl/s/v1.gif)
,,Pikarinak underage megmondóember szaga van'' | ,,a normális fejlesztők szemét kihugyozzák a Pikari jellegű merénmegmontammok''