Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na erre kiváncsi vagyok átjön-e valami is ebből a 3d-ből kamerán. :K

Family Guy Online - Closed Beta

(#2) zuzu000

zuzu000
(senior tag)
LOGOUT blog

Na ezt én is megnézem :C

Ne csalj! Ne lopj! Ne hazudj! - A Kormány nem szereti a konkurenciát

(#3) pheke válasza Enton (#1) üzenetére

pheke
(HÁZIGAZDA)

Szerinted? :D

ThinkPad E420s, i5, SSD+HDD, 8GB RAM ELADÓ!!! -> goo.gl/5kLtn

(#4) DJ. Ru$y válasza pheke (#3) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Nuku :)

Kemény kis gépezet ez :Y

[ Szerkesztve ]

Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

(#5) freestailo

freestailo
(senior tag)

óra felhúzva, remélem hazaesek 6-ra!

Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!

(#6) noxwill válasza Enton (#1) üzenetére

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem annyira fog átjönni mint az Optimus 3D nél. Semennyire :DDD

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#7) Enton válasza noxwill (#6) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem láttam azt az adást, de így mostmár ezt sem fogom megnézni. Elég spoileresek vagytok ám. ;]

Family Guy Online - Closed Beta

(#8) pusszycat

pusszycat
(senior tag)

Azt hiszem, ebben van kamerával rásegített szög beállítás az optimális 3D élmény eléréséhez. :K

Samsung BADA...Samsung Wave a hullámok ereje! Bada 2.0 : A Tenger ereje ;]

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#9) mrhitoshi válasza pheke (#3) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

3D kamerával nyomjátok a 3D-s adást! :DDD

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#10) csontváz

csontváz
(őstag)

Szuper volt. :R Varok egy PU-t.

msn: freddykruger23@hotmail.com

(#11) SLYM

SLYM
(PH! kedvence)

430-ért ez best buy és végre egy olyan gép ami nemcsak, hogy best buy, de viszonylag optimálisan van összerakva a belső is. hatalmas plusz az SSD(hibrid), nem is értem, hogy ez miért csak 1-2 szót érdemelt. óriásit gyorsul ettől az egész rendszer, aztán végre egy rendes hangrendszerrel szerelt laptop, engem például kifejezettem idegesít az átlag laptop ótvar szar hangja, fülessel meg kinek van kedve szenvedni ha nem muszáj. a passzív 3D kijelző pedig asszem no comment. 530-at is simán elkérhettek volna ezért a gépért, 430-ért ajándék

[ Szerkesztve ]

(#12) noxwill

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

ÁÁÁÁ lemaradtam, a mai nap eseményei miatt...... De a replay csodája megmarad :DDD

[ Szerkesztve ]

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#13) pheke válasza SLYM (#11) üzenetére

pheke
(HÁZIGAZDA)

szerintem sem rossz gép és a vinyóról csak ezért esett 1-2 szó!

[ Szerkesztve ]

(#14) Strezi

Strezi
(kvázi-tag)

A felétől annyira visszavetted a hangerőt, hogy nem volt kedvem tovább nézni ...
Nem hiszem el, hogy bármilyen hanganyaghoz képest 10-ed hangerőnél már valami betorzul a rendszerben.
Van AGC a mikrofonodban? Be van kapcsolva?

Nagyon szívesen nézném ezeket az adásokat, de az állandó hangprobléma (vagy recseg vagy kiba halk) elveszi a kedvem tőle ...

Munkagep - http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2194430

(#15) pheke válasza Strezi (#14) üzenetére

pheke
(HÁZIGAZDA)

majd miután mindenki jelezte, hogy halk, vissza is vettem hangosabbra. és sajna nincs agc a mikrofonban.

üdv:

pheke

[ Szerkesztve ]

(#16) Strezi válasza pheke (#15) üzenetére

Strezi
(kvázi-tag)

Szerintem tuti, hogy adna valaki nektek tesztre egy jó mikrofont, ami nállatok is maradhatna ...
Esetleg hasonló vonalon egy klímás céggel is érdemes lenne felvenni a kapcsolatot, szerintem lenen jelentkező egy telepítésre.

Munkagep - http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2194430

(#17) SLYM válasza Strezi (#14) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

én simán tudtam annyit hangosítani, hogy jó legyen és nekem valamiért sosem recseg a hang. igaz én már nem élőben néztem

(#18) SLYM válasza pheke (#13) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

csak nem rossz? :). lehet, hogy csak én vagyok ennyire elájulva a passzív 3D-től és az SSD-től, de nem hiszem, hogy ma jobb gépet lehet kapni hasonló árfekvéssel. szerintem különösen ajánlott a cucc. vagy tévedek? :F

(#19) fourgee

fourgee
(lelkes újonc)

Oliverda, te mit ittál mielőtt elindult ez az "adás"? :) Azt ne mondd, hogy alkohol nélkül is ilyen vagy :))))

Dell XPS1530 - Intel C2D T8100 (2,1GHz), 2GB ddr2 dual channel, Geforce 8600GT 256Mb (ddr3)

(#20) vanhalen

vanhalen
(senior tag)

Gyerekek, nem tudom, ki hogy van vele, de én ezen:
"..bácsi most őrül meg a szintetizátorok mögött és együtt kap szívrohamot az összes többi zenésszel, ez amúgy a free jazz lényege.." masszív röhögőgörcsöt kaptam konkrétan :DDD :O :DDD

[ Szerkesztve ]

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#21) pheke válasza SLYM (#18) üzenetére

pheke
(HÁZIGAZDA)

Azért a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy ha leveszed az újdonság és a 3D árát (max 120-130 ezer Ft) akkor marad egy tisztességes vas olyan áron, ami nem biztos, hogy "különösen ajánlott" plecsnit kapna, hiszen 300 körül már minden gyártónak van csúcs vasa. De ettől még nagyon összepakolta ezt a Toshiba. Először volt olyan érzésem, mintha semmit sem hagytak volna ki a hardverből egy notinál, hiszen hiába 6-8000 ft mondjuk egy DVB-T tuner, ennek ellenére kevés hordozható gépben találkozol vele.

(#22) pheke válasza fourgee (#19) üzenetére

pheke
(HÁZIGAZDA)

Ezt most nem értem! Én lennék Oliverda? Mert nem vagyok :D

[ Szerkesztve ]

(#23) SLYM válasza pheke (#21) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

igen, mindegyiknek van csúcs vasa, csak egyik csúcsvasban sincs SSD és nincs bennük normális hangrendszer sem 300-ért, szóval azért ezt is kapjuk még azért a 120-130k-ért. ezek azért nem pár ezres cuccok. és ezek miatt a 300k-s csúcsvas sem fogja gyorsabban megnyitni a programokat, mint a 80k-s belépőszintű laptop, de vicces esetben még a hangrendszerük is hasonló teljesítményű. de azért a corei7, meg a 8 giga ram az kell mindegyikbe (ebbe is, ez az egyetlen olyan amibe bele lehet kötni), mintha az i5+4 giga ram nem elég mindenhez (majdnem mindenhez)

(#24) pheke válasza SLYM (#23) üzenetére

pheke
(HÁZIGAZDA)

akkor pár dolog: :) a seagate vinyó ami ebben a gépben (is) van az nem SSD, hanem egy hibrid vinyó. alapjaiban egy teljesen normál klasszikus hdd, "csak" van benne egy 4GB-os flash memória, ahová a gyakran használt programok darabkáit teszi. ez a hdd kb 10 ezer forinttal drágább, mint a teljesen normál társai, ami természetesen nem von le ezen fejlesztés érdemeiből, de azért nem is forgatja ki sarkaiból a világot. amúgy pedig igen sok csúcsvasban van igazi SSD, sőt némelyikben akár kettő is (egy SSD a rendszernek és egy HDD az adatoknak). RAM-ból sosem elég és a 8 giga nem horror árkülönbözet a 4-hez képest és egész egyszerűen szinte minden gyorsabb lesz tőle. az i7 pedig tényleg nem kell mindig, de egyszerűen egyrészt snassz lett volna egy csúcsvasba az i5, másrészt pedig magam sem használom ki a processzorom teljesítményét max az időm 10%-ban, de akkor bizony jól jön, hogy egy Core2-es atomreaktor van a kezeim között (pl videóvágás, hangeditálás, stb.). és végül minden relatív. mint láttad sokakat kiakaszt egy ilyen árcédula, míg sokan rohangálnak tizenévesen 150 ezer forintos mobilokkal, ami persze teljesen rendben van. ezek szubjektív szempontok. van azonban a piac és a piaci szereplők, akikhez kicsit objektívebben lehet talán hasonlítani az azonos kategóriákba illő cuccokat. na ennyi :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.