Nagyon várom az adást!
Pheke légyszíves kérdezz utána, mennyit fog csúszni a készülék bevezetése (és még sok másé) a thaiföldi katasztrófa miatt.
Karácsonyra szeretnék egy NEX-7-et venni, kérdés lesz-e addigra Európában?
Köszi.
[Re:] Élet Windows nélkül – új gépeket épített a Samsung a Chrome OS-re
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!

Nagyon várom az adást!
Pheke légyszíves kérdezz utána, mennyit fog csúszni a készülék bevezetése (és még sok másé) a thaiföldi katasztrófa miatt.
Karácsonyra szeretnék egy NEX-7-et venni, kérdés lesz-e addigra Európában?
Köszi.
(#2) eclipse006
Nagyon bejövős a külseje. 
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

Nekem is lenne kérésem:-), akár a PH!TV-hez, akár Mlacához. Érdekelne a gép kép-kép készítés ideje, az autofókusz sebessége, a manuális fókusz mikéntje és hogyanja, a pontszerű fókusz eredményessége (azaz a tényleges képen is ott van-e fókusz, vagy vhol a háttérben, mint Nex3-mal sokszor megesik...), végül a vaku töltési ideje...
Köszi:-)

az összes kérdésre egy közös válasz lesz a teszt, amit hamarosan olvashattok!
http://mlzphoto.blog.hu/

Na ez az a milc amit annyira vártam. Példás kezelhetőség süt róla, csak az a lapka ne lenne benne.
Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

Agh 6 kor nem fogom tudni megnézni a live streamet. Vissza lehet majd nézni valahogy az adást ?
+ Ha lehet térjetek ki kicsit a videóra, hogy megvan-e a kattogás mint az 5n nél. Illetve az EVF minősége is érdekele.
[ Szerkesztve ]
(#7) kiskaktusz
várom-várom 
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.
persze, az összes adás visszanézhető utólag, ugyanott, a hírbe rakott lejátszóval.
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

Parci részvételi szándékod a mai adásban? 
Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

Ha nem gond kipróbálhatnátok hogy ez is ugyanúgy melegszik videó alatt, mint a Nex 5n.
Konkrétan a Nex-5n 12 perc videó környékén már figyelmezett a túlmelegedésre, és 23 perc környékén ki is kapcsol.
OnkyoTX-SR608 PolkaudioTSi400-TSi100-CS10-PSW125 PS3
no way
(de remélem, h előtte meg tudom tapizni a cuccost)
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

Remek, köszi!

mindegyik dlsr, milc stb. melegszik és idővel ki is kapcsol, hogy megvédje magát, ez nem csak a nex5n dolga. és nem is hiba, hanem a fizika törvénye okozta jelenség. a csillagászati fotózásra használt képalkotó kamerák sem veletlenül olyan drágák, van, amelyikben peltier hűti a szenzort (a hideg alaphőmérséklet zajszegényebb képet is eredményez a hűtés mellett).

Köszi a preview -t, jól sikerült és hogy kitértél a feltett kérdésekre.
@MLaca
Ha lehetne be tudnál tenni pár low light high iso képet (lehetőleg kültéri esti 1600-6400 ISO-n lőtt képet) is a tesztbe, nagyon érdekelne a nagy megapixel szám miatt ?
[ Szerkesztve ]

hülyeséget írtam, sorry
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
A héten kinn vagyok Bécsbe és tegnap előtt kaptam egy szórólapot a gépről. A videó szerint ha jól emlékszem karácsonyig Európában nem lesz kapható a gép.
Szeretnék rácáfolni: 10.27-től 11.22-ig aktuális újság szerint a váz 1049€-ért kapható+ set-en is adják. http://www.hartlauer.at/Portal/jsp/hartlauer2/onlinekatalog/haupt/katalog.jsp
(aktuális katalógus 11. oldala)
lejött pár darab (kb. 200 ezer?) a gyártósorról, mielőtt az egészet elöntötte a víz, szóval nem feltétlenül ellentmondó a két infó.

Ezt most nagyon eltalálták... de jó drága.
meg nincs is nagyon. viszont sajnos nem csak a nex-7 drága, egy e-p3 + vf-2 kombó sem olcsóbb igazán, ahogy a gh2-ért is elkérik a pénzt. 

Igaz, nem nagyon... a spec alapján dobtam egy hátast az EVF-től, de olvastam a tapasztalatokat, amik nem jók. Mindenesetre az eddigi NEX-ekre én rá se tudtam nézni, de ez pofás és én szeretem a sok tárcsát meg gombot.
kialakításra szinte hibátlan a váz. az evf sem rossz amúgy, sőt, csak ahhoz képest volt negatív élmény, hogy bizonyos aspektusában már láttam, használtam jobbat, holott azt vártam, hogy ez tényleg state-of-the-art lesz. megnézzük majd azért nem béta firmware-es vázon is.

Ez az imbolygás valami kegyetlen idegesítő, abba is hagytam a videó nézését.
Nem lehetne a következő adásban a műsorvezető (?) dülöngélése nélkül előadni a mondanivalóját?
I thought I taw a putty cat...

lebuktam. 
milyen imbolygás, hol?

Szerintem arra gondol, hogy beszéd közben a kolléga a kamera előtt gyakran előre-hátra dől, mintha hintázna és ez elég zavaró az adást néző számára. Meg a hangos "NA" felkiáltások is. 
Egyébként jó ez a kis beharangozó dolog, gyakorolni kell és majd javul az előadásmód.
srácok, egy kvázi veterán tv-s/rádiósról van szó. (aki persze biztosan tud még javulni, de ne legyünk légyszi hirtelen 10 millió sztárrendező országa...
)