Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) kurtuzov

kurtuzov
(tag)

Nagyon várom az adást!

Pheke légyszíves kérdezz utána, mennyit fog csúszni a készülék bevezetése (és még sok másé) a thaiföldi katasztrófa miatt.
Karácsonyra szeretnék egy NEX-7-et venni, kérdés lesz-e addigra Európában?

Köszi.

(#2) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon bejövős a külseje. :K

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#3) tabu3x

tabu3x
(kvázi-tag)

Nekem is lenne kérésem:-), akár a PH!TV-hez, akár Mlacához. Érdekelne a gép kép-kép készítés ideje, az autofókusz sebessége, a manuális fókusz mikéntje és hogyanja, a pontszerű fókusz eredményessége (azaz a tényleges képen is ott van-e fókusz, vagy vhol a háttérben, mint Nex3-mal sokszor megesik...), végül a vaku töltési ideje...
Köszi:-)

(#4) MLaca válasza tabu3x (#3) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

az összes kérdésre egy közös válasz lesz a teszt, amit hamarosan olvashattok!

http://mlzphoto.blog.hu/

(#5) gyomordzsák válasza MLaca (#4) üzenetére

gyomordzsák
(fanatikus tag)

Na ez az a milc amit annyira vártam. Példás kezelhetőség süt róla, csak az a lapka ne lenne benne.

Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

(#6) Ffranklyn

Ffranklyn
(újonc)

Agh 6 kor nem fogom tudni megnézni a live streamet. Vissza lehet majd nézni valahogy az adást ?

+ Ha lehet térjetek ki kicsit a videóra, hogy megvan-e a kattogás mint az 5n nél. Illetve az EVF minősége is érdekele.

[ Szerkesztve ]

(#7) kiskaktusz

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

várom-várom :)

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#8) Parci válasza Ffranklyn (#6) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

persze, az összes adás visszanézhető utólag, ugyanott, a hírbe rakott lejátszóval.

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#9) DJ. Ru$y válasza Parci (#8) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Parci részvételi szándékod a mai adásban? :)

Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

(#10) haarmaan

haarmaan
(kvázi-tag)

Ha nem gond kipróbálhatnátok hogy ez is ugyanúgy melegszik videó alatt, mint a Nex 5n.
Konkrétan a Nex-5n 12 perc videó környékén már figyelmezett a túlmelegedésre, és 23 perc környékén ki is kapcsol.

[Nex 5n overheating]

OnkyoTX-SR608 PolkaudioTSi400-TSi100-CS10-PSW125 PS3

(#11) Parci válasza DJ. Ru$y (#9) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

no way :) (de remélem, h előtte meg tudom tapizni a cuccost)

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#12) tabu3x válasza MLaca (#4) üzenetére

tabu3x
(kvázi-tag)

Remek, köszi!

(#13) MLaca válasza haarmaan (#10) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

mindegyik dlsr, milc stb. melegszik és idővel ki is kapcsol, hogy megvédje magát, ez nem csak a nex5n dolga. és nem is hiba, hanem a fizika törvénye okozta jelenség. a csillagászati fotózásra használt képalkotó kamerák sem veletlenül olyan drágák, van, amelyikben peltier hűti a szenzort (a hideg alaphőmérséklet zajszegényebb képet is eredményez a hűtés mellett).

(#14) ledgeri

ledgeri
(senior tag)

:C :R

-Egyébként merre haladunk??

(#15) Ffranklyn

Ffranklyn
(újonc)

Köszi a preview -t, jól sikerült és hogy kitértél a feltett kérdésekre.

@MLaca

Ha lehetne be tudnál tenni pár low light high iso képet (lehetőleg kültéri esti 1600-6400 ISO-n lőtt képet) is a tesztbe, nagyon érdekelne a nagy megapixel szám miatt ?

[ Szerkesztve ]

(#16) SLYM

SLYM
(PH! kedvence)

hülyeséget írtam, sorry

[ Szerkesztve ]

(#17) vizimi

vizimi
(kvázi-tag)

Sziasztok!
A héten kinn vagyok Bécsbe és tegnap előtt kaptam egy szórólapot a gépről. A videó szerint ha jól emlékszem karácsonyig Európában nem lesz kapható a gép.
Szeretnék rácáfolni: 10.27-től 11.22-ig aktuális újság szerint a váz 1049€-ért kapható+ set-en is adják. http://www.hartlauer.at/Portal/jsp/hartlauer2/onlinekatalog/haupt/katalog.jsp
(aktuális katalógus 11. oldala)

(#18) Parci válasza vizimi (#17) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

lejött pár darab (kb. 200 ezer?) a gyártósorról, mielőtt az egészet elöntötte a víz, szóval nem feltétlenül ellentmondó a két infó.

(#19) wavrekordz

wavrekordz
(újonc)

Ezt most nagyon eltalálták... de jó drága.

(#20) Parci válasza wavrekordz (#19) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

meg nincs is nagyon. viszont sajnos nem csak a nex-7 drága, egy e-p3 + vf-2 kombó sem olcsóbb igazán, ahogy a gh2-ért is elkérik a pénzt. :(

(#21) wavrekordz válasza Parci (#20) üzenetére

wavrekordz
(újonc)

Igaz, nem nagyon... a spec alapján dobtam egy hátast az EVF-től, de olvastam a tapasztalatokat, amik nem jók. Mindenesetre az eddigi NEX-ekre én rá se tudtam nézni, de ez pofás és én szeretem a sok tárcsát meg gombot.

(#22) Parci válasza wavrekordz (#21) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

kialakításra szinte hibátlan a váz. az evf sem rossz amúgy, sőt, csak ahhoz képest volt negatív élmény, hogy bizonyos aspektusában már láttam, használtam jobbat, holott azt vártam, hogy ez tényleg state-of-the-art lesz. megnézzük majd azért nem béta firmware-es vázon is.

(#23) haarmaan

haarmaan
(kvázi-tag)

Látom alapos teszt készül.
[link]
[link]

[ Szerkesztve ]

OnkyoTX-SR608 PolkaudioTSi400-TSi100-CS10-PSW125 PS3

(#24) lugosi

lugosi
(senior tag)

Ez az imbolygás valami kegyetlen idegesítő, abba is hagytam a videó nézését.

Nem lehetne a következő adásban a műsorvezető (?) dülöngélése nélkül előadni a mondanivalóját?

I thought I taw a putty cat...

(#25) MLaca válasza haarmaan (#23) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

lebuktam. :DDD

(#26) Parci válasza lugosi (#24) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

milyen imbolygás, hol?

(#27) sebgutkopf válasza Parci (#26) üzenetére

sebgutkopf
(senior tag)

Szerintem arra gondol, hogy beszéd közben a kolléga a kamera előtt gyakran előre-hátra dől, mintha hintázna és ez elég zavaró az adást néző számára. Meg a hangos "NA" felkiáltások is. :DD
Egyébként jó ez a kis beharangozó dolog, gyakorolni kell és majd javul az előadásmód.

(#28) Parci válasza sebgutkopf (#27) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

srácok, egy kvázi veterán tv-s/rádiósról van szó. (aki persze biztosan tud még javulni, de ne legyünk légyszi hirtelen 10 millió sztárrendező országa... :B)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.