Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) petipetya

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kíváncsi leszek az 1080-as videókra. :D

(#2) DJ. Ru$y

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Ide vele, de csak ingyen :(

Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

(#3) DEJVID

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

Ugyanilyen tévém van :))

Én vagyok a PH! királya.

(#4) dj.Lazy

dj.Lazy
(újonc)

Jó lesz várjuk. :K
Bocs a tegnapi trollkodásért!! :W

[ Szerkesztve ]

(#5) igmond

igmond
(újonc)

Kíváncsi vagyok mit tud, érdekelne hogy az xbox milyen lehet rajta, sajnos a mai tv-k input lagja szinte mindenhol magas, egyszerűen nem lehet olyan tv-t találni ami tudja szépen a 100 Hz-t, szép kép sd és hd mellett, nincs clouding és még konzolra is tökéletes! De ha mégis lenne várom a válaszokat :DD

(#6) szabikaa14

szabikaa14
(kvázi-tag)

Ilyet vett egy barátom magának karácsonyra :D
MI a helyzet a hangrúddal? :)

Tudom, hogy sokan nem olvassák el mások aláírását, de aki ezt most megteszi, annak üzenem, hogy jó fórumozást!

(#7) Apika

Apika
(PH! addikt)

Nagyon elegáns ez a TV! :K

(#8) petipetya válasza DEJVID (#3) üzenetére

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mitől netes tévé?

(#9) petipetya

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mégsem ma lesz az adás?

(#10) DJ. Ru$y válasza petipetya (#9) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Ezt a TV-t behack-elni a képbe szép kis meló lehet nem gondolod? ;)

(#11) fesii

fesii
(kvázi-tag)

Sziasztok.
Most megy csak én nem látom, már volt vagy később lesz?

(#12) Oliverda válasza petipetya (#9) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lesz, csak kicsit késik. Türelem.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#13) DJ. Ru$y válasza Oliverda (#12) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Meghackeltétek már a videókártyát? :D

(#14) petipetya válasza Oliverda (#12) üzenetére

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi. :R

(#15) Iomega

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Mikor kezdődik?

Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

(#16) solanthugor

solanthugor
(fanatikus tag)

El tudom képzelni hogy Pheki épp tologatja a tv-t, jobbra-balra közben meg a kamerát próbálja ráállítani a cuccra. :DD Respect!

3330>k700i>k800i>k810i>t700>g900>Touch>Gsmart S1205>Touch Cruise>Tattoo>i3G>Desire>Milestone

(#17) Scoobyka

Scoobyka
(őstag)
LOGOUT blog

potvizsgan a kesest jegylevonassal szoktak jutalmazni :D ;]

Nagyon jo felelett kell ide,ohgy 5ös legyen :D

(#18) petipetya válasza DJ. Ru$y (#10) üzenetére

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Értem én, csak éhes vagyok és nem tudtam mikor mehetek ki kajáért, de már hoztam egy kis hideg élelmet. :)

Kép és hang OK.

[ Szerkesztve ]

(#19) szabikaa14

szabikaa14
(kvázi-tag)

Pheke biztos nagyban készülődik :DD

Tudom, hogy sokan nem olvassák el mások aláírását, de aki ezt most megteszi, annak üzenem, hogy jó fórumozást!

(#20) csabi94

csabi94
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kép, hang oké! :)

(#21) szabikaa14

szabikaa14
(kvázi-tag)

Érdekes lesz ez így :DD

(#22) Iomega válasza csabi94 (#20) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

:N

Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

(#23) petipetya

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kép és hang: OK. Köszönjük az erőfeszítéseteket. :R

(#24) csabi94 válasza Iomega (#22) üzenetére

csabi94
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

kicsit pixeles Volt :(

mostmár jónak tűnik :)

(#25) CarKiller47

CarKiller47
(tag)

Kérdés:

És ha HDMI-bemenetet veszek fel, azt máshol vissza lehet nézni? Vagy felvenni sem lehet?

[ Szerkesztve ]

.:|Google Nexus S|:.

(#26) petipetya

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ébresztést be tudod mutatni?

(#27) petipetya

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezen emailt írni... :D

[ Szerkesztve ]

(#28) Apika

Apika
(PH! addikt)

Köszönjük a prezentációt! :C

(#29) nismoka

nismoka
(fanatikus tag)

Egy két funkcióval kapcsolatban téves infók hangzanak el a bemutatóban, ezek helyesen: HDD-re felvenni analóg adást nem tud csak digitálisat, és automatikus háttérfény állítás is van fényérzékelő segítségével. Az EX720-ban X-Reality képjavító van az X-Reality Pro az minimum a HX720-tól indul. Amúgy jó kis prezi volt. :)

[ Szerkesztve ]

(#30) DEJVID válasza petipetya (#8) üzenetére

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

Van rajta böngésző, skype, fb, twitter.

Én vagyok a PH! királya.

(#31) kiskaktusz

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

Kíváncsi vagyok erre a TV-re és lassan elérek odáig, hogy megnézhetem az adást :) Látom már fent is van :)

[ Szerkesztve ]

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#32) air76

air76
(kvázi-tag)

http://www.lesnumeriques.com/duels-batailles-produits-stars-a966/samsung-40d6500-vs-sony-40ex720-ap679.html

Összehasonlítás!Asszem franciául.

[ Szerkesztve ]

(#33) kiskaktusz

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

Ma estére csúszott sajnos, de végre sikerült megnézni :) Jó kis TV, lehet el kéne kezdeni pénzt rakosgatni...

(#34) bibe

bibe
(lelkes újonc)

Valaki nem tudja véletlenül, hogy az HTML oldalakba beágyazott videokat hogy lehet teljes képernyőre kapcsolni a böngészőjében?
(Pl. a PH!TV adását a PH oldalon)

(#35) gss

gss
(újonc)

Kedves prohardver!

Videotesztjeiteket tartó férfiembernek igen mély elismerésemet szeretném elküldeni. Nem pusztán csúcsos frizurájában tornyosuló rendkívüli képernyő-képtelensége de alulmúlhatatlan szellemi szintje is új szintre emeli a netes tévézést, mint időpazarlást. Én hülye, a többedik tesztjét drukkolom végig, hogy hátha egyszer, merő figyelmetlenségből, mond valami használhatót. Hát nem, vigyáz nagyon. Fölényesen übereli a magyar átlag inkompetencia szintet, ami pedig nem semmi, hiszen meglehet, hogy ebben akár világelsők vagyunk.

Nagy kár pedig ezeknek a teszteknek jó hasznát vehetnénk sokan, ha haszna vehetőek lennének!

A személyeskedésért pedig elnézést, de az indulat....

(#36) ZEN1TH válasza gss (#35) üzenetére

ZEN1TH
(senior tag)

:DDD

No Hope = No Fear

(#37) air76 válasza gss (#35) üzenetére

air76
(kvázi-tag)

Nézd kedves ggs!Amikor vettem a tv-m,magyar videós beszámolóval csak a PHTV foglalkozott!Mindenhol csak a száraz szöveg volt,párdarab képpel.Nekem sokat segített a döntésben,hogy láttam is a készüléket üzem közben.A nagy bevásárló központokban nem térnek ki ennyire a funkciókra.Ha részletes specifikáció érdekel, meglátogatom a termék weboldalát.De arra amit meg szerettem volna tudni a készülékről,megtudtam.
"rendkívüli képernyő-képtelensége"kapcsolj valamelyik kereskedelmi csatornára,ott van a legtöbb.Sztem így jó a PHTV ahogy van.üdv! (Samsung UE46D6530, net is, 3D is)

[ Szerkesztve ]

(#38) kiskaktusz válasza air76 (#37) üzenetére

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

Sokan azért tartják szinten alulinak a PH!TV-t, mert nincs tele száraz adatokkal... Csak a csökött agyukkal nem értik meg, hogy specifikációt akárhol nézhetnek-olvashatnak a készülékről... :W

És ilyenkor már csak a trollkodás megy...

[ Szerkesztve ]

(#39) szagnes69 válasza kiskaktusz (#38) üzenetére

szagnes69
(újonc)

Nekem tetszett a műsor, sok mindent megtudhattunk a tévéről. Nekünk egy ehhez nagyon hasonló televíziónk van, nem régen vettük, és ebből a műsorból tudtam meg, hogy miért homorú a távirányító. Egy másik weboldalon például kritizálták a távirányítót, kellemetlen a fogása stb., mintha csak dizájn lenne az oka a formájának. Nekem tetszik a használata, és fogása sem zavaró. Örülök neki, hogy logikus tervezés eredménye. További jó munkát kívánok a PH!TV munkatársainak.

(#40) hapondragon

hapondragon
(újonc)

Volt alkalmam megnézni ezt a modellt élőben, ha nem is otthoni, de aránylag nyugalmas körülmények között. Elképesztően jó a képe, az X-Reality (és persze a többi képjavító technológia) zseniális. Itt látszik meg az, hogy hiába ugyanaz a panel van X és Y márkákban (szándékosan nem akarok lehúzni és dicsérni sem senkit), azon múlik a legtöbb, hogy azt a panelt miként hajtják meg, ehhez pedig bizony fejlesztőmérnökök kellenek. És ez az amit egy nagy áruházban a villogó több tucat tv és neonlámpa között sohasem fogunk tudni kipróbálni, sajnos. Egyszerűen jobb nézni azokat a tévéket, amikkel komolyan foglalkoztak és kitalálták hogyan hozzák ki az adott panelből a legtöbbet.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.