Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) DJ. Ru$y

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Tetszik a cucc! Délután megnézzük :D

Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

(#2) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Kíváncsi vagyok rá, de nem várok sokat. Ez otthoni használatra az alacsony felbontás miatt nem igazán jó. Kis irodákba prezentációra viszont jó lehet, vagy tartalék projektornak, főleg hogy gondolom olcsó.

(#3) Lars

Lars
(senior tag)

Nem rossz kis szerkezet ez, tényleg el lehet képzelni neki több felhasználási területet.

Pheke, olyan perverz ötletek nekem nem jutnak eszembe, hogy sátor oldalára, de az ágyból plafonra dolog engem is érdekel, ilyen konstellációban :D
Kíváncsiak vagyunk a Főnök véleményére, kérlek vázold majd holnap. :R

[ Szerkesztve ]

(#4) avman

avman
(őstag)

ezzel a 30 lumennel kb. 1 méterről napfogyatkozással jó irodába, vagy egyáltalán bármilyen prezentációra.
tényleg kb. a sátorban vagy teraszon bohóckodni nyaraláskor... megnézni a képeket, esetleg valami sportközvetítést, vagy valami töltelékfilmet, ha esik.
mondanám minden másra parasztvakítás, de ezzel a lumenszámmal még olyat sem fog villanni... :DDD

[ Szerkesztve ]

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#5) freestailo

freestailo
(senior tag)

Megvolt a plafonra vetítős projekt Pheke?

Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!

(#6) Vicoo

Vicoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak nekem tűnik úgy hogy a Philips demo alatt néha megakadt, meg a másik 1080p alatt is?

(#7) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Talán az éven megjelennek az első natív 720p-s picoprojektorok is.

(#8) pheke válasza freestailo (#5) üzenetére

pheke
(HÁZIGAZDA)

Hi!

Megvolt a plafonmozi tegnap este, de most már értem miért nem terjedt el. Igen könnyű belealudni a mozizásba, ha még a fülcimpádat sem kell mozdítani, hogy álomba szenderülj. Amúgy jó móka volt és pár perc után megszoktam, hogy nem a szokásos testhelyzetben fetrengek a tévé előtt :)

ThinkPad E420s, i5, SSD+HDD, 8GB RAM ELADÓ!!! -> goo.gl/5kLtn

(#9) pheke válasza Vicoo (#6) üzenetére

pheke
(HÁZIGAZDA)

Nincs vele gond igazából, olyankor röccen egy picit HD videóknál, ha pl. a hangerőt piszkálod, ilyesmi, de nem zavaró egyáltalán.

ThinkPad E420s, i5, SSD+HDD, 8GB RAM ELADÓ!!! -> goo.gl/5kLtn

(#10) daninet

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

Irodákba néha a négy izzós 3XXX lumenes projektorok is kevesek, ugyanis a dzsentölmen bizniszmen nem fog senkinek sötétben prezentálni, a délutáni kávé után mikor besüt a nap annál inkább... Ez egy játékszer azoknak, akiknek sok pénze van semmi más.

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/

(#11) cashzoli

cashzoli
(tag)

Áh már megint ez az érzés...EZ KELL:D

„A világhoz nem alkalmazkodni kell, hanem csinálni, nem újrarendezgetni azt, ami már megvan benne, hanem hozzáadni mindig.” - Ottlik

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.