Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) freestailo

freestailo
(senior tag)

200w lol

Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!

(#2) tvse1995

tvse1995
(fanatikus tag)

A z110-nek nagyon tetszeik a formája :D. Kíváncsi leszek, hogy hogy szól.

(#3) Joci10

Joci10
(senior tag)

Nem tudom, mi volt az a gond az adásnál, hogy ennyien nem tudták nézni (aki az adás előtt megnyitotta az oldalt, annak ment, aki az adás elindítása után, annak meg nem - vagy aki az után tett egy oldalfrissítést); de szerintem mindenképpen megérné megnézni, mert ennyi embernél nem lehet hiba (pláne, hogy eddig mindig simán tudtam nézni az adást, mint ahogy nem is igazán volt ilyenre még panasz sem).

[ Szerkesztve ]

(#4) pheke válasza Joci10 (#3) üzenetére

pheke
(HÁZIGAZDA)

Megnézzük, ígérem.

ThinkPad E420s, i5, SSD+HDD, 8GB RAM ELADÓ!!! -> goo.gl/5kLtn

(#5) erhas01

erhas01
(tag)

Nekem minden szépen működött.

A műsor profi volt , olyan hosszú amilyen kell, és utána pont annyi infó amennyi muszáj! :)

(#6) cashzoli

cashzoli
(tag)

Húú, be kéne ruházni egy Z110-re:D

„A világhoz nem alkalmazkodni kell, hanem csinálni, nem újrarendezgetni azt, ami már megvan benne, hanem hozzáadni mindig.” - Ottlik

(#7) Joci10 válasza pheke (#4) üzenetére

Joci10
(senior tag)

Előre is köszi! Már megyek is felvételt nézni. :)

(#8) donjohnson

donjohnson
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

z-5500-at nem fogtok valamikor tesztelni?
tudom, hogy kicsit régi, de azért jó lenne látni róla egy interaktív tesztet. :B

http://www.youtube.com/watch?v=i6iK-oUDyrM

(#9) kerelo

kerelo
(senior tag)

köszi az adást.a legkisebb Logitech tényleg megéri :K

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#10) Ace owner

Ace owner
(senior tag)

Nekem Z523 van és teljesen elégedett vagyok, jó cucc ez a Logitech :)

Eladó digitális fényképező: http://href.hu/x/hff3

(#11) lorincmate válasza freestailo (#1) üzenetére

lorincmate
(kvázi-tag)

hah EZ a 200W LOL
(szerintem lemaradt egy 0 ) :))

(#12) attila112

attila112
(lelkes újonc)

Mint minden LT, ez is nagyon ott lesz...

Üdv: Attila OO===[][]===OO ne feledd az értékelést

(#13) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sajnos csak felvételről tudtam nézni, de jó adás volt nagyon. A végén kicsit elkalandoztatok. :) Bár én egy Genius SP-HF500A típusú hangkeltő berendezést vettem egy hónapja, szerintem 7 ezret megért. Egyáltalán nem szól rosszul, ráadásul elég kicsi, nincs hozzá mélynyomó, így könnyebben hordozható. Direkt ilyen célra vettem, nyaralásokkor, albérletbe, kisszobába tökéletes.

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#14) {Zodiac}

{Zodiac}
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem legközelebb ha hangrendszereket teszteltek, mindenképpen említsétek meg a jel/zaj arányt, sokat elárul ez a szám, hogy mennyire figyeltek oda a tervezésnél.
Úgy tudom 96dB fölött már jónak számít.

-= live-for-speed.hu =-

(#15) Ace owner válasza kolosanyi (#13) üzenetére

Ace owner
(senior tag)

Én nem tudnék élni mélynyomó nélkül :N Mondjuk nem is viszem sehová :))

(#16) kolosanyi válasza Ace owner (#15) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Á régen én is ilyen voltam, volt egy 800 W-os, alumembrános Mac a szobámban (tudom, autós, de egyedi építésű láda volt hozzá, úgy szobában is jó volt). Most már inkább annak vagyok a híve, hogy legyen minél kiegyensúlyozottabb a rendszer. Nem szeretem, ha "tolakodó" a mély. Persze ez attól is függ, hogy milyen zenei műfajt hallgatsz.

Egyébként ez a kis PC-s hangsugárzópár nem az elsődleges rendszerem. Ennek direkt a mobilitás és a helytakarékosság volt a célja. Amúgy azért tetszett meg, mert fadobozos. Legalábbis valami préselt faforgács. Nem szeretem a full műanyagot. :)

szerk.: Áttettem offba.

[ Szerkesztve ]

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#17) Ace owner válasza kolosanyi (#16) üzenetére

Ace owner
(senior tag)

Én Dubstepet hallgatok, néha DnB-t annak meg az alapja a basszus így elengedhetetlen.. Eleinte notebook hangszóróival toltam, de az valahogy más volt :N

(#18) Dassler

Dassler
(őstag)

Szintén Z523 figyel az asztali gép mellett és teljesen baba egy asztali pc-hez - nem mellesleg kevesebb, mint fél ár a nagy tesójánál - a 623-as árban szerintem kicsit sok egy PC mellé. Úgy értem, hogy 38k-ért már egész pofás mikor hi-fi is van.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#19) gabancs

gabancs
(tag)

Valaki elárulná, hogy lehet lehet megnézni ezeket a videókat?

(#20) pheke válasza kolosanyi (#16) üzenetére

pheke
(HÁZIGAZDA)

Teljesen egyetértek. Volt szerencsém az elmúlt 11 évben elég sokáig Genelec stúdiómonitorokon zenét hallgatni (azokon gyártottuk a spotokat is a radiocaféban) és bár a hangjuk zseniális (és itt mutatkozik meg, hogy ez a hang műfaj egy bizonyos szint felett szubjektív dolog), nekem túlságosan "szétszedte" a zenét, nagyon steril volt. Nálam mindegy, hogy DNB, hip-hop, vagy jazz, szeretem, ha kiegyensúlyozott a mélyhang. A Z623 ebből a szempontból kellemes meglepetés volt, bár ott pont átfordult kicsit a dolog ha csutkára tekerted a hangerőt, az utolsó háromnegyed felett már elnyomták a kis dobozok a mélynyomót. Nekem is van olyan ismerősöm (hangtechnikus barátom :D) aki azt szereti, ha a kocsijában kinyomja a szemedet a mélyláda :P Ízlések és pofonok...

[ Szerkesztve ]

ThinkPad E420s, i5, SSD+HDD, 8GB RAM ELADÓ!!! -> goo.gl/5kLtn

(#21) Ace owner válasza pheke (#20) üzenetére

Ace owner
(senior tag)

Szomszéd kocsiját a mély szedi szét kb.. A rendszám az úgy rezonál, csodálom nem hagyta még el...

(#22) DJ. Ru$y válasza pheke (#20) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

"aki azt szereti, ha a kocsijában kinyomja a szemedet a mélyláda"

Nem vagyok hangtechnikus, meg csak "Myshowroom Chat"-ről ismerjük egymást, de ezzel én is így vagyok :D

Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.