az X faktor

hülyékkel nem tárgyalunk
az X faktor

hülyékkel nem tárgyalunk
(#2) kiskaktusz
tetszetős a desige, csak az a fényes kijelző nem kéne bele és lehetne olcsóbb
majd este kiderül miért is kerül ennyibe. addig nem nézek utána 
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.
Az USA-ban 1000-1200 dollár: [link]
A magyar árak hogy jönnek ki... 
Szerk.: Na meg a fényes kijelző.... 
[ Szerkesztve ]

nekem valahogy nem fer bele, hogy TP es fenyes kijelzo :S
Uzleti ragyogas? 
eladó a világ :)
Kérdésem az lenne hogy cseppálló e a billentyűzet?
Ha esetleg Keresztes Ildikó ráhullajtaná a könnyeit

[ Szerkesztve ]
Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

Igen cseppálló. Youtube-on van valahol....sajnos nem találtam meg...egy video ahol oda-vissza telibe kapja a vizet. Meg párszor csapkodják a földhöz is...
Hát igen...azt a gorilla glass-t valahogy megoldhatták volna hogy matt legyen...

#2 / #5 Ha zavar a fényes kijelző vegyetek rá foliát 30 $ + védelem karcokra. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Wave GT-8500
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

Biztosan világít is ennyi pénzért. 
Samsung Wave GT-8500

te használtál már ilyen fóliát? mert szerintem eléggé nemugyanaz, mint a matt panel.
amúgy nem a kijelző fényes, hanem az üveg előtte. az üveg nélküli képernyő sokkal jobb, mint a matt.
www.lapanet.hu

Engem is zavar. Thinkpad ez kérem fényes kijelzővel? Inkább vennék X220-ast mint ezt csak hát az is drága nekem. 
Azért az adást megnézem mert kíváncsi vagyok. Bár gondolom majd jön a szöveg, hogy "mert a színek szebbek rajta". Hát inkább legyenek fakóbbak, de akkor kültéren legalább lehet is használni.
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

Nem használtam csak felfedeztem véletlenül h ilyen is van. 
Samsung Wave GT-8500

En úgy emlékszem régebben a laptopokon nem volt divat a fényes kijelző vagy nem? Az ok számomra ismeretlen. ![;]](/dl/s/v1.gif)
szerintem is szebbek a színek, de 1 kimondottan céges munka notihoz elengedhetetlen a matt... a fényes azoknak jó, akik 15.6os notit vesznek és keveset hurcolják (mint én ~havonta 2*)
úgyhogy igazad a a költői kérdéseddel; "Thinkpad ez kérem fényes kijelzővel?"

Úgy hogy bekerül európába és 1-1 váltják a dollárt öjróra és innentől kezdve már kaki az ügy nekünk magyaroknak..dollár 226Ft az öjró 306Ft középárfolyamon kb.
Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.

Ezek szerint nem csak az én szemem szúrja az a kijelző.

"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
Lesz a gépről rendes teszt is, vagy csak ez a ph!tv-s bohóckodás?
Lesz, a tv adásokról pár nappal később mindig kikerül egy átfogó teszt.

minden oké 
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 710
Eddig nem nagyon rajongtam a ThinkPadek után, na de ez pfuuuu ez piszok jól néz ki. Mondjuk ennyi pénzért tetszhet is 
Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL
Bog bevásárolt 
Tetszik amúgy a gép, csak az ára nem. 
[ Szerkesztve ]
és trollkodik 

mi lesz csütörtökön?
Nokia Lumia 710
elment a kép és hang
itt is elszállt mint repülős gizi egy gyémánt nyakékkel.....

Csak az elköszönést mulasztottátok el 
A rögzített adásban az is meglesz remélem 
ThinkPad E420s, i5, SSD+HDD, 8GB RAM ELADÓ!!! -> goo.gl/5kLtn

kösz az adást 
Nokia Lumia 710

megint a DVB-T szelleme járt a stúdióban azért szakadt meg 
Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.

Az elmondottakhoz két hozzáfűznivaló:
1. Az egy csavarral kivehető vinyó minimum 10 éves Thinkpad fícsőr, tehát ne mondjuk, hogy az Edge "öröksége".
2. A portok elrejtése különböző ajtócskák mögött pedig a '90-es évek elején, tehát a korai Thinkpadeken is használt okosság volt. Most ehhez nyúltak vissza a tervezők. Kétségtelen, hogy sokkal elegánsabbá teszi a gépet, más kérdés, hogy a használhatóság rovására mehet.
De azért érdekes volt végignézni. 
www.eladomakonyvem.hu

Nem rossz gép, bár én nem ájultam el tőle...
még mindig a használhatatlan formátum...
még jó, hogy nem is működik...
valahogy nem adnám a saját tp-met ezért...
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

Ez érdekel engem is!
Minden, aminek kezdete van... véget is ér.

Lehetne végre egy T420s teszt is...
It isn't expression

Kár, hogy nem merek belenézni, eddig akárhány ThinkPad videóteszt volt, mindegyik tele volt írtózatos nagy hülyeségekkel.
Nem tudom mi bajotok a fényes kijelzővel, X200 Tabletem is fényes, teljesen használható, még jobb mint a matt volt, de azért vergődjetek rá.

egy csavarral kivehető vinyó = az Edge "öröksége :S

minek tesztelitek a gépet, ha soha az életbe nem láttatok még thinkpadet??
[ Szerkesztve ]
ZweiTiger - "Gondolom sokan megcsodálják majd a 60 éves laptopot. Apple? Apple? óh nahát... fél pláza körbeállja majd." (Thinkpad X220 vs. Macbook Air)
Megnéztem az adást, meglepően jó lett.
Egy furcsaság, ami feltűnt: jól látom, hogy a zsanérok/mágnesek nem tartják össze rendesen az összecsukott gépet? (Amikor matattok vele, úgy tűnik, mint ha nagyon könnyedén szétnyílna az egész)

A memória cseréről annyit, hogy könnyen cserélhető, ugyanis a memória slot a kivehető (és cseppálló) billentyűzet alatt van.
T kategória is rendelhető SSD-vel, sőt nagyobb SSD-vel is mint az X1.
Fényes a kijelző, mert corning gorilla glass, tényleg nagyon jól bírja, sérülésmentes.
A zsanér nem fémes hatású vagy fémes látszatot keltő, hanem fém 

Ja és nem az Edge szériából vették át, hogy 1 csavar fogja a winyót rejtő ajtót. Akárhogy nézem az előttem lévő T410-et, mellettem fekvő T420-at és a most telepítés alatt álló x220-as gépemet ezen is egy csavaros winyó ajtó van 
Az edge az, amin pl általában nincs ilyen megoldás. Legtöbb edgeben nem cserélhető így a winyó. (11, 13, stb...) Asszem az újakon már megjelent (e220s), de még nem jellemző.
és a másik, szigetes billzet.
Lenovo: y u no use matte display and traditional ultranav? 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Te miről beszélsz? Ez mitől nem olyan ultranav mint ami eddig volt?
Nehéz felfogni hogy a Gorilla Glass az nem tud matt lenni?
ZweiTiger - "Gondolom sokan megcsodálják majd a 60 éves laptopot. Apple? Apple? óh nahát... fél pláza körbeállja majd." (Thinkpad X220 vs. Macbook Air)
szigetes és az elrendezés sem az igazi. régieken pl. hatos blokkban volt a jóöreg PgUp-PgDn-Ins-Del-Home-End sextett.
hát akkor ne Gorilla Glass legyen, hanem plusz fém mögötte és matt panel 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

így igazat adok neked. 

Mikor lesz AMD E-450-el szerelt laptop/netbook tesztelve. Egy Sony YB-s szeriara kivancsi lennek, vagy barmi mas ami evvel a procival van szerelve.
Kőműves Kelemen: -Bevállalja? Igen vagy nem!

ugrálóasztalon lassítva!! vizezve, dobálva!
-Egyébként merre haladunk??

Na erre a videóra gondoltam!
komoly teszt