de megnézzük ám 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

de megnézzük ám 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

Brazos vagy nem brazos ez itt a kérdés... 
Samsung Wave GT-8500
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

nem is rossz ár. ha legközelebb valami notis helyen járok tuti megtapogatom, mit sikerült kihozni ennyiért.
Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

Induljon már.
Szerk: kép,hang ok
[ Szerkesztve ]
PH-s kulcstartót hogyan lehetne szerezni? 
hogy kell chatelni??? 
Asrock M3A770DE NB fesz:1,125V , phenom II X4 1,425 V 210*19 ~ 4Ghz, Cooler: Hyper TX3 Sapphire 6870 930MHz,1300MHz, RAM: 2*2 Gb DDR3 kingston 1333 + 2*2Gb CSX 1333 (össz 8Gb)

Ott van hogy élő műsor chat!
Telefonjaim amik nekem eddig voltak: Nokia 3210 - Samsung X660 - Nokia 6101 - Nokia 6260 - Nokia 6288 - Nokia E51 - Nokia 5230 - Nokia 5800XM - Samsung Galaxy S II
Köszönjük, ez is megvolt. Kapott a gyerek mesefilmet, így sikerült gép elé ülnöm. 
Csalódott vagyok, hogy a trollakadémia volt olvasva, holott annak max 20%-a értelmes, a fórum pedig hanyagolva lett.

Csak halkan érdeklődnék, hogy itt a fórumon mely kérdésre kellett volna válaszolnom?
ThinkPad E420s, i5, SSD+HDD, 8GB RAM ELADÓ!!! -> goo.gl/5kLtn

Mesefilm rulez!!! Én már csak tudom 

Élményindex kimaradt, de nem sokat vesztettünk
Csak összehasonlítás végett az E125 eredményeivel.

Szerintem a kulcstartós kérdésére asszociál... 
Samsung Wave GT-8500
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol
A kulcstartósra nem érkezett válasz - ebből gondoltam, hogy nem olvasod a fórumot. Fele annyira sem off, mint a csetbeli trollkodás.
[ Szerkesztve ]
Ne haragudj, de nem láttam ma trollkodást a chat-en. Szerintem simán kijött a műsorból, ami benne volt. Arról a 2 dologról nem beszélve, hogy élő adásban egyszerűbb a videó alatti chat ablakot figyelni (és nem másik ablakban a fórumot), valamint a chat jellegéből adódóan önmagát frissíti az új hsz-ekkel, míg a fórumot Neked kell. Erre egy 1 szereplős élő adásban nem igazán van lehetőség, mert túl sok technikai szünet kerülne be és elveszítené a rövid, pörgős mivoltát. Persze van még hova fejlődni (mint "online tv"), de szerintem ez is jó volt. Majd idővel még jobb lesz.

Azért ha figyeltél, akkor próbáltam a hasonlóan off topic kérdésekkel keveset foglalkozni. A te kérdésed sem tartozik szorosan az Edge E325 témakörébe, finoman szólva...
De hogy azért ne feküdj le a válasz hiánya miatt csalódottan:
Nem lehet ilyen kulcstartót venni sehol. Bog készíttetett anno pár mintadarabot és az mind szerkesztőségi tagnál van.
Üdv:
pheke
Értem, köszönöm a választ. 

Sziasztok!
Az E125-öst is kapni 450-es Brazos-szal (NWW2XHV) jópár hete, a cikk címe alapján viszont ez lenne az első 450-es. 
[ Szerkesztve ]
jó kis cuccnak tűnik 
apropó, mivel 17:49-re lettél kész vele, adás alatt futhatott volna az aida stresszüzeme, hogy a hűtésével tisztában legyünk 
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

igen. az első a ph!tv-ben.

lehet hogy hihetetlen, de azért van dolog adás előtt a teszkészüléken kívül. legközelebb majd a régi mondás szerint kötök egy viharlámpát a ...

nem volt egyébként létszükséglet, mert 1 netbookot azért nem hajt meg az ember annyira, de azért 
jó, gondolom, hogy van elég dolgotok 
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

ok, köszönöm a gyors választ. Windows élményindex-et esetleg tudnál közölni?

Lesz erről a készülékről a közeljövőben valami írásos teszt?

Sziasztok! Van már valakinek ilyen? Tapasztalatok stb.? Kíváncsi lennék még arra hogy az E125 ugyanezzel a konfigurációval szerelt változatához képes használhatóság szempontjából melyik nyerő? Esetleg még egy hangminőség és touchpad összehasonlítást is értékelnék a két gép között!