Ez is tükrös kijelzős? Ha igen akkor nálam kapásból felejtős gép. No meg az akku sem valami bizalom gerjesztő.
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

Ez is tükrös kijelzős? Ha igen akkor nálam kapásból felejtős gép. No meg az akku sem valami bizalom gerjesztő.

Manapság nagy divat a "borotválkozótükrös" kijelző mindenhol. Nekem sem igazán jön be...

Igen, sajnos olyan, pedig amúgy ezek az új edge-ek állítólag nem olyan rosszak.

Hát kár érte, amúgy tetszetősnek tűnik. De én inkább a klasszikus "baltával faragott" Thinkpad vonal híve vagyok. Amíg oda nem gyűrűzik be ez a mánia, addig nyugi van. Bár ott az X1.
Már amennyire az oda sorolható. Eléggé idegesítő már a 16:9-es képarány is egy üzleti gépnél. De azzal még fanyalogva, de megtudok barátkozni.
[ Szerkesztve ]

Már megint Lenovo?
Telefonjaim amik nekem eddig voltak: Nokia 3210 - Samsung X660 - Nokia 6101 - Nokia 6260 - Nokia 6288 - Nokia E51 - Nokia 5230 - Nokia 5800XM - Samsung Galaxy S II

Pedig ez prémium kategóriás, nem? A Thinkpad is milyen lett már! Pedig az egyik legmegbízhatóbb és ártartó cucc.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

ezzel én is így vagyok 
az X1 szvsz külön kategória
lujó55: nem, az a T, X, W széria, előtte inkább nézz körül mielőtt elkezdesz fikázni 
Phonix117: az "s" nélküli E420 matt kijelzős
[ Szerkesztve ]

Már várom, igaz az elődjét néztem ki, I5-tel és megtudtam, hogy egy köpésre lakok tőlük.(bolt, ami linkelve van)
N8 Belle pro edition és Mobilarénás téma. Mobilaréna forever.

Nem kell nézni.
Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

Beestem, Jó estét!

Minden ok. Miért van az hogy ez nem szaggat, a másik, pedig igen?

Nem!
Már van!
[ Szerkesztve ]
Milyen másik?
Üdv Dvéder 
Vicces aláírás helye
Ez a modell - itt megállt a hang. 
Most jó.
[ Szerkesztve ]

Azért nyáron verőfényes napsütésben a teraszon nem igazán használnád szerintem. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Miért kell 20% szabad helyet fenntartani egy ssd-n. Nem értek az ilyen dolgokhoz, azért kérdem.

Prohardver elemzés
(Bár ez közvetlen a 3. oldal, ahol már leírják; de erős visszautalások vannak az előző oldalakra, ahol olvasható pontosan, hogy mi-micsoda.)
[ Szerkesztve ]

A Wear leveling miatt [link].
Joci10 és Cyberpunk, köszi! 
[ Szerkesztve ]

pheke: azért jó dolog ám az. Szabad levegő meg minden. Persze árnyékban kell meg nem 40 fokban értelem szerűen. ![;]](/dl/s/v1.gif)
végre volt szerelés, a win élményindex kell a francnak... 
ha ez lesz az új melógép, a régit is bemutathatnád, de azt teljesen szedd ám szét pheke ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

Lenovo ThinkPad Edge Plus E420 NZ1CKHV
Szerintem ez a tuti, még a régi széria, matt kijelzővel!!! i5-el és 6630-as videókarival.
Esetleg van valami amiért az új s széria jobb?

Ha már lúd, úgy döntöttem, lesz egy olyan gépem, amiben lesz 3G modem és ebben volt, illetve nem fő, de szempont az is, hogy az "S" jobban tetszik.
Mit csináljak, nekem ez nem elsődleges, de fontos szempont, sokat szoktunk ugyanis egymással szemben ülni. A notim, meg én...
De amúgy az általad írt vas is remek, bár ha beleszámítjuk a 3G modem árát, akkor kb ugyanott vagyunk...
ThinkPad E420s, i5, SSD+HDD, 8GB RAM ELADÓ!!! -> goo.gl/5kLtn

hogyne!!! naná. csak olyankor én bringán ülök, focizok, sörözök stb. és még véletlenül sem a noti előtt ülök 
ThinkPad E420s, i5, SSD+HDD, 8GB RAM ELADÓ!!! -> goo.gl/5kLtn

Ja értem. Én nagy kocka vagyok ilyenre nem is gondoltam. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ennyi pénzért ez a gép nagyon tutti. Nálunk most ebből a kategóriából E5420-ak jöttek, de számomra elég csalódás az a gép.
Laci

Ma nem lesz adás?
Tudom, hogy sokan nem olvassák el mások aláírását, de aki ezt most megteszi, annak üzenem, hogy jó fórumozást!

Úgy néz ki?!

Hát sajnálom 
Tudom, hogy sokan nem olvassák el mások aláírását, de aki ezt most megteszi, annak üzenem, hogy jó fórumozást!
(#34) kiskaktusz válasza szabikaa14 (#31) üzenetére
Minden hasonló helyzetnél pótolva volt az elmaradt PH!TV adás pénteken... majd holnap 
(#35) szabikaa14 válasza kiskaktusz (#34) üzenetére

Igen, gondoltam. Remélem azért nem ma van mert kaptak Phekeék valami érdekeset 
(#36) kiskaktusz válasza szabikaa14 (#35) üzenetére
Szerintem csak szimplán nem ért rá.
Sőt, szerintem bent sem volt a szerkesztőségben. Az arénások mindig kidobnak 1 cikket, ha csúszik az adás...