Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) CPT.Pirk

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Leendő tulajok érdekében remélem, hogy nem azok tervezték a belsejét, akik pl. ezt a pavilon dv5-öt: [link] ;]

Hmm, élő adásos szétszedés kísérlet tök frankó lenne! :DDD

[ Szerkesztve ]

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#2) Tikakukac válasza CPT.Pirk (#1) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Nekem DV5-öm van, ez is csak egy nagy és drága lego. 2 óra alatt szét majd összerakás takarítással belefér. Elsőre tényleg rémítő lehet, ez tény :K

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#3) Apika

Apika
(PH! addikt)

Este hatkor meglátjuk... :K

(#4) Monolith válasza CPT.Pirk (#1) üzenetére

Monolith
(lelkes újonc)

(#5) CPT.Pirk válasza Monolith (#4) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ehh, annyit fejlődtek, hogy már nem kell levenned a kijelzőt kompletten, hogy hozzáférj a hűtéshez. :N Ettől eltekintve a többi alkatrészt darabokra kell szedni még mindig. ;]

Ismerős dv5-jét volt szerencsém takarítani, nem csak h. úgy gyűlt össze a por a bordáknál, hogy a kerék fújó levegő légnyomása nem vitte ki, még a paszta is rárohadt a procira, így gyakorlatilag hőszigetelővé vált, ergó az utolsó csavart is ki kellett tekerni belőle, hogy hozzáférjek.

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#6) Monolith válasza CPT.Pirk (#5) üzenetére

Monolith
(lelkes újonc)

És egy csavarmentes ajtón éred el a főbb, cserélhető elemeket. Várom, hogy élő adásban beragadjon a retesz, ha pheke elkezd kíváncsiskodni ;]

(#7) Apika válasza Monolith (#6) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Ne légy gonosz! ;]

(#8) Monolith válasza Apika (#7) üzenetére

Monolith
(lelkes újonc)

Itt csak a retesz gonosz :DDD [Maintenance cover: problems with relocking] Rászedi a gyanútlan usert

(#9) Apika válasza Monolith (#8) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Ja! :K

(#10) Pocok256

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

Érdekelne, hogy ekkor ebben a gépben egy 6650 es dedikált vga van plusz az apu ?
Na meg kapható e ugyanez a gép freedossal valamerre?

[ Szerkesztve ]

Ha a számítógépbontóban a hibás ramokat összegyüjtjük és pálinkát fõzünk belõle.Akkor az lesz a ramszesz.

(#11) stratova

stratova
(őstag)

Nem rossz kis csomag :K
Pheke: a grafikai rész sem rossz az A8-3510MX HD 6620G-je dolgozik össze a HD 6750M-mel.
2 GHz feltételezem nem jelentene gondot egy kis K10stat segedelmével.

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#12) Pocok256 válasza stratova (#11) üzenetére

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

6750m ? tuti ?

Ha a számítógépbontóban a hibás ramokat összegyüjtjük és pálinkát fõzünk belõle.Akkor az lesz a ramszesz.

(#13) Monolith válasza Pocok256 (#12) üzenetére

Monolith
(lelkes újonc)

Igen. :K

(#14) Pocok256 válasza Monolith (#13) üzenetére

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor annak igen tuti teljesítménye van , valószínűleg következő laptopom akkor ez lesz :)

(#15) Lars

Lars
(senior tag)

No Pheke, csak annyi lett volna, hogy a csuklótámasz a műanyag házas dv6-osokon kissé hajlott. Ezt kértem volna, hogy nyomorgasd meg picit. Aztán közben már válaszolt egyik chatelő kolléga, mondta hogy patent ott is a gép. :R
Azért nem sértődtem ám meg, csak picit :D

(#16) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez nagyon szépséges lett. Komolyan elgondolkodtam, hogy elkezdjek-e gyűjteni erre. :)

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#17) Dreaman88 válasza CPT.Pirk (#1) üzenetére

Dreaman88
(újonc)

A fényes kijelző a mindennapi használatban mennyire zavaró, szembántó? Volt szerencsém egy műszaki áruház kínálatát átvizsgálni, de minden fényes kijelzős gép úgy csillogott, hogy pár perc után is majd kifolyt a szemem. De ott elég szép a díszkivilágítás..
(Matt kijelzős 15.6"-os A6-os gépet keresek, ami jól össze van rakva, normális (nem behajlós) és numerikus billentyűvel, tűrhető (de nem széttörő) zsanérokkal. Toshiba L750D-16K jönne be hardverileg, de nagyon gagyi (kopog, hajlik, érezhetően vékony) a műanyag a borítása.)

Ez a HP szép és jó, de számomra picit túl erős/drága + az ezüst fémház nem jön be
annyira. Ettől független látok potenciált a Llano procikban.

(#18) Tikakukac válasza Dreaman88 (#17) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Van egy szűk réteg akit nem bánt. De hacsak nem reluxázott szobában akarod használni élete végéig akkor nézz egy mattos gépet. Ide lőj egy hsz.t a paraméterekkel amiket szeretnél és ajánlani fognak egy jó gépet. Perpill most most mobilban vagyok friss, notikat most elhanyagoltam :P

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#19) CPT.Pirk válasza Dreaman88 (#17) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kellett használnom a terepen nyáron fényes kijelzős laptopot, hát, az valami borzasztó volt. Szobában megszokható a dolog gondolom, de ha süt a nap, akkor gáz van.

Btw. ennek a gépnek a belseje elég jó, csak ne kelljen soha szétszedni, mert megőrülsz tőle.

(#20) Dreaman88 válasza CPT.Pirk (#19) üzenetére

Dreaman88
(újonc)

Ettől tartottam én is, csak titkon reménykedtem, hogy nem is olyan rossz a helyzet, mert kismillió fényes kijelzős gépet találok, adott felszereléssel, ugyanez matt kijelzővel redukálódik néhány Fujitsu-ra és HP-ra.. :(

Köszi a gyors válaszokat!

(#21) Dr. Bubó

Dr. Bubó
(újonc)

Remélem valamikor átállnak itt a htmp5-re, mert androidon nincs SilverLight!!

(#22) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Szép ez a DV6, ha tényleg full minőségi a cucc, ellenkező esetben 4530s/4535s probook-ot a népnek,

[ Szerkesztve ]

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#23) stratova válasza Duliee (#22) üzenetére

stratova
(őstag)

Sajnos ez látszólag egy kicsit valamit valamiért alapon működik. Probook 4535s-ben a legerősebb kiépítés is HD 6540G2 = HD 6520G + HD 6430/6450M.
A 4530s-be mégis képesek betenni a HD 6490M-et.
A legerősebb belépő üzleti notebook szvsz a Vostro 3555 134741 A8-3500M, HD 6690G2 = HD 6620G + Radeon HD 6630M, de ez 250e felett indul.

[ Szerkesztve ]

(#24) Duliee válasza stratova (#23) üzenetére

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Hát igen, szerintem vagy marad az Ivy Bridge, vagy még jön előtte egy kisebb frissítés ezen a vonalon.

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#25) stratova válasza Duliee (#24) üzenetére

stratova
(őstag)

Ivy mellett azért még érdemes lesz felmérni a terepet, gondolok itt Trinity-re. CPU-ban borítékolnám a hátrányt, de az IGP-nek egymagában hoznia kellene egy HD 6650M szintet.
Legalábbis ha az ember olyan keverék notebookot keres, ami jobban össze is van rakva, nem olyan gyenge a grafikus teljesítménye és mégsem min. 300-400e Ft-os munkaállomás kategória.

(#26) Duliee válasza stratova (#25) üzenetére

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Egyetértek :), hasonló szempontok alapján esett a választás a mostani gépemre

(#27) csabiks

csabiks
(kvázi-tag)

Ilyen gépet vettem, a hangzás a saját hangszóróin eléggé pocsék, ha filmet nézek akkor kitűnő, de a zenék elképesztően rosszul szólnak rajta. Rákötve egy izmos 2.1 -re viszont sokkal szebben szól mint bármi más amit eddig használtam.

(#28) Pocok256 válasza csabiks (#27) üzenetére

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

Szia megkerhetlek, hogy par benchmark tesztet keszits. Meg erdekelne mi a pontos tipusa a wlan kartyanak ami benne van megnezned nekem ? :)

(#29) csabiks válasza Pocok256 (#28) üzenetére

csabiks
(kvázi-tag)

A wlan kártya pontos típusa (windows szerint) : Broadcom 4313 802.11b/g/n/

Milyen teszt érdekel? modern warfare 3 majdhogynem fullon megy mint az álom, kivéve olyan részeknél ahol tölteni kell a vinyónak (értem ezalatt megjelenik 3 tank meg egy rakás katona), a vinyó visszafogja akkor, de am okés :)

[ Szerkesztve ]

(#30) Pocok256 válasza csabiks (#29) üzenetére

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

Gondolom native felbontásban van ? 1366*768
na meg gondolom nem húztad se a vga -t se a procit még.
Wlan kártya típust köszi :)

Esetleg egy bf3, dirt 3, crysis 2 pontos fps ?

Amúgy grat hozzá szép vétel :)

(#31) csabiks válasza Pocok256 (#30) üzenetére

csabiks
(kvázi-tag)

Szia!

http://ipon.hu/elemzesek/hp_pavilion_dv6_az_amd_svajci_bicskaja/1166/4

Itt vannak elég jó teszteredmények erről a gépről, nézd meg. Nem húztam még a procit, de amint lesz időm kipróbálom.

(#32) Pocok256 válasza csabiks (#31) üzenetére

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

koszi

(#33) csabiks

csabiks
(kvázi-tag)

Egyébként erre a gépre maximálisan igaz, hogy be kell járatni. A kijelző is szebb és a saját hangszórói is jobban szólnak 1 hét elteltével :D

(#34) Pocok256

Pocok256
(senior tag)
LOGOUT blog

Érdekelne msata hely van e ebben a gépben ha esetleg egy ssd-vel akarnám ilyen módon bővíteni.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.